2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Al benden de o kadar 20. Haftaya kadar doktor risk devam ediyor dedi ben bide kan sulandırıcı iğne kıllanıyorum. 20. Haftadan sonra plasenta yukarı çıkıyormuş şu anda aşağıda olduğu için her zaman risk var dedi. Bi görsem bende 21. Haftaları çok rahatlıycam

İnşallah hepimiz sağlıkla rahatlıkla kucağımıza alırız. Benim de kimyasal gebelik, başarısız tüp bebek denemeleri geçmişim olduğu için kendimi çok kaptırmamaya, herşey hazırlıklı olmaya çalışıyorum. Hakkımızda en hayırlısı olsun.

Çok kaşıma bol bol nemlendir kaşındı mı çatlar derler

Banada doktorum fetal yaptırdıktan sonra ikili üçlü teste gerek yok ama dörtlüyü yaptırmanız gerek dedi orda omuriliğe bakılıyormuş. İnfertilide doktoru olduğu için aşırı pinpiriklide de olabilir

The vampire diaries (vampir günlükleri) izliyorum şu an. 5. sezondayım harika

Allahım sağlıkla bi alsak kucağımıza

Öncelikle doktordan utanma asla ben olsam hepsini sorarım deli misin benimde çok kaşıntı var o normal bence. O minik çıkıntılar bende ilk haftalarda çoğalmıştı ama şimdi dümdüz oldu 18+6yım canım

Ay ben yazacaktım, eski dizileri dönüp dönüp izliyorum, canım ailem, kardeş payı, Üsküdara giderken...
Geçen sene sihirli annemi ve cennet mahallesini bitirmiştim dkdkdkd bu senede okullar açılmadan fazileti bitiririm inşallah 15 bölüm kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…