2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Selam kızlar , benim 19+3 oldu . Belimde ağrı oluyor , işte sürekli oturuyorum sanırım ondan , bugün de hava çok sıcak ve hiç hareket etmiyor gibi geldi ya da psikolojik bana öyle geliyor .
Bence oturmakla alakası yok canım şu anda rahim genişlediği için ağrılar oluyor. Ben de dün avm ye gittim alt tarafı iki mağazaya girdim bel ağrısından zor yürüdüm. Hareket konusuna gelince ben hala hiç hissetmedim ki bu normalmiş arkadaşım da ben gebeliğim boyunca sayılıdır hissettiğim hiç anlamadım bile hamile olduğumu dedi. Yani takılma buna rahat bırak kendini

Ayy cok tatlı ıyı mı oluyormus bu, ben de alayım
İyi mi değil mi sen karar ver şimdi dolapta buldum bu resmi nasıl tatlı maşallah ama kaç beden almalıyız acaba bende çok beğendim

Eklentiler

• Screenshot_20230813_145434_com.dolap.android.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 82
Selam kızlar , benim 19+3 oldu . Belimde ağrı oluyor , işte sürekli oturuyorum sanırım ondan , bugün de hava çok sıcak ve hiç hareket etmiyor gibi geldi ya da psikolojik bana öyle geliyor .
I

Halıların canım , rahim büyüdükçe yukarı çıkıyor ve sırt ağrısı yapıyor . Ben hareketlerini hissetmeye başlamıştım ama bugün böyle oldu , şimdi yemek yedim baktım hareketlenmeye başladı çok şükür

Dün de ben öyle oldum.Dışarıdaydık yoruldum biraz hiç hareket etmeyince tedirgin olmuştum. Sabah hissettim tekrardan çok şükür.

Linkte ypk maalesef bedenleri tek beden kalmıs, bılemedım ben de 2-4 mu 4-6 mı?
Evet canım dışarı çıkarırken giydirmek için çok kullanışlıymış
Ankarada soguk oluyor hazırana kadar, 4-6 mı alsam, bu sefer de ılk basta bıraz buyuk durcak, ama sanırım 2-4daha ıyı gıbı
Ben de bugun gıttım tövbe bıda, avm asla gıtmem, magaza bulana kadar ıcınde bırsuru yuruduk, kendıme tsırt aldım tayt uzerıne gıymek ıcın bıraz bolca, ebebek gırelım dedım bulana kadar mahvoldım, ayakta duramıcam dedım gerı donduk, sımdı yatıyorun 1.80
İyi mi değil mi sen karar ver şimdi dolapta buldum bu resmi nasıl tatlı maşallah ama kaç beden almalıyız acaba bende çok beğendim
Cok sırın ya, baska marka modellere de bakabılırız, guzel bıseyler bulursak haber verelım bırbırımıze aslında gıyeceklerı sure 3 4ay, dolaptan ds bakılabılız temız bulursak alınır

Beden konusunda ben de kararsızım, bebeklere küçük giydirmek yerine kesinlikle içinde rahat edecekleri kıyafetleri giydirme taraftarıyım ama bu tulumun kalıbının çok geniş olduğundan bahsedilmiş. Çocuk un çuvalı gibi de olmasın hepten

Benim de belim popom heryerim agriyor. Ne yanima donup yatsam bilemiyorum artik. Bugun de sol kasigimda agri oldu. Hepsi normal diye dusunuyorum ama rahatsizlik veriyor tabii
Çoğumuzda varmış ya rahatladım. İlerde daha da artacak bu ağrılar kolayca atlatırız inşallah

Biz de haftaya şehir dışında olacağız dönüşte tahlil yaptıracağım belki takviye kullanmam gerekir. Multivitaminde var ama yetmiyor olabilir
Bizim evde boya sonrası temizlik vardı ben bir şey yapmadım ama yine de ayakta çok durmuştum ve terlemiştim.Ağrilarımı ona bağladım.Bir hafta annemlerde kaldım dinlendim gecti cok şükür. Siz geçmezse tahlil yaptırın mutlaka.

2 ay oluyor aslında genel bir tahlil yaptırmadım. Hepsine bi baktırayım bu eksiğimiz fazlamız olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…