Demekki gercekten rahatsizsin işte öne sürmek ile alakasi yok.bana ssscccaaa veya başka biri niye adimi silmek istiyorsun ne haddine veya sana ne de diyebilirlerdi mecburen rahatsız oluyorlar kelimesini kullanmaliydim.once uyaracam kelimesini attın ortaya şimdi bu kelime ekran resmj koymak sorundaym tabi çünkü kullanmadgm kelimeyi bile kullandı yazmissin konu sahibi olmak demek herseyi bilmek demek değildir.sen masumsun falan konusuna gelince sen kendini aklayip kullanmadığım kelimeler üzerinden beni suçluyorsun işteKonu yoneticisi olmak ne demek?
Ben bilerek sana yazdim sende kibarca soracaktin
Rahatsiz olanlar var diye ortaligi bulandirmak yerine
"Kizlar orada aktifsiniz goruyorum ki, ocakta yazmiyorsunuz bi sorun yok dimi? Orada mi devam edeceksiniz" gibi birsey diyebilirdin
Yoksa isimleri ilk sayfada durmus falan kime ne zarari var
Ben konuya yazsam isimlerini etiketleyip yanlis anlasilacakti
Kizlar aktif degilsiniz burada falan deseydim ortalik gerilebilirdi
Bende yonetici oldugun icin sana soyledim
Hoş su an daha kotu bi durum oldu
Mesajin sslerini atip hatali miyim yanlis miyim al ss falan yazman nedir peki
Tamam ben hataliyim sen en masumsun yani gerek yoktu bunlara
Cidden bos yere basim catliyor daha fazla yazmak istemiyorum .
Silicem demeyecektin ustte yazdigim cumleyi kuracaktinDemekki gercekten rahatsizsin işte öne sürmek ile alakasi yok.bana ssscccaaa veya başka biri niye adimi silmek istiyorsun ne haddine veya sana ne de diyebilirlerdi mecburen rahatsız oluyorlar kelimesini kullanmaliydim.once uyaracam kelimesini attın ortaya şimdi bu kelime ekran resmj koymak sorundaym tabi çünkü kullanmadgm kelimeyi bile kullandı yazmissin konu sahibi olmak demek herseyi bilmek demek değildir.sen masumsun falan konusuna gelince sen kendini aklayip kullanmadığım kelimeler üzerinden beni suçluyorsun işte
Aa öyle mi tebrik ederim seni o yuzden benim kullandgm veya kullanmadgm kelimeleri ozellikle yazip çıziyursnSilicem demeyecektin ustte yazdigim cumleyi kuracaktin
Cidden ugrasmak istemiyorum konu nerelere geldi hayret birsey
Kendimi aklama cabam niye olsun ben tepki almaktan korkan biri degilim. iyi gunler
Ayol burda cia mossad toplantilari mi yapiyoruz da başka grupla da konusunca rahatsız olunuyor kshdjdhddh Ve siz nerelerdesiniz sohrab ve sheilata da gorunmuyor? Ay kim böyle bi luzumsuz ve kimseye zararı olmayan bi konuyu gundemine alır inanamiyorumHem bu grupta olup hemde aralık annelerinde paylaşımda bulunduğumuz için rahatsız olanlar varmışya ne kadar işsizsiniz. KARNINDA BEBEK TAŞIYAN BİR ANNENİN BU KADAR ART NİYETLİ OLABİLMESİNİ AKLIM ALMIYOR. Ne zararı var arkadaşım orda adımın yazıyor olmasının sana. Senin Ocak annesi olabileceğinin bir garantisi var mı? Allah hepimizin çocuklarını sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin o ayrı. Ancak burası Babanın forumumu ? İstediğim başlığa cevap yazarım. Kimsede karışamaz. Ama bu kadar kötü niyetli olmana üzüldüm gerçekten. Bu süreçte insan arınabilmeli, en azından bir cana can verilen bu süreçte uğraştığın şey ben , @Sohrab ve sheilata olmamalıydı fazla gündemsiz bir hayat.
Bu grup olmadı gerçekten ya. Ben de şaşkınlıkla okudum yazılanları. Zaten geçenki konu da saçmaydı. Ben de şubat grubuna giriyorum arada hoşuma gidiyor. İyi ki bana sarmamış kimseOff son zamanlarda aşırı fast good yedim diye yakinmaya gelmiştim nolmuş bura ya neden minnoş bir grup olamadik??
Benim doğumum da aralıkta olacak erken alacak bebeği doktorum ama ben de burdayım çünkü kendi haftamla paralel giden gebe arkadaşlar burdaHem bu grupta olup hemde aralık annelerinde paylaşımda bulunduğumuz için rahatsız olanlar varmışya ne kadar işsizsiniz. KARNINDA BEBEK TAŞIYAN BİR ANNENİN BU KADAR ART NİYETLİ OLABİLMESİNİ AKLIM ALMIYOR. Ne zararı var arkadaşım orda adımın yazıyor olmasının sana. Senin Ocak annesi olabileceğinin bir garantisi var mı? Allah hepimizin çocuklarını sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin o ayrı. Ancak burası Babanın forumumu ? İstediğim başlığa cevap yazarım. Kimsede karışamaz. Ama bu kadar kötü niyetli olmana üzüldüm gerçekten. Bu süreçte insan arınabilmeli, en azından bir cana can verilen bu süreçte uğraştığın şey ben , @Sohrab ve sheilata olmamalıydı fazla gündemsiz bir hayat.
