Kaçamaklar hafta da bir mi yoksa böyle çok canım çektiğinde mi?Ben yapıyorum. Doktorumun haberi var mı, hayır
Şekerim iyi çıkıyor ardından ama porsiyon küçük olduğundan çok etkilemiyor beni. Bir de o gün pasta yediysem kahvalti mesela çok dikkatli, akşam yemeği aynı şekilde. Tek kaçamak o oluyor diyeyim. Doktor kaçamağa izin verdi benim ya her gün öküz gibi olmasın dedi sadece
Bileydim de açeydim gollerimi koşarak geleydim moduna gircem az kaldıBu çatı olayını ben de merak ediyorum ama acaba nasıl yapılıyor diye
O sıra lahmacun yedim diye şekeri fırlayan ben
Kaymak, ah o kaymak. Kahvaltıda ki tek lüksümdü kaymak ve çam balı. Şimdi ona bile hasretim
Aggagaha bana da tatlısızlıktan mükemmel geldi. Cipslerini, Lokmalarını aldım bu ne kadar lezzetli ne kadar tatlıymış diye diye yiyorum
Online buldum, bir arkadaşım önerdi. Çift olarak gidiliyor. Aslında emzirme falan yüz yüze gitmek istemiştim ama hepsi çok reklam koktu ve salgından korktum. Bir de babalara aydı bir atölye yapıyor, eşimin de hoşuna gitti. Bende biraz daha anlarım, diğer baba adaylarıyla konuşup falan dedi. Söylerim tabi memnun kalırsam. Belki sonra da bi ebe bulurum ya da hastanede varsa, doktora sorucsm hani doğumdan sonra da eve gelse bir emzirme desteği falan gibi.eğitim çok mantıklı ya ben de bakıyorum ara ara ama kafayı kırıp hadi gidiyoruz diyemedim bir türlü, sen bir git de bakalım gittiğin yeri önerirsen faydalı bulursan değerlendirelim
İşte aslında yeyip o mevzuyu kapatmak lazım yemesen aklında kalacaktı mesela tatlıyı da öyle yapabilirsin
Ayy inşallah ya inşallah.Mesela hurmalı lokmasını aldım hiç beğenmedim, üzüldüm şu an senin için
Bal ve kaymaktan sıkıldım, reçeller de sadece içinde ki meyvelerle yiyorum, yanıma alıp iş yerine geldim, inşallah doğumdan sonra bol bol yersin canım
Ayy inşallah ya inşallah. Lokmalarının hepsini beğendim. Hurmalı bisküvi vardı şekersiz ona da bayıldım. Şimdi de şekersiz katkısız kakaolu fındık kremasını sipariş ettim eminim onu da beğeneceğim.
Çünkü diyetisyenim bana o kuru Cennet hurması bile yasakladı. O yüzden züber bana mükemmel geliyor şuan
Amaan utanma, yiyebiliyorken ye tabi aşırıya kaçmadan, kızların da dediği gibi canının çekmesiyle duygusal açlığı ayırt etmeye bak, eğer canım çekiyorsa ye. Yiyebiliyorken yeAllah Allah cidden şeker çıkınca her şeyin yasak olması çok zor ya, biraz kendime çeki düzen versem iyi olacak, nefsimden utandım şu an sizleri görünce
Hadi ya bak bunu bilmiyordum az kaldı be ne yapalım az daha sabır kuzu sonra acısını çıkartırız elbetEvet yavrum ama işte tatlıyı yedikçe yiyorumkeşke öyle olsa, bunu başaracağım ama inanıyorum
Bir de vajinal enfeksiyon çok geçiriyorum, doktor şeker mantarı besler demişti kızlar. Ondan da muzdaribim haklı doktor, mesela ben çok tatlı yediğim için, fitil de kullanıyorum ama geçmiyor mesela demek ki şeker besliyor, bu detay da şimdi aklıma geldi
Ben doğum sonrası için yiyecek olduklarımı listelemeye başladım bileHadi ya bak bunu bilmiyordum az kaldı be ne yapalım az daha sabır kuzu sonra acısını çıkartırız elbetgerçi emzirme dönemi fit olmak için çok uygunmuş
Züber yememizde sıkıntı yok dimi canım bende antep fıstıklı hurmalı toplardan aldım çok güzelAyy inşallah ya inşallah.
Bal kaymak asla bıkmam. Hele şöyle mis kokulu çam balıyla Bayılıyorum.
