2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi ya bak bunu bilmiyordum az kaldı be ne yapalım az daha sabır kuzu sonra acısını çıkartırız elbet gerçi emzirme dönemi fit olmak için çok uygunmuş

Bir miktar kilo takıntım var, ömrüm boyunca zayıftım şu an da da aşırı kilo almadım ama doğum sonrası veririm herhalde diye düşünüyorum, inşallah yani

Yok yok bu lohusalık değil düpedüz analık

Mayıs anneleri doğum, doğum anı kesiler, doğum sonrasındaki durumlardan korkularından bahsediyorlar, biz burda yemek derdindeyiz vala çok özel bi grup olduk bence

Bizim burada o soruları kimse cesaret edip soramıyor, soranların sorularıda cevaplanmıyor ki ne yapalım ama değil mi habire boğaz konuşuyoruz Y ysnmrv

Ne bilem kuzum ben, sen bana soruyon ben sana soruyom çok pis bir kısır döngü içine giriyoruz bak demedi deme
Ahahaha vallahi bizi neler beklediğini unuttum
Amin Allah razı olsun kuzum ya illaki olcak bitcek de neden bu mevzuyu mevzu yaptım bilmiyorum ilginç yani.
yaklaştıkça doğum herşeyi düşünür insan

Valal dün yaşadıklarım resmen doğum gibiydi dedim gazdır o gazdır ki karın sertleşmesi bebeğin kendini sıkması sırta ağrı büyük tuvalet geliyor hissi bunları aynı anda ve bi gelip bi gidip olması dedim bi gün daha durayım gaz teşhisi ile eve dönmek istedim

Bir miktar kilo takıntım var, ömrüm boyunca zayıftım şu an da da aşırı kilo almadım ama doğum sonrası veririm herhalde diye düşünüyorum, inşallah yani
Emzirmek bile güzel kalori yaktırıyormuş ağzımızı az tutarsak sıkıntı olmaz herhalde

Bizim burada o soruları kimse cesaret edip soramıyor, soranların sorularıda cevaplanmıyor ki ne yapalım ama değil mi habire boğaz konuşuyoruz Y ysnmrv
Dünden beri bi çatı kuramadık napalım bizde yiiip içiyorz artık

Ay gece bir rüya görmüşüm hala etkisinden çıkamadım benim bebiş ikiz çıkıyordu. Birde kızken İkiside erkek diyor doktor. Eee diyorum arabayı falan tek bebeklik aldık değişim süresi de doldu, kıyafetler desen hep kız. Değişik saçma bir rüyaydı

geçti mi kız, gaz mıymış gerçekten?

BEn Dolap'tan 100 TL'ye aldım kadn 1 ay kullanmış onda da 2-3 kez

Ben şundan aldım. Kundağın ince olması daha mantıklı geldi üzerine mevsimine göre farklı kalınlıkta battaniyeyle daha uzun süre ve farklı havalarda kullanılabilir diye.
Ay ben bundan da aldım yine dolaptan. 40TL'ye

Kadına hediye gelmiş kullanamamış etiketi üstündeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…