2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Bak şimdi iki gün geçti bi daha test yaptık gene pozitif bu kadar denk gelmez herhalde bozuk testler arada kaldık ya sevinemedik
Ben o kadar gebelik testi yaptım sadece bir defa pozitif gördüm oda hamile oldugum testimdi. Peşpeşe pozitif çıkması çok enteresan gerçekten ben olsam bir kaç gün sonra kan testi verirdim bence bebiş var gibi istiyorsa eğer inşallah vardır kaç gün var regline

ben artık 200 dü acaba 2 mi gördüler falan dedim yok elime kâğıt verdiler diyo doktorda gebe değilsiniz demiş üç gün gecikti adeti pazartesiyi bekliycez artık tekrar kan verecek
Kağıtta sıfırlar silinmiş kesin öyle bi terslik var pazartesi 400 olur en az

Ay kızlar geçen biri burda demişti yenidogana tulum giydirmeknkalca problemi yapıyor gibi bişey demişti doktoru onermemis. Şimdi hiç tulum almayalım mi alt üst ayrı mi alalım?
Aslında tulum rahat. Alt üst alınca illa kucakta emzirirken vs toparlanıyor üstü bişeyler oluyor ama tulum olunca çocuk çıkı gibi sabit kalıyor üstü ben tulumu çok severim tulum alacam

Benim hamileliğim hala belli olmuyor ama beni normal külotlar sıkıyor artık. Göbeğimiz sertleşip dolmuş oluyor bence şişmese bile. 5 ay bu saçma külotları giycem artık yapacak bişey yok
Bana da işte herkes aaaaa hemen karnın çıkmış diyor. Bende utana sıkıla
-ihihi işte 3. Ya heralde ondan hemen pörtledi diyorum.
Bıktım ya baya bi çok insanın 7-8 aylık hali gibiyim neden yani neden içim sıkıldı şimdiden büyük göbekle

Haa bende de içeri göçük olan mağarada beyaz sarı birikinti oluyor hep, süt mü oluşmaya başladı acaba diyordum.
Şu ilk süt oluyor ya acaba o mu yavaştan oluşuyor? İlk hamileliğimde pek hatırlamıyorum böyle bir şey olduğunu. Hem ilkimde meme ucu hiç yoktu ondan da olabilir. Tek olmadığımı bilmek rahatlattı

H&M nin beli geniş lastikli altları var çok rahat bende oğluma almıştım bol bol, tabi hemen akabinde tekrar kullanacağımı bilsem satmazdım da dağıtmazdım da şimdi sil baştan almak çok koycak bana

Karnın yapısıyla ilgili galiba ya. Aslında ben biraz çıksın istiyorum artık. Kimse anlamıyor biraz ilgi görmek istiyorum

Şu ilk süt oluyor ya acaba o mu yavaştan oluşuyor? İlk hamileliğimde pek hatırlamıyorum böyle bir şey olduğunu. Hem ilkimde meme ucu hiç yoktu ondan da olabilir. Tek olmadığımı bilmek rahatlattı
Benim ilk hamilelik, herşeyde hem şaşırıyorum, hem telaşlanıyorum hem sakin kalmaya çalışıyorum.. Benim de uçları yok işte, çöküntü var çizgi şeklinde, onun arasına doluyor beyaz bişeyler.

Karnın yapısıyla ilgili galiba ya. Aslında ben biraz çıksın istiyorum artık. Kimse anlamıyor biraz ilgi görmek istiyorum
Ama ben kızıma hamileyken 17-18 haftalıktım doktora ağlamıştım “nedeğğnn benim karnım çıkmıyoğğğrrr “ diye. O karın yapısı nereye gittiyse acilen geri dönsün yoksa katil olcam.

O zaman normal. Başka arkadaşlar da olmamış herhalde kimse bişi yazmadı bu konuda.

Hemen buraya bakınnnn
Ben bebeklere mont kaban astronot çok uygun bulmuyorum böyle birşey alacağım kıza da erkeğe de olur. 6-9 ay alıp kıyafetlerinin üstüne rahatça geçirip hastaneye oraya buraya rahatça gidebileceğimiz bir şey. H&M de düşünen olursa baksın

Eklentiler

• IMG_4402.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 85
O zaman normal. Başka arkadaşlar da olmamış herhalde kimse bişi yazmadı bu konuda.
Ben yazmıştım o yüzden tekrar yazmadım benimde sol göğsümün ucu temizlememe rağmen beyaz beyaz doluyor. Süt geliyor diye düşündüm ben de

İstiyor valla regli 3 gün geçti ne testler gördük bu kadar belirgin değildi güzel haberlerini aldık bende çok şaşkınım pazartesi kan vericek bakalım

Sanki ilk çocukta göbek daha çok çıkar diye düşünüyorum ama farklı mı oluyor acabaAma çok da kafana takma bence. İçinde bebek olan göbek güzeldir

Sanki ilk çocukta göbek daha çok çıkar diye düşünüyorum ama farklı mı oluyor acabaAma çok da kafana takma bence. İçinde bebek olan göbek güzeldir
Hayır karın kasları sıkı oluyor ilk bebekte. Sonradan genişliyor diğerlerinde ve zaten gevşek olduğu için hemen dışarı yönelmeye yer arıyor iç karnı genişse ancak göbek çok çıkmıyor benimki dar demek ki

Zara home varsa yakınlarda kesinlikle gidip bi bakın derim indirimli ürünleri aşırı güzel çarşafları 80 liraya inmiş ben bi tane tulum aldım 150 TL bi tane oyun halısı gibi bişey aldım 400 TL yeni sezonlara dokunmak bile el yakıyor orası ayrı ama indirimleri güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…