Züberin Lokmalarının hepsini beğendim. Hurmalı bisküvi vardı şekersiz ona da bayıldım. Şimdi de şekersiz katkısız kakaolu fındık kremasını sipariş ettim eminim onu da beğeneceğim.
Çünkü diyetisyenim bana o kuru Cennet hurması bile yasakladı. O yüzden züber bana mükemmel geliyor şuan
Şekersiz katkısız olduğu için sıkıntı yok ancak onda da sınır koymamız gerekiyor. Benim diyetisyenim meyveye sınır koydu, kuru meyveyi yasakladı, çünkü onlarda da doğal şeker var dedi. Ben de tatlı krizlerini bastırmak için aldım, gözüm döndüğünde bi iki tane atıyorum ağzıma,Züber yememizde sıkıntı yok dimi canım bende antep fıstıklı hurmalı toplardan aldım çok güzel
ay size temiz ama lezzetli bi kombinasyon önerisi: züber fıstık ezmesi üzerine migrosun şekersiz çilek reçeliEşim de böyle diyor, hatta aynısını, doğal olunca sevmen tabie ne yapalım şeker yoksa ben de yohum
Markası Owli canım bunun, valla ben aralıkta kendi sitesinde uyku tulumu ve bunu indirime sokmuştu, oradan aldım. Şimdi yılbaşı sonrası zam yaptılar klasik, yazarsan çıkar. Dolapta var. Beymende de var ama o daha pahalı satıyor.Kızlar şu kundak battaniye mi ne, onun linkini atabilir misiniz bende bakmak istiyorum malum doğudayım bana lazım olma ihtimali çok yüksek
Ben arada mart annelerine bakıyorum, onlar çok panik. Stres olup bizim gruba geri dönüyorumMayıs anneleri doğum, doğum anı kesiler, doğum sonrasındaki durumlardan korkularından bahsediyorlar, biz burda yemek derdindeyizvala çok özel bi grup olduk bence
Vala şimdiden stres yapıp gerilmeye hiç gerek yok, bu güzel günleri heba etmeyelim, zaten er ya da geç yaşacağız yaşayınca görürüzBen arada mart annelerine bakıyorum, onlar çok panik. Stres olup bizim gruba geri dönüyorumBence de nisan anneleri çok iyi Her kasılma gibi gelene hemen hastaneye git falan diyorlar ben içimden diyorum gazdır o, sonra tabi ki kasılma çıkmıyor. Zaten bir grup bu bebeğin toplanmalarını kasılmayla karıştırıyor. Eğer onlar kasılma olsaydı ben 4. Ayda doğurduydum Ama gerçekten kasılma olan oldu, birinin ikiz gebelik tabi durumu farklı. Mayısa bakmamışım, şubata da baktım arada. Öncekine bakmak daha iyi geliyor. Arada tüp bebek gruplarına bakıyorum bir de
Biz gerçekten çok rahatız. Hatta bazen başka gruplardan derdi olanlar gelip anlatıyo, hepimiz dört koldan rahatlatıp yolluyoruzBen arada mart annelerine bakıyorum, onlar çok panik. Stres olup bizim gruba geri dönüyorumBence de nisan anneleri çok iyi Her kasılma gibi gelene hemen hastaneye git falan diyorlar ben içimden diyorum gazdır o, sonra tabi ki kasılma çıkmıyor. Zaten bir grup bu bebeğin toplanmalarını kasılmayla karıştırıyor. Eğer onlar kasılma olsaydı ben 4. Ayda doğurduydum Ama gerçekten kasılma olan oldu, birinin ikiz gebelik tabi durumu farklı. Mayısa bakmamışım, şubata da baktım arada. Öncekine bakmak daha iyi geliyor. Arada tüp bebek gruplarına bakıyorum bir de
Amaan utanma, yiyebiliyorken ye tabi aşırıya kaçmadan, kızların da dediği gibi canının çekmesiyle duygusal açlığı ayırt etmeye bak, eğer canım çekiyorsa ye. Yiyebiliyorken ye.
Benim 2. Trimester da iştahım iyice açılmıştı. Çok yiyordum, ' amaaan hamilelikte de yemeyeceksem ne zaman yiyeceğim, ye gitsin diyordum' ki zonk diye duvara çarptım.
Yani hamilelikte de yiyemediğime göre huzurla yemek kavramı kalması bendeo yüzden yiyebiliyorken ye bacım tadını çıkart ama dikkati elden bırakmadan tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?