Bence oturmakla alakası yok canım şu anda rahim genişlediği için ağrılar oluyor. Ben de dün avm ye gittim alt tarafı iki mağazaya girdim bel ağrısından zor yürüdüm. Hareket konusuna gelince ben hala hiç hissetmedim ki bu normalmiş arkadaşım da ben gebeliğim boyunca sayılıdır hissettiğim hiç anlamadım bile hamile olduğumu dedi. Yani takılma buna rahat bırak kendiniSelam kızlar , benim 19+3 oldu . Belimde ağrı oluyor , işte sürekli oturuyorum sanırım ondan , bugün de hava çok sıcak ve hiç hareket etmiyor gibi geldiya da psikolojik bana öyle geliyor .
İyi mi değil mi sen karar ver şimdiAyy cok tatlııyı mı oluyormus bu, ben de alayım
Yoğun bakımda canım, biraz daha iyi durumu. Rabbim bütün hastalara şifa versin inşallah. Sorduğun için teşekkür ederimAnlatilmazYasanir deden nasıl oldu canım
ISelam kızlar , benim 19+3 oldu . Belimde ağrı oluyor , işte sürekli oturuyorum sanırım ondan , bugün de hava çok sıcak ve hiç hareket etmiyor gibi geldiya da psikolojik bana öyle geliyor .
Bence oturmakla alakası yok canım şu anda rahim genişlediği için ağrılar oluyor. Ben de dün avm ye gittim alt tarafı iki mağazaya girdim bel ağrısından zor yürüdüm. Hareket konusuna gelince ben hala hiç hissetmedim ki bu normalmiş arkadaşım da ben gebeliğim boyunca sayılıdır hissettiğim hiç anlamadım bile hamile olduğumu dedi. Yani takılma buna rahat bırak kendini
Halıların canım , rahim büyüdükçe yukarı çıkıyor ve sırt ağrısı yapıyor . Ben hareketlerini hissetmeye başlamıştım ama bugün böyle oldu , şimdi yemek yedim baktım hareketlenmeye başladı çok şükürBence oturmakla alakası yok canım şu anda rahim genişlediği için ağrılar oluyor. Ben de dün avm ye gittim alt tarafı iki mağazaya girdim bel ağrısından zor yürüdüm. Hareket konusuna gelince ben hala hiç hissetmedim ki bu normalmiş arkadaşım da ben gebeliğim boyunca sayılıdır hissettiğim hiç anlamadım bile hamile olduğumu dedi. Yani takılma buna rahat bırak kendini
Çok geçmiş olsun canım.Acil şifalar diliyorum.Yoğun bakımda canım, biraz daha iyi durumu. Rabbim bütün hastalara şifa versin inşallah. Sorduğun için teşekkür ederim
Dün de ben öyle oldum.Dışarıdaydık yoruldum biraz hiç hareket etmeyince tedirgin olmuştum. Sabah hissettim tekrardan çok şükür.Halıların canım , rahim büyüdükçe yukarı çıkıyor ve sırt ağrısı yapıyor . Ben hareketlerini hissetmeye başlamıştım ama bugün böyle oldu , şimdi yemek yedim baktım hareketlenmeye başladı çok şükür
Çok teşekkür ederim canım benim. Bütün hastalara inşallahÇok geçmiş olsun canım.Acil şifalar diliyorum.
Linkte ypk maalesef bedenleri tek beden kalmıs, bılemedım ben de 2-4 mu 4-6 mı?Ben oğlumda bunun mavisini kullanmıştım ama kalıbı daha küçüktü onun 3-6 ya da 6-9 aylık olani almıştım. Cok rahat etmiştik bununla kışın ama bedeni kalmamış alamadım. Kalıpları değişmiş sanırım 2-4 alın demiş herkes
Ankarada soguk oluyor hazırana kadar, 4-6 mı alsam, bu sefer de ılk basta bıraz buyuk durcak, ama sanırım 2-4daha ıyı gıbıEvet canım dışarı çıkarırken giydirmek için çok kullanışlıymış
Ben de bugun gıttım tövbe bıda, avm asla gıtmem, magaza bulana kadar ıcınde bırsuru yuruduk, kendıme tsırt aldım tayt uzerıne gıymek ıcın bıraz bolca, ebebek gırelım dedım bulana kadar mahvoldım, ayakta duramıcam dedım gerı donduk, sımdı yatıyorun 1.80Bence oturmakla alakası yok canım şu anda rahim genişlediği için ağrılar oluyor. Ben de dün avm ye gittim alt tarafı iki mağazaya girdim bel ağrısından zor yürüdüm. Hareket konusuna gelince ben hala hiç hissetmedim ki bu normalmiş arkadaşım da ben gebeliğim boyunca sayılıdır hissettiğim hiç anlamadım bile hamile olduğumu dedi. Yani takılma buna rahat bırak kendini
Cok sırın ya, baska marka modellere de bakabılırız, guzel bıseyler bulursak haber verelım bırbırımızeİyi mi değil mi sen karar ver şimdidolapta buldum bu resmi nasıl tatlı maşallah ama kaç beden almalıyız acaba bende çok beğendim
Beden konusunda ben de kararsızım, bebeklere küçük giydirmek yerine kesinlikle içinde rahat edecekleri kıyafetleri giydirme taraftarıyım ama bu tulumun kalıbının çok geniş olduğundan bahsedilmiş. Çocuk un çuvalı gibi de olmasın heptenLinkte ypk maalesef bedenleri tek beden kalmıs, bılemedım ben de 2-4 mu 4-6 mı?