Ay ne yemedim kiii pizza hamburger pideler vs vsBu grup olmadı gerçekten ya. Ben de şaşkınlıkla okudum yazılanları. Zaten geçenki konu da saçmaydı. Ben de şubat grubuna giriyorum arada hoşuma gidiyor. İyi ki bana sarmamış kimsesen ne yedin afiyet olsun benim de canım pizza istiyor
Ben de dışarıdan bişey yesem döner yada kebap tarzı yiyip duruyorum. Protein alayım bari diyorum. Ama hamburger pizza başka tabi. Onları da canım istiyor. Çok kasma kendini bence insan her yediğinden içtiğinden suçluluk duyarsa bu aylar geçmezAy ne yemedim kiii pizza hamburger pideler vs vspizzayi falan sucuklu sosissiz sadece mantar peynir vs olarak yedim hamburger de mayonezsiz ama sonuçta sebze meyve hak getire bir haftadır aşırı gerildim dusundukce ama durduramadim kendimi de
Hamburger pizza pide bu aralar ben de suyunu cikardim. Pizzayı Margaret olarak yedim onda sorun yok ama nihayetinde fast food ve dondurulmuş hepsi. Ama aylardır adam gibi bişey yiyemedim iştahsızlık bulantı, bu kadar simarmaya hakkımız var bence. Telafi ederiz, bugün taze fasulye dün de bamya yedim meselaAy ne yemedim kiii pizza hamburger pideler vs vspizzayi falan sucuklu sosissiz sadece mantar peynir vs olarak yedim hamburger de mayonezsiz ama sonuçta sebze meyve hak getire bir haftadır aşırı gerildim dusundukce ama durduramadim kendimi de
Aynen öyle bir müddet uzak durup sebze meyve arttirarark telafi edeyim bari napayımBen de dışarıdan bişey yesem döner yada kebap tarzı yiyip duruyorum. Protein alayım bari diyorum. Ama hamburger pizza başka tabi. Onları da canım istiyor. Çok kasma kendini bence insan her yediğinden içtiğinden suçluluk duyarsa bu aylar geçmez
İşte benim hassas noktam karbonhidratHamburger pizza pide bu aralar ben de suyunu cikardim. Pizzayı Margaret olarak yedim onda sorun yok ama nihayetinde fast food ve dondurulmuş hepsi. Ama aylardır adam gibi bişey yiyemedim iştahsızlık bulantı, bu kadar simarmaya hakkımız var bence. Telafi ederiz, bugün taze fasulye dün de bamya yedim mesela
Bebek de hamburgerle daha mutluydu bence çocuğa bamya mı yedirdinHamburger pizza pide bu aralar ben de suyunu cikardim. Pizzayı Margaret olarak yedim onda sorun yok ama nihayetinde fast food ve dondurulmuş hepsi. Ama aylardır adam gibi bişey yiyemedim iştahsızlık bulantı, bu kadar simarmaya hakkımız var bence. Telafi ederiz, bugün taze fasulye dün de bamya yedim mesela
Ben de günlerdir paketli gıda tüketiyorum sonra vicdan yapıyorum. Ama canım da çekiyor duramıyorum yemedenİşte benim hassas noktam karbonhidratnormalde de çok severdim hamilelikte iyice arar oldum ama bu son bi hafta feciydi beslenmem. Ben baya simarttim kendimi bebeğim bi süre ara vermezsem doguma kapilardan geçemeyecegim
Ben de karbonhidrata düşkünüm. Ah bende şeker olmasaydi kiloyu bile dert etmez sabah akşam hamurisi yapar yerdim de yasak işteİşte benim hassas noktam karbonhidratnormalde de çok severdim hamilelikte iyice arar oldum ama bu son bi hafta feciydi beslenmem. Ben baya simarttim kendimi bebeğim bi süre ara vermezsem doguma kapilardan geçemeyecegim
Hahahaha ay kahkaha attım ya bamya mi yedirdin çocuğa lafınaBebek de hamburgerle daha mutluydu bence çocuğa bamya mı yedirdinneyse bamyayı ben de çok severim inşallah bebikler de doğunca yemek seçmezler de sağlıklı şeyler yedirebiliriz hep
Evet ya son bir haftadir hamburger patates daya çocuğa, sonra git bamya ye, içerde ağlamıştır garibimBebek de hamburgerle daha mutluydu bence çocuğa bamya mı yedirdinneyse bamyayı ben de çok severim inşallah bebikler de doğunca yemek seçmezler de sağlıklı şeyler yedirebiliriz hep
Yeğenim de geçen kahvaltıda diyor ki “teyze çocuğa yumurta yedirip duruyorsun al Nutella ye çocuk mutlu olsunHahahaha ay kahkaha attım ya bamya mi yedirdin çocuğa lafına
Kıyamam ki ya ah bu annelerEvet ya son bir haftadir hamburger patates daya çocuğa, sonra git bamya ye, içerde ağlamıştır garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?