- 28 Mart 2023
- 76
- 38
- 3
- 26
Kuzum valla şöyle yazmışsın ya keşke video ekleme şansım olsaydı daha bugün çektiğim videoda resmen karnım hopluyor içinde süzülüyor tam 16 hastalıktan beridir hissediyorum dediğim gibi gün geçtikçe daha sık daha net ve belirgin olmaya başladı şu an durmuyor yerinde artık karnım şekilden şekilde giriyorAma canim dusunuldugunde 18. Haftada 15 cm ve 130-140 gram araliginda oluyor o agirlikta bir bebegin tekmesi atsa bile oyle hafif olur ki boyle dusununce doktorun dedigi bana cok mantikli geldi ultrasonda zaten kollarini surekli haraket ettiriyordu boyle surekli hareket ediyor ama suan cok kucuk hissetmen cok cok zor dedi doktorum acikcasi mantiklida geldi birde genelde yemek yedikten sonra ve sabahlari acken hissediyoersan ozellikle bagirsakla dipdibe olduklari icin o saniyor olma ihtimalimizde var tabi herkes bir degil benim cevremde de dort arkadasim var suan hamile olan net olarak 6. Aydan sonra bebegin hareketini hep hissettiler oda tekme gibi degilde daha cok icinde bisey hareket ediyor gibi hissediliyormus valla sabirsizlikla bekliyorum bende bir umit aa hareket ediyor dedim ama gercektende dikkat edince bagirsak oldugunu malesef farkettim