2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
English home 5li paket 2 tane aldım. Bi de ebebekte kasa arkası vardı 5li uyguna geliyordu. Toplam 15 oldu yeter herhalde diye düşünüyorum
Ben oğlumda 35-40 kadar ağız mendili aldım şuan açtım baktım kaç tane kalmış diye 6-7 tanesini ancak buldum kayboluyor ağız mendilleri ya, yanlışlıkla çöpe bile atıldığı oluyor. Bazılarının üstüne direkt foşşşş diye kusarsa çok miktarda öyle de attığım oldu bitmiş kalmamış bişey 15 e tamamlamakta yarar var çok kullanılıyor

Bu eksi yiyorsan kiz tatli yiyorsan erkek olayi tamamen yalan yahu
Kac gundur canim tursu vs cekiyor
Zeytinyagina 1 tam limon sıkıp ekmek baniyorum falan
Tatli abur cubur vs aklima bile gelmiyor
yaaallaaaaannnn :))))
ekşi,tuzluu yedım surekli ve pipi gördük oğlum olacak sağlıkla gelsın ınsallaahhh

kızlar selam,
ıkılı testı rısklı ya da orta rısklı cıkan oldu mu hiç ?
benım cumartesı gunu 258/1 çıkmış ıkılı kan sonucum down açısından..
ama ulturasonografık olarak normal ense ve burun ölçümü..
Rabbım saglıkla kucaklarımıza aldırsın yavrularımızı

Ben de az once bu iki müslini aldım, 4 katlı, dolaptan aldım, outletmüslin sayfasından, ikisi 40 tl indirimle 250ye geldı

Eklentiler

• Screenshot_20230814_101622_com.dolap.android.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_20230814_101615_com.dolap.android.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 74
Belkı o gruplrda da erkege tıklayıp gıdıyolardır ayrıca o gruplar 2023 senesı, bızım bebeler 2024 model olackalar
Yok ben ilk sayfalara baktim listelere gore erkek yogunlugu var
Isimleri ne koydular diye bakarken farketmistim yani
E bende bu sene diyorum zaten erkek senesi diye, bu sene hamile kaldik ya 2024 icin daha nisan ayi yeni acildi

Yok ben ilk sayfalara baktim listelere gore erkek yogunlugu var
Isimleri ne koydular diye bakarken farketmistim yani
E bende bu sene diyorum zaten erkek senesi diye, bu sene hamile kaldik ya 2024 icin daha nisan ayi yeni acildi
Tamam senın dedıgın olsun, kızlar cogunlukta da neyse, sen sımdı gıdıp tek tek sayarsın da bakış açımız farkli ben cıkacagı zamana bakıyorum, sen rahıme dustugu zamana bakıyorsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…