Ya biz ilçedeyiz burdaki kadın doğum salı günü gel demişti bakalım yarın ne diyecek. Özelde gitmek istediğim doktora attım sonuçları anlattım durumu o da normal değer pazartesi gel kontrole demiş
Bende zor geçirdim zamanı ama en az 10 tane test yapmışımdır koyulaşmauı görmek için yarın kızımı götürecem hastaneye alabilirsem sıra alacagım alamazsam çarşambaya randevum var
Bende zor geçirdim zamanı ama en az 10 tane test yapmışımdır koyulaşmauı görmek için yarın kızımı götürecem hastaneye alabilirsem sıra alacagım alamazsam çarşambaya randevum var
Selam kızlar, ben de sürpriz bir bebekle şuralarda yerimi alayım bugün 4+3le uyumlu kese gördüm. Planlamıyorduk, ani oldu Sağlıkla gelsin, hosgelmiş annesine
Merhaba kızlar, uzun zamandır bebek tedavisi görüyorduk.Aşılama, tüp bebek denedik olmamıştı.Yumurta rezervim çok azdı.FSH yüksekti.Umudumu kaybettiğim anda bu ay hamile olduğumu öğrendim.Hala çok şaşkınım.SAT 3 Nisan.3 Mayıs'ta kan testi vermiştim hafif lekelenme olduğu için çıkmayacağını düşünüyordum.Sonucu bile almaya gitmedim.E-nabızda Beta hcg 1137 görünce inanamadım.Cumartesi günü kese çok küçük göründü.Yarin kontrolüm var.Insallah hepimiz sağlıklı bir gebelik dönemi geçiririz.Hepinize hayırlı olsun.Rabbim sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almak nasip eder inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Benim de 3. çocuğum olacak şaşkınım ama çok çabuk kabullendim, içten içe istiyormuşum herhalde 36 yaşındayım, 9 aylık da bebeğim var
Böyle bir şey yaşayacağımı söyleseler güler geçerdim herhalde
Bu saatten sonra hayırlısı olsun diyeceğük ne edeceğük
Benim de 3. çocuğum olacak şaşkınım ama çok çabuk kabullendim, içten içe istiyormuşum herhalde 36 yaşındayım, 9 aylık da bebeğim var
Böyle bir şey yaşayacağımı söyleseler güler geçerdim herhalde
Bu saatten sonra hayırlısı olsun diyeceğük ne edeceğük
Oo, ne güzel. Hayırla gelsin bebislerimiz.
En büyük benim galiba burada diyordum
Emsâl buldum, bende 36 yaşimdayim.
Bu da beşinci emanetim olacak inşaallah.
4 oğlum var.