Ankarada soguk oluyor hazırana kadar, 4-6 mı alsam, bu sefer de ılk basta bıraz buyuk durcak, ama sanırım 2-4daha ıyı gıbı
Ben de bugun gıttım tövbe bıda, avm asla gıtmem, magaza bulana kadar ıcınde bırsuru yuruduk, kendıme tsırt aldım tayt uzerıne gıymek ıcın bıraz bolca, ebebek gırelım dedım bulana kadar mahvoldım, ayakta duramıcam dedım gerı donduk, sımdı yatıyorun 1.80
Cok sırın ya, baska marka modellere de bakabılırız, guzel bıseyler bulursak haber verelım bırbırımızeaslında gıyeceklerı sure 3 4ay, dolaptan ds bakılabılız temız bulursak alınır
Çoğumuzda varmış ya rahatladım. İlerde daha da artacak bu ağrılar kolayca atlatırız inşallahBenim de belim popom heryerim agriyor. Ne yanima donup yatsam bilemiyorum artik. Bugun de sol kasigimda agri oldu. Hepsi normal diye dusunuyorum ama rahatsizlik veriyor tabii
English homedan almıştım ama müslin değildi galiba normal pamukluMüslin ağız mendili seti bulursanız bana yazar mısınız arkadaşlar
Biz de haftaya şehir dışında olacağız dönüşte tahlil yaptıracağım belki takviye kullanmam gerekir. Multivitaminde var ama yetmiyor olabilirDecavit Pronatal vitamin hapı kullanıyorum.İçeriğinde magnezyum var.
Ben de bugün caramel diye bir markadan pamuklu 7 li aldım. Bir de müslin set alsam yeter diye düşünüyorumEnglish homedan almıştım ama müslin değildi galiba normal pamuklu
İnşallah daha iyi olur canım çok geçmiş olsunYoğun bakımda canım, biraz daha iyi durumu. Rabbim bütün hastalara şifa versin inşallah. Sorduğun için teşekkür ederim
English home 5li paket 2 tane aldım. Bi de ebebekte kasa arkası vardı 5li uyguna geliyordu. Toplam 15 oldu yeter herhalde diye düşünüyorumBen de bugün caramel diye bir markadan pamuklu 7 li aldım. Bir de müslin set alsam yeter diye düşünüyorum
Bence de yeter yetmezse sonra da alınırEnglish home 5li paket 2 tane aldım. Bi de ebebekte kasa arkası vardı 5li uyguna geliyordu. Toplam 15 oldu yeter herhalde diye düşünüyorum
Bizim evde boya sonrası temizlik vardı ben bir şey yapmadım ama yine de ayakta çok durmuştum ve terlemiştim.Ağrilarımı ona bağladım.Bir hafta annemlerde kaldım dinlendim gecti cok şükür. Siz geçmezse tahlil yaptırın mutlaka.Biz de haftaya şehir dışında olacağız dönüşte tahlil yaptıracağım belki takviye kullanmam gerekir. Multivitaminde var ama yetmiyor olabilir
Kasa arkası müslin miydi acabaEnglish home 5li paket 2 tane aldım. Bi de ebebekte kasa arkası vardı 5li uyguna geliyordu. Toplam 15 oldu yeter herhalde diye düşünüyorum
2 ay oluyor aslında genel bir tahlil yaptırmadım. Hepsine bi baktırayım bu eksiğimiz fazlamız olmasınBizim evde boya sonrası temizlik vardı ben bir şey yapmadım ama yine de ayakta çok durmuştum ve terlemiştim.Ağrilarımı ona bağladım.Bir hafta annemlerde kaldım dinlendim gecti cok şükür. Siz geçmezse tahlil yaptırın mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?