2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Ayyy doktorların her biri başka bişey diyor yemin ederim grubunuz daha net
Ne kadar her biri başka bir şey dese de doktorun dediklerini yapmak en güzeli bence ya. Burda herkes sonuçta birbirinden duyduklarını paylaşıyor. Mesela benim tiroidim yüksek çıkmıştı. Doktorum ilaçla ilgili açıklama yaparken akademik camiada da bu konuda uzlaşma olmadığını bazı doktorların 2,5 üstü olursa direkt ilaç başlarken bazılarının da 4 4,5 olmadan ilaç kullanımını gereksiz gördüklerini söyledi. Ama ben 3üzeri başlıyorum demişti. Mesela en azından adam akademik veriyle destekliyor daha tatmin edici

Kızlar balık yiyebilen var mı. Donmuş balık dışında alternatif de yok mevsimi değil ama yesek iyi olacak sanki. Hiç canım istemiyor
Ben yiyemiyorum, bir iki defa yeltendim ama yok hele bu sıcaklarda hiç kaldıramadım , havaların soğumasını bekliyorum. Soğuyunca hafta da bi kere doğuma kadar yiyecez mecbur

Kızlar balık yiyebilen var mı. Donmuş balık dışında alternatif de yok mevsimi değil ama yesek iyi olacak sanki. Hiç canım istemiyor
Ben eylülden mayıs ayına kadar her hafta 1 kere yedim (hiç kaçırmadan) . Bazen 2 yediğim de oluyordu. Yaz başından beri 2 kere yedim. Mevsimi olmadığı için güzel değildi yemedim bir daha. İstanbula döner dönmez yani ekimde her hafta yiyeceğim yine. Çok severim balık

Kendi doktorumda sıkıntı yok valla kasmıyor rahat neyse o birkaç kere başka doktora gitmek zorunda kaldım dudağımda uçuk çıktı stresten

Kızlar birde bişey sorucam benim kuzenim gebelik testi yaptı çift çizgi çıktı bariz belli bi çizgi kan verdi değeri 2 çıktı testlerin yanlış pozitif gösterdiği oluyor mu. Testi ekliyorum bu kadar yalancı pozitif olabilir mi

Eklentiler

• F4B6ECEA-EBA8-47F1-842C-8FB35266734D.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 85
Oluyor maalesef, bende de olmuştu 1 sefer. 2 negatif bir değer ama yükselebilir de

Kızlar bu arada tetanoz aşısı için gel dedi aile sağlığı merkezindeki hemşire. Bu zorunlu mu ya doktorum hiç bahsetmedi bana bunu

Kızlar bebek nevresim takımını nerden aldınız ya da alacaksınız? Boyutları park yatağa ve yorganlara göre büyük nevresim takımlarının. E-bebekte ve lcw da baktım beğendim aslında ama kafam karıştı boyuttan dolayı

Eylülde av yasağı bitsin taze taze yeriz inşallah benimde hiç canım istemiyor omega kullanıyorum diye çok takmıyorum ama doktorum herkes yiyemiyor demişti
Artık eylülde başlarız o zaman. Normalde severim ama hiç canım istemiyor vicdan azabı duyuyorum çocuğum balıksız kalıyor diye

Bana da dahiliyeci 3ün altı yeterli ama kadın doğumcular bize kızıyor diye 2,5 yaptık demişti. Çok güldüm ya

Ben yiyemiyorum, bir iki defa yeltendim ama yok hele bu sıcaklarda hiç kaldıramadım , havaların soğumasını bekliyorum. Soğuyunca hafta da bi kere doğuma kadar yiyecez mecbur
Ben hamileliğimi öğrenince gaza gelip direkt donmuş somon aldım. Sonra bulantılar başladı yüzüne bile bakmadım. Şimdi bulantım kalmadı ama balığa iştahım da yok. Öyle bana bakıyor dondurucudan hala elim gitmedi

Ben de çok severim normalde ama yaz diye herhalde hiç canım çekmiyor. İnşallah sonbaharda balık sevgim geri gelir

Başıma gelmedi ama arkadaşlarımda görmüştüm. Ama bu kadar koyu çizgide negatif olmasına şaşırdım. Büyük hayal kırıklığı

Oluyor maalesef, bende de olmuştu 1 sefer. 2 negatif bir değer ama yükselebilir de
Bak şimdi iki gün geçti bi daha test yaptık gene pozitif bu kadar denk gelmez herhalde bozuk testler arada kaldık ya sevinemedik

Eklentiler

• 8773FA88-4984-4C49-B846-B53DEA6BC224.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 67
Bak şimdi iki gün geçti bi daha test yaptık gene pozitif bu kadar denk gelmez herhalde bozuk testler arada kaldık ya sevinemedik
Şoktayım şu an burada resmen beta 200 falan bağırıyor. Kan testinin yanlış olacağını da düşünmüyorum ama acaba sistemde bi yanlışlık falan mı oldu. Adeti gecikmiş mi

Şoktayım şu an burada resmen beta 200 falan bağırıyor. Kan testinin yanlış olacağını da düşünmüyorum ama acaba sistemde bi yanlışlık falan mı oldu. Adeti gecikmiş mi
ben artık 200 dü acaba 2 mi gördüler falan dedim yok elime kâğıt verdiler diyo doktorda gebe değilsiniz demiş üç gün gecikti adeti pazartesiyi bekliycez artık tekrar kan verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…