2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Rahatliktan ziyade hareket kisitliligi ile ilgili bişey demişti kalcaya zararı var demiş doktoru. Ondan soruyorum acaba bilmediğim bir zararı mj var diye :)
Tulumun boyu kısa gelmezse bacaklarını kasmaz bence. Doğru beden giyerse sorun olacağını sanmıyorum

Rahatlık konusunda evet haklısın tek parça olması daha rahatlık ama bu deneyim değil kesinlikle bebekten bebeğe değişen bişey de değil, çoğu doktorun ortak görüşü tulumlar kalça gelişimini olumsuz etkileyebiliyor. Bu konu hakkında bilgilendirme yazıları bulursam size atarım buradan. Bir de kalça gelişimi her bebek için geçerlidir bebekten bebeğe değişen bişey değil. Bu sebeple 1. Ay muhakkak tüm bebeklere kalça USG çekilir şüphe olsun ya da olmasın. Bu bahsettiğim patikli tulumlar için geçerli. Patiksiz tulumlarda bacakları gerdirmegidi için bol olacak şekilde ben de giydirdim. Özellikle uyku tulumu vazgecilmezimizdi.

Yani benim de gördüğüm herkes giydiriyor ve özellikle yenidoganda ayrı alt üst bulmak nerdeyse imkansız hepsi tulum şeklnde ondan sasırdım
Takım da bulunuyor da arkadaşım boşundan almışım hiç kullanışlı değil giydirmedim, yukarı toplanıyordu rahat edemedi dedi

İşte etkileyebiliyor etkiler denilmiyor. %100 böyle bir bulgu olsaydı bu tulumlar üretilmeye devam eder miydi ya da giydiren tüm annelerin bebeklerinde bu kalça sorunu ortaya çıkmaz mıydı? Tabii ki dar olacak şekilde giydirilmemeli bebeğin konforu önemli

Merhaba. Fetal yaptırdıysak bu üçlü dörtlü testi yaptırmaya gerek var mı sence?
Ben fetal yaptırdım. İkili üçlü dörtlü hiçbirini yaptırmadım. Çünkü mesela dörtlü testte baktıkları şeye fetalde de bakılıyor . O yüzden fetal yaptırınca sadece ayrıntılı yeter diye düşünüyorum. Ama mesela ben bu süreçte gaziye gitmiştim . 16. Haftada sanırım. Üçlü test için randevu verdiler. Ben de fetal yaptırdım dedim, olsun biz yine de bunu yapıyoruz dediler. Bend e gitmedim teste.

LCW’den iki tane hamile külodu aldım babaanne donu gibi. Seksapalite yerlerde sürünüyor
Ahahhahaha ben de xl aldım. Eşim diyor ki bu ne kadar büyük bide xl tam oldu yani normalde s bedendim. Öyle kiloda almadım çok fazla anlamadım ki nasıl oluyor bu iş

Tabi ki yüzde yüz etkileyeceğinden kimse bahsedemez. Toxoplazmanin da yüzde yüz bebekte engele sebep olacağından bahsedilmiyor ama önlem alın deniyor mesela yürüteç konusunda da doktorlar bas bas bağırıyor çok sakıncalı kullanmayın diye ama üretilmeye devam ediyor. Ticari konular biraz farklı

Aynen ya ne kadar dikkat etsem o kadar sıkıntı çıkacak gibi geliyor
Senin muayene benden de sonraymış ama dayanamaz gidersin yine ya o kadar durulur mu
Eylul 1 gibi doktoruma yazarim artik hangi gune randevu verirse bana kalsa simdi gidip gormek isterim de iste bekliyossss
Yani benim de gördüğüm herkes giydiriyor ve özellikle yenidoganda ayrı alt üst bulmak nerdeyse imkansız hepsi tulum şeklnde ondan sasırdım
Ben yine tulum alicam ama ayaklari acik olanindan
2 tane kapali olarak var zaten
Ilk zamanlar hala kendilerini anne karninda saniyorlar ya ayaklarini topluyorlar sonralari icin acik tercih edicem

Ahahhahaha ben de xl aldım. Eşim diyor ki bu ne kadar büyük bide xl tam oldu yani normalde s bedendim. Öyle kiloda almadım çok fazla anlamadım ki nasıl oluyor bu iş
Benim hamileliğim hala belli olmuyor ama beni normal külotlar sıkıyor artık. Göbeğimiz sertleşip dolmuş oluyor bence şişmese bile. 5 ay bu saçma külotları giycem artık yapacak bişey yok

Benim hamileliğim hala belli olmuyor ama beni normal külotlar sıkıyor artık. Göbeğimiz sertleşip dolmuş oluyor bence şişmese bile. 5 ay bu saçma külotları giycem artık yapacak bişey yok
Benim karnım çıktı baya yani. Ama başka yerlerimden çok büyümedim gibi hissediyorum biraz sırtımda kalınlaştı gibi sanki. Nisan ayındaki fotolarıma bakınca ama ne kadar genç güzelmişim diyorım ben de eski çamaşırlarımla hiç rahat edemiyorum. Ondan aldım xl

Benim de aynı şekilde, karnım şiş gibi bir his, iki tane hamile külodu aldım çok rahat.. Bi de sütyen bedenim 75A'dan 80B'ye geldi, bunun için yenisini almak istemiyorum, kardeşimden istedim şimdilik.

Benim de aynı şekilde, karnım şiş gibi bir his, iki tane hamile külodu aldım çok rahat.. Bi de sütyen bedenim 75A'dan 80B'ye geldi, bunun için yenisini almak istemiyorum, kardeşimden istedim şimdilik.
Hamile külodu çok rahat ben de bayıldım ama çok rüküş sütyeni nasıl almak lazım acaba. Hamilelikte zaten kış olacağı için sporcu sütyeni bol kazak taytla geçiririm diyorum ama emzirme sütyenlerinden hiç anlamıyorum

Ben bir tane emzirme sutyeni aldım ama balensiz, kapsız, askısı kalın. Normalde giydiklerim gibi şekilli durmuyor, o yüzden kardeşimden istedim, allahtan büyük beden giyen var yakınımda.

Kızlar ters rahmin bebek hareketini hissetmekle bir ilgisi var mı, biliyor musunuz?

Bol geniş giy zaten. Kocaman göbeğimiz olacak zaten düşündükçe daralıyorum. Bi de belimizi sıkan lastik derdimiz olmasın

Ben bir tane emzirme sutyeni aldım ama balensiz, kapsız, askısı kalın. Normalde giydiklerim gibi şekilli durmuyor, o yüzden kardeşimden istedim, allahtan büyük beden giyen var yakınımda.
Benim memeler arşa çıktı zaten. Hala sıkış tıkış normal sütyen giyiyorumÖdünç alabileceğim kimse de yok. Kapsız olanlar hem şekli kötü olur hem ucu çok belli olmaz mı. Zaten sütyeni doğuma yakın alırım herhalde. Ne kadar büyüyeceği belli değil şimdiden

Evet ucu olanda ucu belli olur, benim uçlar içeri doğru bir çizgiden ibaret ama benimkiler de zaten ayrık koltuk altlarıma gidiyorlar iyice.. Dışarıda giymek için tavsiye edemem yani, ama bana kendiminkiler mümkün değil olmuyor artık, bişeyler almam gerekti.

Canım emzirirken çıkar uçları. Biraz uğraştırabilir seni ama çıkar mutlaka merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…