2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Valla ben çok fazla doktora gittim ama yaptır diyen olmadı hiç . Ayrıntılı yaptıracağım işte 21. Haftada

Çok ergen dizisi diyen oldu ondan vazgectim ondan nasil konusu filan acaba?
İlk defa duyuyorum ergen dizisi diye. Babamla beraber izliyoruz hatta Bence harika, fantastik, romantik konusu. Vampirler, kurt adamlar ve büyücüler var. Daha çok vampirler arasında geçiyor. Böyle söyleyince aklına çocukça şeyler gelebilir ama değil. Oyuncuları hepsi çok ünlü oyuncular

Tamam canım şimdi bakacağım ona da

Belki bendekiler de geçer sonradan, yani inşallah, ben de 15+5 şimdi. Ne bileyim görmemiş hamile kalmış herşey evham yapıyor derler gibi geliyor.

Belki bendekiler de geçer sonradan, yani inşallah, ben de 15+5 şimdi. Ne bileyim görmemiş hamile kalmış herşey evham yapıyor derler gibi geliyor.
Yok ya aklına takılırsa sor bence. O soruları cevaplayan doktorla devam etmek önemli

Uçlara bişey sürmeyin diyorlar da en çok uçlar kaşınıyor geriliyor bende.
Yok uçlara sürülebilir ama dokunmak sakıncalı kasılmaları tetikleyebilir, benim doktorum sprey bebe yağı önermişti. Sıkıp bırakıyordum. Uçları da sonralara doğru acımaya da başlıyor çünkü, mecbur nemlendirmek gerekiyor

Canım uçlarda sürekli beyaz yağ birikintisi oluyor bende ya. Her gün banyo yapıyorum yine de oluyor. Normal mi sence?

Çok teşekkür ederim, ben oradaki deri farklı mı emilim mi oluyor falan gibi düşünmüştüm.. Hindistan cevizi yağı falan süreyim o zaman rahatlarım.

Kücük yuvarlakta iki cizgi var sanki kızmı sizce arkadaslar hadi tahminlerinizi alayım çok meraktayım

Eklentiler

• 20230810_093758.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 66
Böyle bir şey yok geçende yazdın aynı şeyi ”son aylara doğru” göğüsler üzerinden “cinsel şekilde uyarılmak” kasılmaları tetikleyebilir. Ama bu da bir ihtimal sadece. Çünkü eğer yüzdeyüz öyle olsa asıl kasılmaları tetikleyecek şey cinsel ilişkidir bunu da doktorlar risksiz gebeliklerde en başından sonuna kadar öneriyor zaten. Başta doktor cinsel uyarılmayı yasaklar. Kendi dokunmamızdan hiiiiçbir şey olmaz kızlar rahat olun uç kısmına bir şey sürmeyle ilgili bilgim yok ama doğal şeyler tercih edilebilir bence sonuçta çocuk doğunca bile krem sürülüyor.

Kızlar balık yiyebilen var mı. Donmuş balık dışında alternatif de yok mevsimi değil ama yesek iyi olacak sanki. Hiç canım istemiyor

Kızlar balık yiyebilen var mı. Donmuş balık dışında alternatif de yok mevsimi değil ama yesek iyi olacak sanki. Hiç canım istemiyor
Eylülde av yasağı bitsin taze taze yeriz inşallah benimde hiç canım istemiyor omega kullanıyorum diye çok takmıyorum ama doktorum herkes yiyemiyor demişti

Ben 12 sezondu galiba hepsini izledim Damon sevgisi forever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…