- 23 Mart 2015
- 5.792
- 7.114
- 398
İki hamileliğim bir birine taban tabana zıt belirtilerle ilerliyor ama cinsiyet aynı, sanırım ikinci hamilelikte yaş faktoru biraz gidişatı etkiliyor. Sağlıkla gelsinler inşallah, sonra hepsi unutuluyorTeşekkür ederim içimi rahatlattınız inşaallah hepimiz vaktinde sağlıkla kucağımıza alırız.Bende biraz korktum Allah’a emanetler kafaya takıpta stres yapmayayım kendime en iyisi. Bu arada dediğiniz gibi cinsiyetin bulantıyla alakası yokmuş kızımdan beter bulantı kusma yaşadım hala yaşıyorum bugün doktor erkek dedi 16 haftalık sağlıkla gelsin inşaallah.
Sokak hayvanları için mamalar yapcam ben de inşallah ☺Kizlar doğumdan sonra mevlut ya da bebek ziyareti için hediyelik düşünen var mı, fikir arıyorum. Magnet kolonya kokulutas haricindeoğlumda kar küresi yaptırmıştım, bunda da yine dekoratif ya da yarar sağlayan bişey arıyorum. Sokak hayvanları için isme özel etiketli küçük paketli mamalar, ya da tohumlu kalem aklıma gelenler ama daha yaratıcı fikri olan varsa açığım.
MaşallahGünaydın kızlar, nasılsınız ? Bizim cinsiyetimiz belli oldu kızımız "Eylül" geliyor
Eki Görüntüle 3286214
Aminn teşekkür ederimMaşallahSağlıkla gelsin inşallah.
Kendin mi yapacaksin.Sokak hayvanları için mamalar yapcam ben de inşallah ☺
Yok yani yaptiricam küçük paketler şeklinde :) bomboş bi masraf yapacağıma sokak bebiskolarinin karni doyarKendin mi yapacaksin.
Hayırlı olsunHerkese selaam, bu ara çok giremiyorum ama bu haberi vermek için geldim hemen.
Benim bir kızım daha oluyoor
Amin hepimizinkiler inşaallahİki hamileliğim bir birine taban tabana zıt belirtilerle ilerliyor ama cinsiyet aynı, sanırım ikinci hamilelikte yaş faktoru biraz gidişatı etkiliyor. Sağlıkla gelsinler inşallah, sonra hepsi unutuluyor
Civil ürünleri kaliteli değil demişti arkadaşım o yüzden bakmadım başka kullanan var mı acaba?Kizlar hepsi buradada civilde yüzde 20 indirim var bakmanizi öneririm
Ya sen iyi ki varsınKizlar hepsi buradada civilde yüzde 20 indirim var bakmanizi öneririm
Valla ben bir sürü aldim cok guzeller benceCivil ürünleri kaliteli değil demişti arkadaşım o yüzden bakmadım başka kullanan var mı acaba?
Canım çok kalitelisini napacaksin zaten yıllarca giydiremeyeceksin ki maksimum bı kıyafeti 1 ay bilemedin 2 ay giydireceksin. Anında küçük kalıyor. Ha uzun süre kullanacagin şeyleri kaliteli al tabi ki battaniye, beşik vs ama kıyafete hiç gerek yok gerçekten. İnsan acıyor, kayinvalidemin lafı, çocuğun yediği helal giydiği haramCivil ürünleri kaliteli değil demişti arkadaşım o yüzden bakmadım başka kullanan var mı acaba?
Gördükçe yine paylaşırım bana da arkadaslarim haber veriyor genelde kendime bakarken size de yazıyorum :))Ya sen iyi ki varsınben cok indirim kovalayamiyorum malum evde bı çocuk daha olunca öyle alışveriş sitelerinde uzun uzadıya arastiramiyorum. Haber vedigin indirimlere girip bakıyorum.
