2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Kızlar ben dün baya alışveriş yaptım yine ilk ay için tulum, çorap, ağız mendili ihtiyacım kaldı kıyafet olarak. Önerilerinize açığım. Her ay müslin örtü almayı düşünüyorum bir de. 2 tane aldım şimdiye kadar. Müslin örtü önerilerinize de açığım

E bebekte tekstilde yüzde 20 yüzde 30 indirim oluyor dönem dönem onları takip edip alabilirsin ben toplu olarak öyle yaptım birde cigit marka müslin çok öneriliyordu aldım çok beğendim onu mutlaka öneriyorum resimini ekleyeyim

Eklentiler

• IMG_20230813_080131.webp
    103,2 KB · Görüntüleme: 72
Bunu ben de gördüm almamıştım alim o zaman. Dün e-bebek mağazasındaydım hiç dikkatimi çekmedi. Sen set olarak mı aldın müslinleri e-bebekten?

Şu ilk süt oluyor ya acaba o mu yavaştan oluşuyor? İlk hamileliğimde pek hatırlamıyorum böyle bir şey olduğunu. Hem ilkimde meme ucu hiç yoktu ondan da olabilir. Tek olmadığımı bilmek rahatlattı
Birikinti bende de oluyor, süt birikintisiymis, ilk hamileliğimde irin sanıp koştur koştur doktora gitmiştim 5 aylıkken çok fazla ovalamadan nemli pamukla aldirabilirsin meme uclarinda çok hassasiyet yoksa. Gümüş kapak alicam ben de.

İndirimdeydi kaçırmışım indirimi

Set halindeki muslini bilmiyordum ben ne işe yarıyor onlar.
müslin örtü çok amaçlı kullanılıyor, örtü olarak, banyo havlusu, emzirme örtüsü, altına sermek için, puset için. Set derken 2-3 lü satılanlar oluyor ya da içinde ağız silme mendili de oluyor öyle mi diye sordum aslında

Bunu ben de gördüm almamıştım alim o zaman. Dün e-bebek mağazasındaydım hiç dikkatimi çekmedi. Sen set olarak mı aldın müslinleri e-bebekten?
Ben ayrı ayrı aldım canım set olarak almadım ama öyle de alınabilir tekrar indirim olursa haber veririm ben. İndirimlerin sıkı takipçisiyim

Anladım, ben de set halinde deyince kullan at tarzı çıkardılar sandım iki tane almıştım ben birini dediğin gibi evde duş, alta sermek vs için kullanıyorduk, diğerini de bebek arabasında vs dışarda kullanıyorduk yazın, hem terletmiyor hem sineklerden korumak amaçlı. Bu bebeğime henüz almadım çok fazla tekstil ürünü ama çiğitin ürünlerini seviyorum, oradan alırım herhalde.

Bilemedim 6 ay yaza geliyor diye düşündüm bir de hm in kalıpları tam oluyor. Ama tabi bebeğin boyuna göre değişir. Aldım artık hayırlısı
6 ay yaza geliyor ama dış giyim ya bu biraz büyük olunca daha rahat ediyorlar mesela tam 3 ay civarı cuk oluyor 6 ay dış giyimde. Güle güle giyinsin minik kuzu

Arkadaşınızın dediği gibi gerçekten çok kalın. Hani kanada Norveç vs yerlerde yaşasak tamam ama Türkiye’nin iklim şartlarına bakınca çok gereksiz. Ben mayoral almıştım oğluma evde denedim baktım yok çocuk çok bunalacak çıkardım direkt öylece etiketiyle sattım. Bunun gibi peluş bi tulum alıp kıyafetlerinin üstüne geçirdim ve heryere gittim. 10 Ocak doğumluydu hiç üşüme vs sorunu yaşamadık

6-9 ayı varsa sipariş edeyim bundan. Sezon yaklaşınca fiyatı fırlayacak.

6-9 ayı varsa sipariş edeyim bundan. Sezon yaklaşınca fiyatı fırlayacak.
Sadece 6-9 kalmış ama galiba kalıplar değişmiş biraz büyük yapılıymış az önce okudum bende. Oğluma aldığım büyük değildi halbuki. Biz de 2-4 ay bulursak iyi olur 4-6 bile bulsak hemen kapalım .

Canım bi ara kan verdiğinde magnezyum baktır benimde kalçama vuran ağrılar vardı belimde bacağımda magnezyum kullandıktan sonra iyi geldi değerim çok düşükmüş. Seninde ondan olabilir
Baktırayım canım tabi. O yüzdendir herhalde bebeğin ciddi bir ağırlığı yok çünkü henüz

2-4 küçük gelmez mi acaba içine de giydirdiklerimizle birlikte. Mağazadan da bakabilirim kalıbına ama ne gün giderim belli değil.

Kızlar bebek havlusu alıcam. 75*75 boyutu nasıl sizce? Bebek ne kadar süre kullanabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…