- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
Ben o kadar gebelik testi yaptım sadece bir defa pozitif gördüm oda hamile oldugum testimdi. Peşpeşe pozitif çıkması çok enteresan gerçekten ben olsam bir kaç gün sonra kan testi verirdim bence bebiş var gibi istiyorsa eğer inşallah vardırBak şimdi iki gün geçti bi daha test yaptık gene pozitif bu kadar denk gelmez herhalde bozuk testlerarada kaldık ya sevinemedik
Kağıtta sıfırlar silinmiş kesin öyle bi terslik varben artık 200 dü acaba 2 mi gördüler falan dedim yok elime kâğıt verdiler diyo doktorda gebe değilsiniz demişüç gün gecikti adeti pazartesiyi bekliycez artık tekrar kan verecek
Aslında tulum rahat. Alt üst alınca illa kucakta emzirirken vs toparlanıyor üstü bişeyler oluyor ama tulum olunca çocuk çıkı gibi sabit kalıyor üstüAy kızlar geçen biri burda demişti yenidogana tulum giydirmeknkalca problemi yapıyor gibi bişey demişti doktoru onermemis. Şimdi hiç tulum almayalım mi alt üst ayrı mi alalım?
Bana da işte herkes aaaaa hemen karnın çıkmış diyor. Bende utana sıkılaBenim hamileliğim hala belli olmuyor ama beni normal külotlar sıkıyor artık. Göbeğimiz sertleşip dolmuş oluyor bence şişmese bile. 5 ay bu saçma külotları giycem artık yapacak bişey yok
Şu ilk süt oluyor ya acaba o mu yavaştan oluşuyor? İlk hamileliğimde pek hatırlamıyorum böyle bir şey olduğunu. Hem ilkimde meme ucu hiç yoktu ondan da olabilir. Tek olmadığımı bilmek rahatlattıHaa bende de içeri göçük olan mağarada beyaz sarı birikinti oluyor hep, süt mü oluşmaya başladı acaba diyordum.
H&M nin beli geniş lastikli altları var çok rahat bende oğluma almıştım bol bol, tabi hemen akabinde tekrar kullanacağımı bilsem satmazdım da dağıtmazdım da şimdi sil baştan almak çok koycak banaAçıkçası ben çok fazla marka bilmiyorum mesela buraya yazılan bi çok markayı bilmiyorum ama kızıma ve yeğenlerime hep H@M den aldım o zamanlar böyle beşli , altılı setler şeklinde alırdım , bu bebişte de hiç bi yere bakmadan direk hemen herşeyi ordan alacam toplu bi şekilde . Yani diğer markalarla bebek ürünleri için fiyat farkını pek bilmiyorum ama kızıma bu sene tayt, elbise vs gibi sezonluk alışverişinde lc den daha ucuzdu hm onu söyleyebilirim . Hatta h@ m de cotton ürünlerin çoğunda 3 al 2 öde olur yani yıllardır böyle. Aldığın tek parça üründe uyguna geliyor.
Karnın yapısıyla ilgili galiba ya. Aslında ben biraz çıksın istiyorum artık. Kimse anlamıyor biraz ilgi görmek istiyorumBana da işte herkes aaaaa hemen karnın çıkmış diyor. Bende utana sıkıla
-ihihi işte 3. Ya heralde ondan hemen pörtledi diyorum.
Bıktım ya baya bi çok insanın 7-8 aylık hali gibiyim neden yani neden içim sıkıldı şimdiden büyük göbekle
Benim ilk hamilelik, herşeyde hem şaşırıyorum, hem telaşlanıyorum hem sakin kalmaya çalışıyorum.. Benim de uçları yok işte, çöküntü var çizgi şeklinde, onun arasına doluyor beyaz bişeyler.Şu ilk süt oluyor ya acaba o mu yavaştan oluşuyor? İlk hamileliğimde pek hatırlamıyorum böyle bir şey olduğunu. Hem ilkimde meme ucu hiç yoktu ondan da olabilir. Tek olmadığımı bilmek rahatlattı
Ama ben kızıma hamileyken 17-18 haftalıktım doktora ağlamıştım “nedeğğnn benim karnım çıkmıyoğğğrrr “ diye. O karın yapısı nereye gittiyse acilen geri dönsün yoksa katil olcam.Karnın yapısıyla ilgili galiba ya. Aslında ben biraz çıksın istiyorum artık. Kimse anlamıyor biraz ilgi görmek istiyorum
O zaman normal. Başka arkadaşlar da olmamış herhalde kimse bişi yazmadı bu konuda.Benim ilk hamilelik, herşeyde hem şaşırıyorum, hem telaşlanıyorum hem sakin kalmaya çalışıyorum.. Benim de uçları yok işte, çöküntü var çizgi şeklinde, onun arasına doluyor beyaz bişeyler.
Ben yazmıştım o yüzden tekrar yazmadımO zaman normal. Başka arkadaşlar da olmamış herhalde kimse bişi yazmadı bu konuda.
İstiyor valla regli 3 gün geçti ne testler gördük bu kadar belirgin değildi güzel haberlerini aldık bende çok şaşkınım pazartesi kan vericek bakalımBen o kadar gebelik testi yaptım sadece bir defa pozitif gördüm oda hamile oldugum testimdi. Peşpeşe pozitif çıkması çok enteresan gerçekten ben olsam bir kaç gün sonra kan testi verirdim bence bebiş var gibi istiyorsa eğer inşallah vardırkaç gün var regline
Valla bende heveslendirmek istemiyorum ama baya baya hamile benceKağıtta sıfırlar silinmiş kesin öyle bi terslik varpazartesi 400 olur en az
Sanki ilk çocukta göbek daha çok çıkar diye düşünüyorum ama farklı mı oluyor acabaAma ben kızıma hamileyken 17-18 haftalıktım doktora ağlamıştım “nedeğğnn benim karnım çıkmıyoğğğrrr “ diye. O karın yapısı nereye gittiyse acilen geri dönsün yoksa katil olcam.
İnşallah hamiledir bizi de haberdar et canımİstiyor valla regli 3 gün geçti ne testler gördük bu kadar belirgin değildi güzel haberlerini aldık bende çok şaşkınım pazartesi kan vericek bakalım
OutlanderYa bu arada tarihi dizi onerisi olan var mı? Muhteşem yüzyıl diyeni engellerimyabancı dizi onerisi mümkünse
Hayır karın kasları sıkı oluyor ilk bebekte. Sonradan genişliyor diğerlerinde ve zaten gevşek olduğu için hemen dışarı yönelmeye yer arıyorSanki ilk çocukta göbek daha çok çıkar diye düşünüyorum ama farklı mı oluyor acabaAma çok da kafana takma bence. İçinde bebek olan göbek güzeldir
Zara home varsa yakınlarda kesinlikle gidip bi bakın derim indirimli ürünleri aşırı güzelKızlar bebek nevresim takımını nerden aldınız ya da alacaksınız? Boyutları park yatağa ve yorganlara göre büyük nevresim takımlarının. E-bebekte ve lcw da baktım beğendim aslında ama kafam karıştı boyuttan dolayı
Tabisiiiiiİnşallah hamiledir bizi de haberdar et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?