2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Birde erkek isimleri den Zeyd ve Alperen isimleri arasında kaldım sizce hangisi daha guzel

Kızlar h&m stok girmeyen tulum zarada var. Ben kaptım bi tane haberiniz olsun diye atıyorum size de

Eklentiler

• IMG_4643.webp
    IMG_4643.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 88
Canım kaç ay almamız lazım peki onuda söyle 🤣
6-9 ay dış giyim olarak giyecekler çünkü belki ilk ay biraz bol gelir ama sonrasında toparlar. 3-6 alsanız 2 aylıkken dar gelmeye başlar kıyafet üstüne ve patikli olduğu için bebeğin hareketini kısıtlar ❤️

Kac aylık sipariş ettin, kalıpları h&m ile aynı mı acaba.
Hayır biraz farklı ben 6-9 ay aldım. İlk ay biraz bol olabilir ama sorun değil sonrasında toparlar. 3-6 alsam 2 aylıkken sıktırmaya başlayabilir zaten kıyafetlerinin üzerine giyeceği için bi tık büyük olmasında bi problem olmaz

6-9 ay dış giyim olarak giyecekler çünkü belki ilk ay biraz bol gelir ama sonrasında toparlar. 3-6 alsanız 2 aylıkken dar gelmeye başlar kıyafet üstüne ve patikli olduğu için bebeğin hareketini kısıtlar ❤️
Tesekkür ederim canım ben 2-4 alırım diye düşünüyordum ama haklısın bol olmasında sakınca yok büyük alayım en iyisi❤️

Hayır biraz farklı ben 6-9 ay aldım. İlk ay biraz bol olabilir ama sorun değil sonrasında toparlar. 3-6 alsam 2 aylıkken sıktırmaya başlayabilir zaten kıyafetlerinin üzerine giyeceği için bi tık büyük olmasında bi problem olmaz
6-9 mantıklı bence de. H&m kadar geniş kalıp değilse Şubat Mart'ta 6 aylık dış giyim tam olur 3 aylık bebeğe.

Sağ salim dogsunlar insAllah ben büyük oğlumu doğduğunda adımı koymuştuk o kadar korkuyodumki isim bile koymaya doğdu sonra koydum sağlıcakla gelsinler güzel cennet kokulular
Bizde de sürekli değişiyor.Karar veremedik henüz.En son ismi ne olacak ben de merak ediyorum.😄

Günaydınnnn, bizim bugün detaylı ultrasonumuz vardı, çok şükür herşey normal çıktı, sadece biraz küçük bi bebe o kadar😅 eğer izmirde olan arkadaşlar varsa ve detaylı ultrason için Dr arayıyorsa Can Hastanesinde Murat hocayı şiddetle tavsiye ediyorum🙏🏻hem esprili, hem pozitif biri. Rahatlıkla soru sorabiliriniz, hatta kendisi diyor aklınıza takılan bir şey var mı ya da merak ettiğiniz diye🌼
Ne kadar canda ultrason acaba

Günaydınnnn, bizim bugün detaylı ultrasonumuz vardı, çok şükür herşey normal çıktı, sadece biraz küçük bi bebe o kadar😅 eğer izmirde olan arkadaşlar varsa ve detaylı ultrason için Dr arayıyorsa Can Hastanesinde Murat hocayı şiddetle tavsiye ediyorum🙏🏻hem esprili, hem pozitif biri. Rahatlıkla soru sorabiliriniz, hatta kendisi diyor aklınıza takılan bir şey var mı ya da merak ettiğiniz diye🌼
Oh maşallah sağlıkla gelsin bebişin 🙏 ne kadara yaptırdın canım. Bir de kaç haftalıkken yaptırdın.

Kızlar nasılsıniz nasıl gidiyor uzun zamandır buraya giremiyorum iş güç koşturmaca içindeydim. Yarın 20. Haftaya gircem daha bebişin hareketini ayırt edemiyorum ilk gebelik ondan mı acaba anlamadım yahu

Kızlar nasılsıniz nasıl gidiyor uzun zamandır buraya giremiyorum iş güç koşturmaca içindeydim. Yarın 20. Haftaya gircem daha bebişin hareketini ayırt edemiyorum ilk gebelik ondan mı acaba anlamadım yahu
Ben de hala hissetmedim canım normal bir şeymiş

Back
X