2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
16 haftalık olan var mı aranızda 15+4 hazırlıklara başladınız mı
Merhaba. Ben de 15+5 oldum bugün, ilk gebeliğim. Hazırlıktan kastınız bebek için alışveriş gibi şeyler mi? Ben ufak tefek bişeyler almaya başladım ama bi korku da var içimde, Allah korusun ya kötü bir durum olursa ne yaparım diyorum..

Aynı durum bende de var ultrasonda gelişimi nasıl ikili test yaptırdınız mı cinsiyet öğrendiniz mi

Yok yemiyorum onun yasak olduğunu biliyordum ama mayonezi akıl edememistim

Bebişleriniz kaç gr kaç cm sordunuz mu kızlar? Bana dün 17-18 cm civarı, 200 gr dedi doktorum
17+5 te gittiğimde boyu 17.36 ağırlığı da 211 gramdı canım
Doktor bana uzak dur dedi özellikle ama siz bilirsiniz şimdi bişey diyemem ben bildiğimi ve duyduğumu aktarıyorum yine de çok abartmayın en azından, şey dermişim mayonez mayonezdir işte uzak durun
Bana da çiğ köfte demişti asla yeme diye, bir de dışarıdan yemek yiyeceksen salata tarzı şeyler yeme demişti

Bana da çiğ köfte demişti asla yeme diye, bir de dışarıdan yemek yiyeceksen salata tarzı şeyler yeme demişti
Ya ben birinin evine gidince bile salata yemeye çekiniyorum acaba iyi yıkadı mı karbonatlı suya koydu mu falan diye pişmemiş şeyleri yerken çok çekiniyorum

Bide bana hep şey diyorlar sen de ekstra bir sıkıntı mı çıktı da bu kadar dikkat ediyorsun ya da doktorun bu kadar çok şeyi neden yasakladı

16 haftalık olan var mı aranızda 15+4 hazırlıklara başladınız mı
16+5 teyim eşim aldırmıyor şuan bişey sadece bakıp favorilere ekliyorum ama annem başladı hazırlıklara. Kendime bişeyler aldım karnım çok çıktı hiçbir kıyafetim çamaşırım olmuyor.

Ay ben kac kere cigkofte yedim sayamadim icinde et yoksa sorun yok bence gerisi bulgur baharat tursu vs vs

Kızlar nasılsınız. Bebeklerimiz büyümeye başlamış maşallah. Kim kaçıncı haftada kaç kilo aldı? Ben 16 doldu işte. Daha kilo almadım ama zaten kiloluydum. Bir de göbeğim vardı. Göbeğim çıktı belli oluyor hamile olduğum.

Kizlar bu gece bel agrisindan uyuyamadim saga don sola don otur kalk yuru cildircaktim gozumden uyku akiyordu ama 3 4 saat dolastim evde resmen
Sabaha karsi uyumusum
Kac gecedir rahattim bu gece asiri bi bel agrisi oldu bende ya
Karnimda bicak gibi batti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…