Çok sevindim sizin adınıza inşallah benim de yükselir bir an önce sabırsızlıkla bekliyorum. On gün sonra ölçüme giderim diye düşündüm kanamam veya ağrım yok her gün kan vermek istemedim
Muhtemelen öyle olacak dahiliyeye randevu aldım aile hekimine gitmekten daha mantıklı geldi en azından düzgün ilaç başlarlar. Hamilelik öncesi tiroid rahatsızlığımda yoktu hormonlardan heralde gideyimde içim rahat etsin. Çok teşekkürler cevabınız için
Benim de 3. çocuğum olacak şaşkınım ama çok çabuk kabullendim, içten içe istiyormuşum herhalde 36 yaşındayım, 9 aylık da bebeğim var
Böyle bir şey yaşayacağımı söyleseler güler geçerdim herhalde
Bu saatten sonra hayırlısı olsun diyeceğük ne edeceğük
Kuzenimin 3,50 çıktı ilaç kullanıyor doktor yüksek dedi. Sizin baya yüksek bir an önce doktora gidip ilaç alın lütfen benim bile 2,14 ve sınırda takip edeceğim
Annem falanda baktırma çocuk düşer falan dedi iyice korkuttu ama ben de diyorum riskli bir durum yok sonuçta eğer bir zararı olsa sadece riskli durumlarda bakarlardı heralde
Annem falanda baktırma çocuk düşer falan dedi iyice korkuttu ama ben de diyorum riskli bir durum yok sonuçta eğer bir zararı olsa sadece riskli durumlarda bakarlardı heralde