- 23 Mart 2015
- 5.792
- 7.114
- 398
Sanırım 10-11 ay havlu kullandık biz, sonra yürümeye başladığında bornoza geçtik diye hatırlıyorum çünkü. Ama havlunun ölçülerini hiç hatirlamiyorum, ilk aylar kundak gibi sarıyor da sonraları tabi büyüdükçe sadece kurulamak için kullandık.Kızlar bebek havlusu alıcam. 75*75 boyutu nasıl sizce? Bebek ne kadar süre kullanabilir?
Kapuşonlu olanlardan alayım diyorum benSanırım 10-11 ay havlu kullandık biz, sonra yürümeye başladığında bornoza geçtik diye hatırlıyorum çünkü. Ama havlunun ölçülerini hiç hatirlamiyorum, ilk aylar kundak gibi sarıyor da sonraları tabi büyüdükçe sadece kurulamak için kullandık.
Andırın'a yol rahatsız eder diye bu yaz gidemedik henüz.Andırının yaylasında mısın
Ayy canım hakkını helal et keşke ısmarlayabilseydim.Onu canım istedi bak şimdi olsa da yesem
Yok kuzum estağfurullah yemiş kadar oldumAyy canım hakkını helal et keşke ısmarlayabilseydim.
Geçen hafta benim de sağ kalçamda ağrı olmuştu ama yatarken sıkıntı yoktu.Otururken ağrıyordu.Bir hafta sonra geçmişti .Kızlar ya sol kalçamdaki ağrıdan uyuyamadım yine geçen gün de yazmıştım. İleri aylarda olabilir ama şu an normal mi bu. İçten içten sızlıyor sürekli
Ben baya bişey aldım kuzum. Henüz çok kıyafet almadım onun alışverişini annemle yapmayı düşünüyorum. Araba, oto ana kucağı, 2 nevresim seti, 1 ince 1 kalın müslin, 1 tane triko battaniye, emzik, bebek çantası, küvet, küvet ayağı, korbell, onun poşetleri. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sen gerçi kız olanlar diye sorduğuna göre kıyafet merak ediyorsun sanırımCinsiyeti kız olanlar neler aldınız veya alışverişe başladınız mı
Benim de yatarken oluyor sabah 6 gibi başladı. Pek de uyuyamadım o saatten sonra. Otururken ve ayakta bişey olmuyor. İnşallah benim de geçerGeçen hafta benim de sağ kalçamda ağrı olmuştu ama yatarken sıkıntı yoktu.Otururken ağrıyordu.Bir hafta sonra geçmişti .
İnşallah geçer bir an önce canım.Hamileliğin etkilerindendir diye düşünüyorumBenim de yatarken oluyor sabah 6 gibi başladı. Pek de uyuyamadım o saatten sonra. Otururken ve ayakta bişey olmuyor. İnşallah benim de geçer
Hadi bakalım inşallah yarın iyi haberlerini alırım umarımCanım tüp Bebek yaptıran biri vardı forumda, idrar testleri pozitif kan testi negatif geldi,Megersem yanlış ölçüm yapılmış veya karışmış sonuçlar artık bilmiyorum ertesi gün başka yerde veriyor pozitif, yani olabiliyor böyle şeyler.İki testte de bu sonuç çıktıysa kuzenin büyük ihtimalle hamile , hayırlı olsun
Baya bir şey aldım canım. Kıyafet olarak 2 hastane çıkışı, bir takım, 5 li anvelop body (hm), ( bunun pantolon bedenleri kalmamış mağazaya bakıcam). 12 tane atlet/body aldım e-bebekten. Ayarlanabilir 3 lü takım aldım hm den birini 2-4 ay birini 4-6 ay olarak. Dışarıya giymesi için tulum aldım hm den. 2 tane müslin örtü aldım. Nevresim takımı aldım.Biraz önce de banyo havlusunu aldım. 1-2 numara bezlerini, bebek arabasını, park yatağını,reflü yatağını, biberonunu, emziğini, suluğunu,kaşığını,oioi den ek gıda malzemelerini, ıslak mendilini,Cinsiyeti kız olanlar neler aldınız veya alışverişe başladınız mı
Sezonda olmuyormuş bu ürün çabuk tükeniyormuş arkadaşım öyle söylemişti, gerçekten geçen hafta tüm bedenleri vardı, bedene karar verdim gittim bu hafta 1 tane 0-1 bir tane 2-4 ay kalmış onu da depoya indirmişler, depodan getirdiler2-4 küçük gelmez mi acaba içine de giydirdiklerimizle birlikte. Mağazadan da bakabilirim kalıbına ama ne gün giderim belli değil.
