2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
İki hamileliğim bir birine taban tabana zıt belirtilerle ilerliyor ama cinsiyet aynı, sanırım ikinci hamilelikte yaş faktoru biraz gidişatı etkiliyor. Sağlıkla gelsinler inşallah, sonra hepsi unutuluyor

Sokak hayvanları için mamalar yapcam ben de inşallah ☺

İki hamileliğim bir birine taban tabana zıt belirtilerle ilerliyor ama cinsiyet aynı, sanırım ikinci hamilelikte yaş faktoru biraz gidişatı etkiliyor. Sağlıkla gelsinler inşallah, sonra hepsi unutuluyor
Amin hepimizinkiler inşaallah

Kizlar hepsi buradada civilde yüzde 20 indirim var bakmanizi öneririm

Eklentiler

• Screenshot_20230814_174421_com.pozitron.hepsiburada.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20230814_174357_com.pozitron.hepsiburada.webp
    26 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_20230814_174254_com.pozitron.hepsiburada.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar selam ben de Şubat grubundayım 14 haftalığım şu anda bugün doktora gittik ve doktorum cinsiyetinin %100 erkek olduğunu buna klitoris diyemem bu bildiğiniz pipi dedi hocam değişir mi emin misiniz dedim %100 erkek bu dedi yani ben de erkek annesi olacağım Allah'ım inşallah olmayanlara ve tüm isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla inşallah

Civil ürünleri kaliteli değil demişti arkadaşım o yüzden bakmadım başka kullanan var mı acaba?
Canım çok kalitelisini napacaksin zaten yıllarca giydiremeyeceksin ki maksimum bı kıyafeti 1 ay bilemedin 2 ay giydireceksin. Anında küçük kalıyor. Ha uzun süre kullanacagin şeyleri kaliteli al tabi ki battaniye, beşik vs ama kıyafete hiç gerek yok gerçekten. İnsan acıyor, kayinvalidemin lafı, çocuğun yediği helal giydiği haram

Ya sen iyi ki varsın ben cok indirim kovalayamiyorum malum evde bı çocuk daha olunca öyle alışveriş sitelerinde uzun uzadıya arastiramiyorum. Haber vedigin indirimlere girip bakıyorum.
Gördükçe yine paylaşırım bana da arkadaslarim haber veriyor genelde kendime bakarken size de yazıyorum :))

Kanama durumu 20 ile 28 arasınsa riskli, yani o dönem olan kanamalarda tehlike oluyor , ben üç defa kanadım birinde çok az küçük bi çay bardağı kadar birinde de aynen öyle kanadım 22 haftalık falandım, sonuncusunda şarıl şarıl kanadım ve 27 haftalık gebeydim. Bana sorsan ben plasenta previadan korkarım ki ben ilk teşhisi koyduklarında hayatımı engelleyen hiç bişi yapmadım ama sonra çok araştırdım çoğu doktor yoğun istirahat veriyormuş. Benim doktorum sezeryan doğumum yok diye rahat davrandı yok bişi olmaz sen iyi gidiyorsun sen 38 i görürsün sen şöylesin dedi doktor muayanesinden 24 saat geçmeden doğum yaptım . O yüzden plasenta aşağıda dediler mi tüylerim diken diken oluyor. Benim tecrübem sana şöyle der; ilk doğumun sezeryan orda dikiş var plasentanın oraya tutunup yukarı çıkmama ihtimali var , 8 hafta sık dişini otur evinde riske atma , bu arada benim rahime müdahele de yoktu sadece bi doğumdan sonra kürtaj olmuştum bi kere , çok operasyon geçiren rahimler de previa bakımından riskli oluyorlar . Çokk uzun yazdım kusura bakma

Civil ürünleri kaliteli değil demişti arkadaşım o yüzden bakmadım başka kullanan var mı acaba?
Civilden aldiklarimi ekledim sana canim bunların haricinde butun zibinlari da civilden siparis verdim begendigim için. Begenmezsen alma tabiki

Eklentiler

• IMG_20230813_074028.webp
    69,9 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20230813_073849.webp
    70,8 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20230813_073751.webp
    79,4 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20230813_073709.webp
    76,4 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20230813_073218.webp
    74,3 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20230813_073543.webp
    87,9 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20230813_073404.webp
    76,6 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20230813_074648.webp
    65,7 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20230813_074317.webp
    61,7 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20230813_074208.webp
    95,5 KB · Görüntüleme: 58
Doktorum da sezaryenim olduğu için sanırım şimdilik çok risk yok ama ilerleyen haftalarda kanama yapabilir biraz dikkat etmekte fayda var dedi. Şuan çalışmadığımı biliyor, 1 ay sonra okullar açılınca hala risk devam ederse rapor verir herhalde. Normalde hayatta böyle konuşmazdı, ilk hamileliğimde bana bunu söyleyen doktora kızmıştı hatta neden bu kadar erken söylüyor bu baya yukarı cikacak bı plesanta demişti ama bu seferki sanırım ilkinden biraz daha farklı, ya daha fazla kapatıyor rahim ağzını ya da bu komplikasyonun çeşitleri varmış farklı bı çeşidi. Ama yine de öyle aklımı almadı tabi, sonuçta şuan müdahale edilemeyecek bişey biraz da akışa bırakmak lazım, hareketlerimi kisitlamistim zaten rahim ağzı kisa diye, rahim ağzı ile ilgili sıkıntı yok gayet iyi durumda ve kapalı ama plesanta için biraz dikkatli ol dedi sadece. Bakalım okul açılana kadar evdeyim seyahat planlarını iptal ettik. Açılınca da duruma göre karar veririz doktorumla birlikte. Ay ben de cok uzun yazdım

Tamam kizlar, kizlar cogunlukta olsun
Bu bi yaris mi allasen
Ben sadece gozlemledigim kadariyla cevremde de hic kiz bebege hamile olmamasina vs dayanarak oyle yazdim yani
Gidip tek tek sayacak kadar da issiz degilim.
Herkese hayirli gunler
Ben üşenmedim saydım başa baş gidiyor ama tabi tabloya işletmeyenler mi var bilmiyorum
Ama bence de erkek senesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…