Kanama durumu 20 ile 28 arasınsa riskli, yani o dönem olan kanamalarda tehlike oluyor , ben üç defa kanadım birinde çok az küçük bi çay bardağı kadar birinde de aynen öyle kanadım 22 haftalık falandım, sonuncusunda şarıl şarıl kanadım ve 27 haftalık gebeydim. Bana sorsan ben plasenta previadan korkarım ki ben ilk teşhisi koyduklarında hayatımı engelleyen hiç bişi yapmadım ama sonra çok araştırdım çoğu doktor yoğun istirahat veriyormuş. Benim doktorum sezeryan doğumum yok diye rahat davrandı yok bişi olmaz sen iyi gidiyorsun sen 38 i görürsün sen şöylesin dedi doktor muayanesinden 24 saat geçmeden doğum yaptım . O yüzden plasenta aşağıda dediler mi tüylerim diken diken oluyor. Benim tecrübem sana şöyle der; ilk doğumun sezeryan orda dikiş var plasentanın oraya tutunup yukarı çıkmama ihtimali var , 8 hafta sık dişini otur evinde riske atma , bu arada benim rahime müdahele de yoktu sadece bi doğumdan sonra kürtaj olmuştum bi kere , çok operasyon geçiren rahimler de previa bakımından riskli oluyorlar . Çokk uzun yazdım kusura bakmaOğlumda aşağıdaydi 32. Haftadan sonra yukarı çıktı, o zamanlar baya kafaya takmıştım, bu hamileliğimde yine aşağıda rahim ağzını kısmen kapatıyor ama öncekinden tecrübeli olduğum için bunda panik yapmadım. Doktorum da rahatlatıyor böyle zamanlarda, plesanta previa erken aylarda çok risk barindirmiyor diye biliyorum, kanama riski daha çok 7. Ay itibariyle başlıyor, yoğun kanamada acil sezaryene alınıyor hatta grupta biri vardı bu şekildeLeydigi senindi dimi. Normalde doktorum erken haftalarda bunu söylemeyi uygun görmüyor ama yaz tatiline oldugumuz için seyahat planlarımız oluyor, ileriki haftalar için kanama riskinden bahsetti. Bir sezaryenim var umarım dikişe yapışmamıştır yukarı çıkar, çıkmazsa da son haftalar kanama riskine karşın istirahat raporu alırım.
Civilden aldiklarimi ekledim sana canim bunların haricinde butun zibinlari da civilden siparis verdim begendigim için. Begenmezsen alma tabikiCivil ürünleri kaliteli değil demişti arkadaşım o yüzden bakmadım başka kullanan var mı acaba?
Doktorum da sezaryenim olduğu için sanırım şimdilik çok risk yok ama ilerleyen haftalarda kanama yapabilir biraz dikkat etmekte fayda var dedi. Şuan çalışmadığımı biliyor, 1 ay sonra okullar açılınca hala risk devam ederse rapor verir herhalde. Normalde hayatta böyle konuşmazdı, ilk hamileliğimde bana bunu söyleyen doktora kızmıştı hatta neden bu kadar erken söylüyor bu baya yukarı cikacak bı plesanta demişti ama bu seferki sanırım ilkinden biraz daha farklı, ya daha fazla kapatıyor rahim ağzını ya da bu komplikasyonun çeşitleri varmış farklı bı çeşidi. Ama yine de öyle aklımı almadı tabi, sonuçta şuan müdahale edilemeyecek bişey biraz da akışa bırakmak lazım, hareketlerimi kisitlamistim zaten rahim ağzı kisa diye, rahim ağzı ile ilgili sıkıntı yok gayet iyi durumda ve kapalı ama plesanta için biraz dikkatli ol dedi sadece. Bakalım okul açılana kadar evdeyim seyahat planlarını iptal ettik. Açılınca da duruma göre karar veririz doktorumla birlikte. Ay ben de cok uzun yazdımKanama durumu 20 ile 28 arasınsa riskli, yani o dönem olan kanamalarda tehlike oluyor , ben üç defa kanadım birinde çok az küçük bi çay bardağı kadar birinde de aynen öyle kanadım 22 haftalık falandım, sonuncusunda şarıl şarıl kanadım ve 27 haftalık gebeydim. Bana sorsan ben plasenta previadan korkarım ki ben ilk teşhisi koyduklarında hayatımı engelleyen hiç bişi yapmadım ama sonra çok araştırdım çoğu doktor yoğun istirahat veriyormuş. Benim doktorum sezeryan doğumum yok diye rahat davrandı yok bişi olmaz sen iyi gidiyorsun sen 38 i görürsün sen şöylesin dedi doktor muayanesinden 24 saat geçmeden doğum yaptım . O yüzden plasenta aşağıda dediler mi tüylerim diken diken oluyor. Benim tecrübem sana şöyle der; ilk doğumun sezeryan orda dikiş var plasentanın oraya tutunup yukarı çıkmama ihtimali var , 8 hafta sık dişini otur evinde riske atma , bu arada benim rahime müdahele de yoktu sadece bi doğumdan sonra kürtaj olmuştum bi kere , çok operasyon geçiren rahimler de previa bakımından riskli oluyorlar . Çokk uzun yazdım kusura bakma
Ben üşenmedim saydımTamam kizlar, kizlar cogunlukta olsun
Bu bi yaris mi allasen
Ben sadece gozlemledigim kadariyla cevremde de hic kiz bebege hamile olmamasina vs dayanarak oyle yazdim yani
Gidip tek tek sayacak kadar da issiz degilim.
Herkese hayirli gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?