2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Bak şimdi iki gün geçti bi daha test yaptık gene pozitif bu kadar denk gelmez herhalde bozuk testler arada kaldık ya sevinemedik
Canım tüp Bebek yaptıran biri vardı forumda, idrar testleri pozitif kan testi negatif geldi,Megersem yanlış ölçüm yapılmış veya karışmış sonuçlar artık bilmiyorum ertesi gün başka yerde veriyor pozitif, yani olabiliyor böyle şeyler.İki testte de bu sonuç çıktıysa kuzenin büyük ihtimalle hamile , hayırlı olsun

Ben bugün aldım canım mağazadan 2-4 aylık. Bunlar çabuk tükeniyor, geçen hafta bakmıştım bu hafta sadece 0-1 ve 2-4 ten bir tane kalmış depodan getirdiler

Ben şu an 18 haftalığım çok şiştim ya nefes alamıyor gibi hissediyorum kıyafetlerim olmuyor sadece elbise ve tulum giyebiliyorum

Hadi ya akşam yedim İki gün önce de yemiştim.

Cok emin söylemişsin öyle bişey yok diye, peki sadece cinsel uyarım olduğuna nasıl bu kadar eminsin, meme ucu son aylarda öyle hassaslasiyor ki sadece cinsel uyarım değil çamaşır değse uyarılıyor, uyarım sadece cinsel haz şeklinde de olmaz ayrıca. Kişinin kendi eliyle dokunması bile can yakabiliyor, ikincisi sadece dokunma değil süt geliyor mu diye ucunu hafif sıkma da yine doğumu tetikleyebilir. Yani rahim kasilmasina sebep olan orgazm uyarılması ile süt kanallarının uyarılması farklı, bu farkındalık oluşunca zaten ayrımı da anlıyor insan cinsel ilişki erken doğumu baslatmazken süt kanallarinin uyarılması başlatabilir. Çünkü beyin bebeğimi emzirmeye hazırım koduna geçiş yapıyor. Burada bilmemiz gereken en en önemli husus cinsel uyarım değil süt uyarımı tatlım. Önlem her zaman insanı daha güvende hissettirir

Ben bugün aldım canım mağazadan 2-4 aylık. Bunlar çabuk tükeniyor, geçen hafta bakmıştım bu hafta sadece 0-1 ve 2-4 ten bir tane kalmış depodan getirdiler
2-4 aylık dış giyim olarak giydiremedim ben oğlumda. Hani dış giyim ya biraz büyük olması daha rahat oluyor çocuk açısından. Giydirip çıkarırken sıkmıyor içinde kıyafetleri olduğu için sıkılıp terlemiyor. Ben 6 ay alacağım

Bilemedim 6 ay yaza geliyor diye düşündüm bir de hm in kalıpları tam oluyor. Ama tabi bebeğin boyuna göre değişir. Aldım artık hayırlısı

Ben de bununla astronot arasında kaldım, bunun mavisini kullanmıştım oğlumda memnundum, o dönem daha önceden astronot kullanan arkadaşlar çok kalın olduğu için hem terlettigini hem de bebeğin hareketlerini engellediği için huzursuz olduklarını söylemişlerdi, almamıştım ama astronotla da sanki karda yatsa üşümez gibime geliyor. Bu sefer astronot mu alsam diyordum ki astronot uygun değil demişsin, sen neden memnun değildin.

Kızlar ya sol kalçamdaki ağrıdan uyuyamadım yine geçen gün de yazmıştım. İleri aylarda olabilir ama şu an normal mi bu. İçten içten sızlıyor sürekli

Kızlar ya sol kalçamdaki ağrıdan uyuyamadım yine geçen gün de yazmıştım. İleri aylarda olabilir ama şu an normal mi bu. İçten içten sızlıyor sürekli
Canım bi ara kan verdiğinde magnezyum baktır benimde kalçama vuran ağrılar vardı belimde bacağımda magnezyum kullandıktan sonra iyi geldi değerim çok düşükmüş. Seninde ondan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…