2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Benimde plasentam asagidaymis inşallah bir kac haftaya tamamen yükselir hepimizinki de

Öyle de ben kıyamıyorum ya ilk ya ondan sanırım illa kaliteli olsun güzel olsun derdindeyim, evet farkındayım 1 aycık giyecek belki ama gözüm hep pahalılara gidiyor, gitmese keşke çok para gidiyor gerçekten

Benimde plasentam asagidaymis inşallah bir kac haftaya tamamen yükselir hepimizinki de
Umarım, hamilelikte çok büyük bi bolumu yukarı cikiyor, ama nadiren de olsa çıkmayan oluyormuş. Önemli olan kanama yapıp yapmadigi, kanama yapmadiktan sonra çok riskli değil aslinda en kotu doğum sezaryen olur. Senin ilk doğum olduğu için dikiş yok rahminde şanslısın o bakıma. Ama ilk sezaryenden sonra bile çok risk yokmuş aslında 3ten sonra riskli demişti benim doktorum ilk hamileliğimde. Umarım benimki de rahimde gezip gezip dikişi bulmamistir

Ben bakım ürünlerini mümkün olduğunca en kaliteli ve temiz markalardan seçmeye geyret ediyorum. Deterjan, şampuan losyon pişik kremi vs, onun haricinde giyip cikaracagi şeyler daha uygun fiyatlı olabilir. Oğlumda bir sürü %100 organik yeni doğan kıyafetleri, tulumlar, hastane çıkışları, zibinlar almıştım, sonuç apar topar civil ve ebebekten çıtçıtlı badi ile lastikli don almaya koştuk

Biz güzel düşünelim güzel olsun inşallah sen capaya gidiyordun degil mi. Mesela gece dogum yapacak olsan hocan geliyor mu yoksa oradaki asistanlar mi giriyor doguma nasil oluyor

Biz güzel düşünelim güzel olsun inşallah sen capaya gidiyordun degil mi. Mesela gece dogum yapacak olsan hocan geliyor mu yoksa oradaki asistanlar mi giriyor doguma nasil oluyor
Cerrahpasaya gidiyorum, benim ilki planli gebelikti, beklenen doğum tarihi gelmeden sezaryen günü belirlemiştik zaten. Bunda da yine bı iki hafta öncesine gün verir. Ama onun öncesinde doğum başlarsa beni ara diyor gece bile olsa.

Ben burda previa ile ilgili yazan tüm gebelere hep dua ediyorum inş heppimiz zamanında sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız diye , hepimiz şifalanalım diye , doktorunuz bence temkinli gidiyo ki iyi yapıyor :) 30 haftadan sonrada zaten risk kalmıyo öyle yoğun kanama ilk bi kereden olmadığı için tedbirinizi aldıktan sonra hiç merak etmeyin bi sorunla karşılaşmazsınız.

Ha öyle mi, doktorum da ilerleyen haftalarda kanama yapabilir deyince ben de baya ileriki haftalar sandım, bunu öğrendiğim de iyi oldu, 30 a kadar dikkatli olurum artık sayılı gün çabuk geçer

Cok iyiymiş ya ben hacettepede bir doktor ile görüştüm ama o gece olursa gelemem diyor bakalim ne olacak henuz Ankara'ya gitmedigim icin doktorum net belli degil benim

Cok iyiymiş ya ben hacettepede bir doktor ile görüştüm ama o gece olursa gelemem diyor bakalim ne olacak henuz Ankara'ya gitmedigim icin doktorum net belli degil benim
Ben biraz garanticiyim, doktorum da hasta ile bag kuran bı doktor, çok ekstrem bı durum olmadıkca acil durumlarda gelir diye düşünüyorum ama yine de her ihtimale karşı özelde de bı doktor buldum kendime, acil bir durum olur cerrahpasaya kadar gidemezsem diye. Cerrahpaşanin Yeşilköy yerleskesi ile evimin arasi akan trafikte 50 dakika, fatih yerleşkesi ile 1.5 saat çünkü. Arkadaşlar ne işin var o kadar uzak hastanede diyorlar. Ama doktorum gece gelemem deseydi ben asistanlara guvenemezdim herhalde, hele de sezaryen olacaksa. Ameliyat nihayetinde.

Selam kızlar bu ara pek giremiyorum, ev sahibi ile başımız dertte canım sıkkın biraz. Umarım hepinizin hamilelikleri çok iyi gidiyordur

Civil ürünleri kaliteli değil demişti arkadaşım o yüzden bakmadım başka kullanan var mı acaba?
Ben de geçen civile baktım mağazadan, %100 pamuk olmasına rağmen sert geldi bana kumaşları. Bi tek organik serisi yumuşaktı. İnternetten alacak annişlere fikir olsun

Ben de geçen civile baktım mağazadan, %100 pamuk olmasına rağmen sert geldi bana kumaşları. Bi tek organik serisi yumuşaktı. İnternetten alacak annişlere fikir olsun
Evet arkadaşım da mağazasında bakmış ondan öyle söylemişti ben gidip bakmadım bilmiyorum

Bende öyle düşünüyorum hem özelde bir doktorun takibinde olacağım hem devlette

Civil ürünleri kaliteli değil demişti arkadaşım o yüzden bakmadım başka kullanan var mı acaba?
Kıyafet olarak çok almadım ama klasik beyaz çıtçıtlı badi almıştım hiç memnun kalmadım kumasi kalındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…