- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
Benimde plasentam asagidaymis inşallah bir kac haftaya tamamen yükselir hepimizinki deDoktorum da sezaryenim olduğu için sanırım şimdilik çok risk yok ama ilerleyen haftalarda kanama yapabilir biraz dikkat etmekte fayda var dedi. Şuan çalışmadığımı biliyor, 1 ay sonra okullar açılınca hala risk devam ederse rapor verir herhalde. Normalde hayatta böyle konuşmazdı, ilk hamileliğimde bana bunu söyleyen doktora kızmıştı hatta neden bu kadar erken söylüyor bu baya yukarı cikacak bı plesanta demişti ama bu seferki sanırım ilkinden biraz daha farklı, ya daha fazla kapatıyor rahim ağzını ya da bu komplikasyonun çeşitleri varmış farklı bı çeşidi. Ama yine de öyle aklımı almadı tabi, sonuçta şuan müdahale edilemeyecek bişey biraz da akışa bırakmak lazım, hareketlerimi kisitlamistim zaten rahim ağzı kisa diye, rahim ağzı ile ilgili sıkıntı yok gayet iyi durumda ve kapalı ama plesanta için biraz dikkatli ol dedi sadece. Bakalım okul açılana kadar evdeyim seyahat planlarını iptal ettik. Açılınca da duruma göre karar veririz doktorumla birlikte. Ay ben de cok uzun yazdım
Canım güzel görünüyor ilk indirime girdiği zamanlar alim diye arkadaşıma sormuştum öyle diyince bakmadım bir dahaCivilden aldiklarimi ekledim sana canim bunların haricinde butun zibinlari da civilden siparis verdim begendigim için. Begenmezsen alma tabiki
Öyle de ben kıyamıyorum ya ilk ya ondan sanırım illa kaliteli olsun güzel olsun derdindeyim, evet farkındayım 1 aycık giyecek belki ama gözüm hep pahalılara gidiyor, gitmese keşke çok para gidiyor gerçektenCanım çok kalitelisini napacaksin zaten yıllarca giydiremeyeceksin ki maksimum bı kıyafeti 1 ay bilemedin 2 ay giydireceksin. Anında küçük kalıyor. Ha uzun süre kullanacagin şeyleri kaliteli al tabi ki battaniye, beşik vs ama kıyafete hiç gerek yok gerçekten. İnsan acıyor, kayinvalidemin lafı, çocuğun yediği helal giydiği haram
Baya kıyafet alışverişi yapmışsınCivilden aldiklarimi ekledim sana canim bunların haricinde butun zibinlari da civilden siparis verdim begendigim için. Begenmezsen alma tabiki
Umarım, hamilelikte çok büyük bi bolumu yukarı cikiyor, ama nadiren de olsa çıkmayan oluyormuş. Önemli olan kanama yapıp yapmadigi, kanama yapmadiktan sonra çok riskli değil aslinda en kotu doğum sezaryen olur. Senin ilk doğum olduğu için dikiş yok rahminde şanslısın o bakıma. Ama ilk sezaryenden sonra bile çok risk yokmuş aslında 3ten sonra riskli demişti benim doktorum ilk hamileliğimde. Umarım benimki de rahimde gezip gezip dikişi bulmamistirBenimde plasentam asagidaymis inşallah bir kac haftaya tamamen yükselir hepimizinki de
Ben bakım ürünlerini mümkün olduğunca en kaliteli ve temiz markalardan seçmeye geyret ediyorum. Deterjan, şampuan losyon pişik kremi vs, onun haricinde giyip cikaracagi şeyler daha uygun fiyatlı olabilir. Oğlumda bir sürü %100 organik yeni doğan kıyafetleri, tulumlar, hastane çıkışları, zibinlar almıştım, sonuç apar topar civil ve ebebekten çıtçıtlı badi ile lastikli don almaya koştukÖyle de ben kıyamıyorum ya ilk ya ondan sanırım illa kaliteli olsun güzel olsun derdindeyim, evet farkındayım 1 aycık giyecek belki ama gözüm hep pahalılara gidiyor, gitmese keşke çok para gidiyor gerçekten
Aynen canim ilk aylar icin baya bisey aldim artık almiyorumBaya kıyafet alışverişi yapmışsın
Biz güzel düşünelim güzel olsun inşallahUmarım, hamilelikte çok büyük bi bolumu yukarı cikiyor, ama nadiren de olsa çıkmayan oluyormuş. Önemli olan kanama yapıp yapmadigi, kanama yapmadiktan sonra çok riskli değil aslinda en kotu doğum sezaryen olur. Senin ilk doğum olduğu için dikiş yok rahminde şanslısın o bakıma. Ama ilk sezaryenden sonra bile çok risk yokmuş aslında 3ten sonra riskli demişti benim doktorum ilk hamileliğimde. Umarım benimki de rahimde gezip gezip dikişi bulmamistir
Cerrahpasaya gidiyorum, benim ilki planli gebelikti, beklenen doğum tarihi gelmeden sezaryen günü belirlemiştik zaten. Bunda da yine bı iki hafta öncesine gün verir. Ama onun öncesinde doğum başlarsa beni ara diyor gece bile olsa.Biz güzel düşünelim güzel olsun inşallahsen capaya gidiyordun degil mi. Mesela gece dogum yapacak olsan hocan geliyor mu yoksa oradaki asistanlar mi giriyor doguma nasil oluyor