İnstagramda özgeertikarici bebeğine kullanırken görmüştüm ben, tabi şimdi bebeği büyüdü ben o zamanlar beğendiğim için favlamıştım bir gün lazım olur diye. Kullanışlı gibi duruyor ama kullanıcı yorumlarına bakmak lazım tabikiBen de bu silikon fileto soracaktım size, kullanan oldu mu. Banyo oturağı aldım ama onu biraz daha büyüyünce kullanabilirim. Bunu aslında almak istememdeki sebep direk duşakabin de bununla yikayabilir miyim bebeği. Oğlumda küvet ve file kullanmistim ama ilk zamanlar zorlanıyor insan, sezaryen dikislerini korumak lazım, illa bı yardımcı olması gerekiyor insanın yanında kovayı taşıyacak küveti banyoya götürüp boşaltacak. Bununla direk banyoda yikasam güvenlik sıkıntısı yaşanır mı acaba, tecrübe eden oldu mu hiç
Mağazalarda aratmak lazım hangisinde varsa artık oradan getirirler belki, bazen yapıyorlar.Sezonda olmuyormuş bu ürün çabuk tükeniyormuş arkadaşım öyle söylemişti, gerçekten geçen hafta tüm bedenleri vardı, bedene karar verdim gittim bu hafta 1 tane 0-1 bir tane 2-4 ay kalmış onu da depoya indirmişler, depodan getirdiler
Bı kaç yorumda duşakabinde yıkamak için aldık filan yazmışlar ama kullandıktan sonraki yoruma rastlamadım. Kışın daha kolaylık olur gibi geldi tek başına yıkarken.İnstagramda özgeertikarici bebeğine kullanırken görmüştüm ben, tabi şimdi bebeği büyüdü ben o zamanlar beğendiğim için favlamıştım bir gün lazım olur diye. Kullanışlı gibi duruyor ama kullanıcı yorumlarına bakmak lazım tabiki
Ben e-bebekten aldım canım. Arkadaşım e-bebekte güzel oluyor dedi. Hello baby miş markası.Kızlar zıbınları hangi markadan aldınız ben geçenlerde indirimdeyken civilden almıştım çok beğendim tüm bedsnleri ordan almayı düşünüyorum kumaş kalitesi hoşuma gitmişti 5li fiyatları 139 tl hepsiburadada
Çok uyguna almışsın, ebebekte 30 lira civarıydı, uzun kollular da gelmiş onlar da 40 kusurdu yanlış hatırlamıyorsam. Askılı bı kaç tane alıp gerisini uzun kollu almayı düşünüyorum. 3-6 aylık. İkili takımın altına hep bunlardan giydirdim ben zıbın yerine. Kucağa alırken beli açıldı üşüdü derdi olmuyor.Kızlar zıbınları hangi markadan aldınız ben geçenlerde indirimdeyken civilden almıştım çok beğendim tüm bedsnleri ordan almayı düşünüyorum kumaş kalitesi hoşuma gitmişti 5li fiyatları 139 tl hepsiburadada
Fiyatı uygunmuş beğendiysen al. Ben dün 12 tane aldım 400 lira verdim, 2 tanesi bedavaya geldiKızlar zıbınları hangi markadan aldınız ben geçenlerde indirimdeyken civilden almıştım çok beğendim tüm bedsnleri ordan almayı düşünüyorum kumaş kalitesi hoşuma gitmişti 5li fiyatları 139 tl hepsiburadada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?