2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Kızlar ters rahmin bebek hareketini hissetmekle bir ilgisi var mı, biliyor musunuz?
Benim rahmim de tersti canım, 3. Aya kadar vajinal bakmak gerekebilir demişti doktorum net görünmeyeceği için bebek. Sonra zaten rahim olması gereken yere geçiyor 3. Aydan sonra. Hareket hissetmeyi etkileyeceğini sanmıyorum böyle birşey söylemedi bana

Ayakları açık olan o patiksizlerden çok az ya da ben bulamıyorum bebek pijamalari da tulumlari da hep patikli aaa

Ya bu arada tarihi dizi onerisi olan var mı? Muhteşem yüzyıl diyeni engellerim yabancı dizi onerisi mümkünse

Ya bu arada tarihi dizi onerisi olan var mı? Muhteşem yüzyıl diyeni engellerim yabancı dizi onerisi mümkünse
Dizi önerisi ben de istiyorum kızlar konusu açılmışken yazayım netflix im falan yok internet üzerinden izleyebileceğim birşey olması gerekiyor. Gerilim ve tarih istemiyorum. Macera aşk dram komedi olabilir. Bir de dublaj olması gerekiyor çünkü iş yaparken de açıyorum. Öneriniz varsa sevinirim

Ay kızlar geçen biri burda demişti yenidogana tulum giydirmeknkalca problemi yapıyor gibi bişey demişti doktoru onermemis. Şimdi hiç tulum almayalım mi alt üst ayrı mi alalım?
Kalça probleminden dolayı değil ama zaten işlevsel olmuyo, ayaksız tulum alıp çorap giydirmek daha mantıklı, benim aldığım tulumlar hiç giyinemedi kızım, eğer illa ayaklı birşey alacaksanız ayaklı yenidoğan alt elbiseleri var onlar daha mantıklı. Bu benim tecrübem bu arada . Belki başkası için ayaklı tulum kurtarıcı olmuştur

Çok teşekkür ederim kesinlikle içimi rahatlattın doktoruma da çok güveniyorum onunda bana yanlış birşey yaptıracağını düşünmüyorum en iyisi dışarıya kulaklarımı tıkamak

Ayakları açık olan o patiksizlerden çok az ya da ben bulamıyorum bebek pijamalari da tulumlari da hep patikli
Açıkçası ben çok fazla marka bilmiyorum mesela buraya yazılan bi çok markayı bilmiyorum ama kızıma ve yeğenlerime hep H@M den aldım o zamanlar böyle beşli , altılı setler şeklinde alırdım , bu bebişte de hiç bi yere bakmadan direk hemen herşeyi ordan alacam toplu bi şekilde . Yani diğer markalarla bebek ürünleri için fiyat farkını pek bilmiyorum ama kızıma bu sene tayt, elbise vs gibi sezonluk alışverişinde lc den daha ucuzdu hm onu söyleyebilirim . Hatta h@ m de cotton ürünlerin çoğunda 3 al 2 öde olur yani yıllardır böyle. Aldığın tek parça üründe uyguna geliyor.

Ay bence ayrık estetik açıdan çok güzel duruyor benimde normalde arasında boşluk vardı çok seviyordum şimdi birleşti diyorım inş eski haline döner

Ben fazilet hanım ve kızları izliyorum tek geçerim

Ay bence ayrık estetik açıdan çok güzel duruyor benimde normalde arasında boşluk vardı çok seviyordum şimdi birleşti diyorım inş eski haline döner
Keşke benimkiler de ortaya doğru büyüseydi. İyice koltuk altıma gittiler. Madem bu kadar bahsettik, doktora sormaya utandığım şeyleri sorayım. Bu kahverengi kısımlarda siğil gibi minnacık çıkıntılar büyüdü, kötü bişey değildir onlar değil mi? Bi de benim memelerim özellikle normal tenimle kahverengi kısmın birleştiği yerler aşırı kaşınıyor, bazen kaşımaktan kan topluyor. Büyüdüğü için mi oluyordur bu, krem yağ falan bişey sürülür mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…