Ben burda previa ile ilgili yazan tüm gebelere hep dua ediyorum inş heppimiz zamanında sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız diye , hepimiz şifalanalım diye , doktorunuz bence temkinli gidiyo ki iyi yapıyor :) 30 haftadan sonrada zaten risk kalmıyo öyle yoğun kanama ilk bi kereden olmadığı için tedbirinizi aldıktan sonra hiç merak etmeyin bi sorunla karşılaşmazsınız.Doktorum da sezaryenim olduğu için sanırım şimdilik çok risk yok ama ilerleyen haftalarda kanama yapabilir biraz dikkat etmekte fayda var dedi. Şuan çalışmadığımı biliyor, 1 ay sonra okullar açılınca hala risk devam ederse rapor verir herhalde. Normalde hayatta böyle konuşmazdı, ilk hamileliğimde bana bunu söyleyen doktora kızmıştı hatta neden bu kadar erken söylüyor bu baya yukarı cikacak bı plesanta demişti ama bu seferki sanırım ilkinden biraz daha farklı, ya daha fazla kapatıyor rahim ağzını ya da bu komplikasyonun çeşitleri varmış farklı bı çeşidi. Ama yine de öyle aklımı almadı tabi, sonuçta şuan müdahale edilemeyecek bişey biraz da akışa bırakmak lazım, hareketlerimi kisitlamistim zaten rahim ağzı kisa diye, rahim ağzı ile ilgili sıkıntı yok gayet iyi durumda ve kapalı ama plesanta için biraz dikkatli ol dedi sadece. Bakalım okul açılana kadar evdeyim seyahat planlarını iptal ettik. Açılınca da duruma göre karar veririz doktorumla birlikte. Ay ben de cok uzun yazdım
Ha öyle mi, doktorum da ilerleyen haftalarda kanama yapabilir deyince ben de baya ileriki haftalar sandım, bunu öğrendiğim de iyi oldu, 30 a kadar dikkatli olurum artık sayılı gün çabuk geçerBen burda previa ile ilgili yazan tüm gebelere hep dua ediyorum inş heppimiz zamanında sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız diye , hepimiz şifalanalım diye , doktorunuz bence temkinli gidiyo ki iyi yapıyor :) 30 haftadan sonrada zaten risk kalmıyo öyle yoğun kanama ilk bi kereden olmadığı için tedbirinizi aldıktan sonra hiç merak etmeyin bi sorunla karşılaşmazsınız.
Cok iyiymiş ya ben hacettepede bir doktor ile görüştüm ama o gece olursa gelemem diyor bakalim ne olacak henuz Ankara'ya gitmedigim icin doktorum net belli degil benimCerrahpasaya gidiyorum, benim ilki planli gebelikti, beklenen doğum tarihi gelmeden sezaryen günü belirlemiştik zaten. Bunda da yine bı iki hafta öncesine gün verir. Ama onun öncesinde doğum başlarsa beni ara diyor gece bile olsa.
Ben biraz garanticiyim, doktorum da hasta ile bag kuran bı doktor, çok ekstrem bı durum olmadıkca acil durumlarda gelir diye düşünüyorum ama yine de her ihtimale karşı özelde de bı doktor buldum kendime, acil bir durum olur cerrahpasaya kadar gidemezsem diye. Cerrahpaşanin Yeşilköy yerleskesi ile evimin arasi akan trafikte 50 dakika, fatih yerleşkesi ile 1.5 saat çünkü. Arkadaşlar ne işin var o kadar uzak hastanede diyorlar. Ama doktorum gece gelemem deseydi ben asistanlara guvenemezdim herhalde, hele de sezaryen olacaksa. Ameliyat nihayetinde.Cok iyiymiş ya ben hacettepede bir doktor ile görüştüm ama o gece olursa gelemem diyor bakalim ne olacak henuz Ankara'ya gitmedigim icin doktorum net belli degil benim
Ben de geçen civile baktım mağazadan, %100 pamuk olmasına rağmen sert geldi bana kumaşları. Bi tek organik serisi yumuşaktı. İnternetten alacak annişlere fikir olsunCivil ürünleri kaliteli değil demişti arkadaşım o yüzden bakmadım başka kullanan var mı acaba?
Evet arkadaşım da mağazasında bakmış ondan öyle söylemişti ben gidip bakmadım bilmiyorumBen de geçen civile baktım mağazadan, %100 pamuk olmasına rağmen sert geldi bana kumaşları. Bi tek organik serisi yumuşaktı. İnternetten alacak annişlere fikir olsun
Merhaba. Yüzde 99 sonuç veriyor. O da binde bir gibi bir orana denk gelmiş bende. Sadece oran olarak gösterilmiş ve düşük risk yazıyor.merhaba, fetal dna var yada yok diye bir sonuç vermiyor mu, fetal dna için kesin konuşuyolar hep
Bende öyle düşünüyorum hem özelde bir doktorun takibinde olacağım hem devletteBen biraz garanticiyim, doktorum da hasta ile bag kuran bı doktor, çok ekstrem bı durum olmadıkca acil durumlarda gelir diye düşünüyorum ama yine de her ihtimale karşı özelde de bı doktor buldum kendime, acil bir durum olur cerrahpasaya kadar gidemezsem diye. Cerrahpaşanin Yeşilköy yerleskesi ile evimin arasi akan trafikte 50 dakika, fatih yerleşkesi ile 1.5 saat çünkü. Arkadaşlar ne işin var o kadar uzak hastanede diyorlar. Ama doktorum gece gelemem deseydi ben asistanlara guvenemezdim herhalde, hele de sezaryen olacaksa. Ameliyat nihayetinde.
Kıyafet olarak çok almadım ama klasik beyaz çıtçıtlı badi almıştım hiç memnun kalmadım kumasi kalındıCivil ürünleri kaliteli değil demişti arkadaşım o yüzden bakmadım başka kullanan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?