2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kaçamaklar hafta da bir mi yoksa böyle çok canım çektiğinde mi?
Çok canının çekmesini oranlarsak haftada kaç defa
Kendime bahaneler arıyorum da bu ara

Mesela hurmalı lokmasını aldım hiç beğenmedim, üzüldüm şu an senin için

Bal ve kaymaktan sıkıldım, reçeller de sadece içinde ki meyvelerle yiyorum, yanıma alıp iş yerine geldim, inşallah doğumdan sonra bol bol yersin canım

eğitim çok mantıklı ya ben de bakıyorum ara ara ama kafayı kırıp hadi gidiyoruz diyemedim bir türlü, sen bir git de bakalım gittiğin yeri önerirsen faydalı bulursan değerlendirelim
Online buldum, bir arkadaşım önerdi. Çift olarak gidiliyor. Aslında emzirme falan yüz yüze gitmek istemiştim ama hepsi çok reklam koktu ve salgından korktum. Bir de babalara aydı bir atölye yapıyor, eşimin de hoşuna gitti. Bende biraz daha anlarım, diğer baba adaylarıyla konuşup falan dedi. Söylerim tabi memnun kalırsam. Belki sonra da bi ebe bulurum ya da hastanede varsa, doktora sorucsm hani doğumdan sonra da eve gelse bir emzirme desteği falan gibi.

İşte aslında yeyip o mevzuyu kapatmak lazım yemesen aklında kalacaktı mesela tatlıyı da öyle yapabilirsin

Evet yavrum ama işte tatlıyı yedikçe yiyorum keşke öyle olsa, bunu başaracağım ama inanıyorum

Bir de vajinal enfeksiyon çok geçiriyorum, doktor şeker mantarı besler demişti kızlar. Ondan da muzdaribim haklı doktor, mesela ben çok tatlı yediğim için, fitil de kullanıyorum ama geçmiyor mesela demek ki şeker besliyor, bu detay da şimdi aklıma geldi

Ayy inşallah ya inşallah.
Bal kaymak asla bıkmam. Hele şöyle mis kokulu çam balıyla Bayılıyorum.

Züberin Lokmalarının hepsini beğendim. Hurmalı bisküvi vardı şekersiz ona da bayıldım. Şimdi de şekersiz katkısız kakaolu fındık kremasını sipariş ettim eminim onu da beğeneceğim.
Çünkü diyetisyenim bana o kuru Cennet hurması bile yasakladı. O yüzden züber bana mükemmel geliyor şuan

Allah Allah cidden şeker çıkınca her şeyin yasak olması çok zor ya, biraz kendime çeki düzen versem iyi olacak, nefsimden utandım şu an sizleri görünce

Allah Allah cidden şeker çıkınca her şeyin yasak olması çok zor ya, biraz kendime çeki düzen versem iyi olacak, nefsimden utandım şu an sizleri görünce
Amaan utanma, yiyebiliyorken ye tabi aşırıya kaçmadan, kızların da dediği gibi canının çekmesiyle duygusal açlığı ayırt etmeye bak, eğer canım çekiyorsa ye. Yiyebiliyorken ye.
Benim 2. Trimester da iştahım iyice açılmıştı. Çok yiyordum, ' amaaan hamilelikte de yemeyeceksem ne zaman yiyeceğim, ye gitsin diyordum' ki zonk diye duvara çarptım.
Yani hamilelikte de yiyemediğime göre huzurla yemek kavramı kalması bende o yüzden yiyebiliyorken ye bacım tadını çıkart ama dikkati elden bırakmadan tabi

Kızlar şu kundak battaniye mi ne, onun linkini atabilir misiniz bende bakmak istiyorum malum doğudayım bana lazım olma ihtimali çok yüksek

Hadi ya bak bunu bilmiyordum az kaldı be ne yapalım az daha sabır kuzu sonra acısını çıkartırız elbet gerçi emzirme dönemi fit olmak için çok uygunmuş

Hadi ya bak bunu bilmiyordum az kaldı be ne yapalım az daha sabır kuzu sonra acısını çıkartırız elbet gerçi emzirme dönemi fit olmak için çok uygunmuş
Ben doğum sonrası için yiyecek olduklarımı listelemeye başladım bile

Züber yememizde sıkıntı yok dimi canım bende antep fıstıklı hurmalı toplardan aldım çok güzel

Züber yememizde sıkıntı yok dimi canım bende antep fıstıklı hurmalı toplardan aldım çok güzel
Şekersiz katkısız olduğu için sıkıntı yok ancak onda da sınır koymamız gerekiyor. Benim diyetisyenim meyveye sınır koydu, kuru meyveyi yasakladı, çünkü onlarda da doğal şeker var dedi. Ben de tatlı krizlerini bastırmak için aldım, gözüm döndüğünde bi iki tane atıyorum ağzıma,

Eşim de böyle diyor, hatta aynısını, doğal olunca sevmen tabi e ne yapalım şeker yoksa ben de yohum
ay size temiz ama lezzetli bi kombinasyon önerisi: züber fıstık ezmesi üzerine migrosun şekersiz çilek reçeli
Veya süzme peynir üzerine migrosun vişneli şekersiz reçeli
Üff diyorum

Kızlar şu kundak battaniye mi ne, onun linkini atabilir misiniz bende bakmak istiyorum malum doğudayım bana lazım olma ihtimali çok yüksek
Markası Owli canım bunun, valla ben aralıkta kendi sitesinde uyku tulumu ve bunu indirime sokmuştu, oradan aldım. Şimdi yılbaşı sonrası zam yaptılar klasik, yazarsan çıkar. Dolapta var. Beymende de var ama o daha pahalı satıyor.

Mayıs anneleri doğum, doğum anı kesiler, doğum sonrasındaki durumlardan korkularından bahsediyorlar, biz burda yemek derdindeyiz vala çok özel bi grup olduk bence
Ben arada mart annelerine bakıyorum, onlar çok panik. Stres olup bizim gruba geri dönüyorum Bence de nisan anneleri çok iyi Her kasılma gibi gelene hemen hastaneye git falan diyorlar ben içimden diyorum gazdır o, sonra tabi ki kasılma çıkmıyor. Zaten bir grup bu bebeğin toplanmalarını kasılmayla karıştırıyor. Eğer onlar kasılma olsaydı ben 4. Ayda doğurduydum Ama gerçekten kasılma olan oldu, birinin ikiz gebelik tabi durumu farklı. Mayısa bakmamışım, şubata da baktım arada. Öncekine bakmak daha iyi geliyor. Arada tüp bebek gruplarına bakıyorum bir de

Vala şimdiden stres yapıp gerilmeye hiç gerek yok, bu güzel günleri heba etmeyelim, zaten er ya da geç yaşacağız yaşayınca görürüz

Biz gerçekten çok rahatız. Hatta bazen başka gruplardan derdi olanlar gelip anlatıyo, hepimiz dört koldan rahatlatıp yolluyoruz bi de ağız birliği etmiş gibi aynı rahatlatıcı önerileri veriyoruz. Değişik bi kimyamız oldu valla sevdim.

Haklısın gerçekten ama güzel yönünden bak. Sağlıklı besleniyorsun ve kiloyu dengede tutuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…