- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
Bende tam tersi arkadaşımın önerisiyle aldım bana yumuşak ve esnek geldi çıtçıtlı badileri begendim yani ama bilemiyorum kimse beğenmediğine göre cokta iyi degil demekkiKıyafet olarak çok almadım ama klasik beyaz çıtçıtlı badi almıştım hiç memnun kalmadım kumasi kalındı
Ayni şeyi bana da dedi tatlım istirahat et 21. Haftaya kadar riskli olarak bakıyorlar düşük yada doğum başlama riski olduğunu söyledi doktorum. 20. Haftadan sonra yukarı çıkıyormuş plasenta eğer çıkarsa bu konuştuklarımızın hepsini unutabilirsin dediMerhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor gebelikler, bugün doktor kontrolüm vardı 16 haftalık bebeğin eşi plesanta biraz aşağıda dedi dikkat et dedi ağır falan kaldırma dedi biraz bunu kafaya taktım bir sorun olur mu ilerleyen haftalarda yukarı çıkar dedi ama ne bileyim kızımda hiç böyle bir şey duymamıştım. Endişe etmeli miyim?
Markası farklıdır, benim aldıklarım güzel gelmemişti, sen memnun kalmışsın sevindim, cıvıl den görümcem almış mesela markası farklı kumaşı güzel,niye paylaşmıcaksin, memnun kalmayıp alırlarsa iade ederlerBende tam tersi arkadaşımın önerisiyle aldım bana yumuşak ve esnek geldi çıtçıtlı badileri begendim yani ama bilemiyorum kimse beğenmediğine göre cokta iyi degil demekkibirdaha civil indirimi paylaşmam
Organik pamuktur canım belki senin aldıkların tüm ürünleri kötü değildir sen yumuşak diyorsan iyidir senin aldıklarınBende tam tersi arkadaşımın önerisiyle aldım bana yumuşak ve esnek geldi çıtçıtlı badileri begendim yani ama bilemiyorum kimse beğenmediğine göre cokta iyi degil demekkibirdaha civil indirimi paylaşmam
Bak sen de takıp et ınstgramdan aycancablog sayfasını, ındırım payşasıyor sureklıYa sen iyi ki varsınben cok indirim kovalayamiyorum malum evde bı çocuk daha olunca öyle alışveriş sitelerinde uzun uzadıya arastiramiyorum. Haber vedigin indirimlere girip bakıyorum.
Simdi biri alir kötü cikar falan ondan dedim bana belki iyileri denk gelmistir ben alırken mutlaka yorumlarina bakip alıyorum ondan bana yumusak olanlar geldi sanırımOrganik pamuktur canım belki senin aldıkların tüm ürünleri kötü değildir sen yumuşak diyorsan iyidir senin aldıkların
Markası farklıdır, benim aldıklarım güzel gelmemişti, sen memnun kalmışsın sevindim, cıvıl den görümcem almış mesela markası farklı kumaşı güzel,niye paylaşmıcaksin, memnun kalmayıp alırlarsa iade ederler
Devlet mı ozel mı dusunuyorsun? Ozel dusunuyosan benım doktorumu tavısye edıcemCok iyiymiş ya ben hacettepede bir doktor ile görüştüm ama o gece olursa gelemem diyor bakalim ne olacak henuz Ankara'ya gitmedigim icin doktorum net belli degil benim
Senin doktorun baskentte miydi canim. Devlette hacettepede takip olacagim ama özel icin bir hoca ile gorustum net karar veremedim baskenti de dusunebilirin çünkü ben üniversite hastanelerine daha cok guveniyorum kucuk hastanelerdense imkan acisindan daha guven verici geliyor bana. Doktorunun ismi neydiDevlet mı ozel mı dusunuyorsun? Ozel dusunuyosan benım doktorumu tavısye edıcem
Perinatolog nihal şahin uysalSenin doktorun baskentte miydi canim. Devlette hacettepede takip olacagim ama özel icin bir hoca ile gorustum net karar veremedim baskenti de dusunebilirin çünkü ben üniversite hastanelerine daha cok guveniyorum kucuk hastanelerdense imkan acisindan daha guven verici geliyor bana. Doktorunun ismi neydi
Ben çok yakın bir iki arkadaşım haricinde hiç ınfluenzer takip etmiyordum. Bu dediğini takibe alayım ben deBak sen de takıp et ınstgramdan aycancablog sayfasını, ındırım payşasıyor sureklı
Sen aldığın ürünü çok iyi mutlaka alın kefilim deyip paylasmiyorsun ki, denk geldiğin indirimi paylaşıyorsun, inceleyip almak bizimle alakalı. İçine sinmeyen almaz.Simdi biri alir kötü cikar falan ondan dedim bana belki iyileri denk gelmistir ben alırken mutlaka yorumlarina bakip alıyorum ondan bana yumusak olanlar geldi sanırım
Eksıklerı ındırımdeyken tamamlamak ıyı oluyorBen çok yakın bir iki arkadaşım haricinde hiç ınfluenzer takip etmiyordum. Bu dediğini takibe alayım ben de
Kaç ay aldın cnm aldıklarınıAynen canim ilk aylar icin baya bisey aldim artık almiyorum
Hastane çıkışı bir tane aldim 1-3 ay 5 takim aldim, 5 takimda 3-6 ay, 2 takim 6-9 ay aldım. Galiba 1-3 biraz fazla almışım ama dedim doğunca direk 6 ay mi giyecek bu çocukKaç ay aldın cnm aldıklarını
Canım bazı bebekler çok kusuyor bazıları kusmuyor o yüzden hiç belli olmaz belki eksik bile gelirHastane çıkışı bir tane aldim 1-3 ay 5 takim aldim, 5 takimda 3-6 ay, 2 takim 6-9 ay aldım. Galiba 1-3 biraz fazla almışım ama dedim doğunca direk 6 ay mi giyecek bu çocukdaha fazla 1-3 alma dedi annem ve gruptada arkadaslar öyle yazdığı icin almiyorum artık
Ay bende civildn yapıyorum sürekli ve bende senin gibi yorumlara bakıyorum mağazada var yakınımda 15 dklik olmayanları ordanda değişiyorum çünkü çocuklarla avm ye gidince kafam karışıyor.ve severek alıyorum bende zaten çoğunu kisa süreli giydirebiliyirzSimdi biri alir kötü cikar falan ondan dedim bana belki iyileri denk gelmistir ben alırken mutlaka yorumlarina bakip alıyorum ondan bana yumusak olanlar geldi sanırım
Hastane çıkışı bir tane aldim 1-3 ay 5 takim aldim, 5 takimda 3-6 ay, 2 takim 6-9 ay aldım. Galiba 1-3 biraz fazla almışım ama dedim doğunca direk 6 ay mi giyecek bu çocukdaha fazla 1-3 alma dedi annem ve gruptada arkadaslar öyle yazdığı icin almiyorum artık
Az gelirse tamamlanır fazla alip hic giydiremesem daha kötü diye düşünerek almadimCanım bazı bebekler çok kusuyor bazıları kusmuyor o yüzden hiç belli olmaz belki eksik bile gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?