2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Demekki gercekten rahatsizsin işte öne sürmek ile alakasi yok.bana ssscccaaa veya başka biri niye adimi silmek istiyorsun ne haddine veya sana ne de diyebilirlerdi mecburen rahatsız oluyorlar kelimesini kullanmaliydim.once uyaracam kelimesini attın ortaya şimdi bu kelime ekran resmj koymak sorundaym tabi çünkü kullanmadgm kelimeyi bile kullandı yazmissin konu sahibi olmak demek herseyi bilmek demek değildir.sen masumsun falan konusuna gelince sen kendini aklayip kullanmadığım kelimeler üzerinden beni suçluyorsun işte

Silicem demeyecektin ustte yazdigim cumleyi kuracaktin
Cidden ugrasmak istemiyorum konu nerelere geldi hayret birsey
Kendimi aklama cabam niye olsun ben tepki almaktan korkan biri degilim. iyi gunler

Silicem demeyecektin ustte yazdigim cumleyi kuracaktin
Cidden ugrasmak istemiyorum konu nerelere geldi hayret birsey
Kendimi aklama cabam niye olsun ben tepki almaktan korkan biri degilim. iyi gunler
Aa öyle mi tebrik ederim seni o yuzden benim kullandgm veya kullanmadgm kelimeleri ozellikle yazip çıziyursn

Ayol burda cia mossad toplantilari mi yapiyoruz da başka grupla da konusunca rahatsız olunuyor kshdjdhddh Ve siz nerelerdesiniz sohrab ve sheilata da gorunmuyor? Ay kim böyle bi luzumsuz ve kimseye zararı olmayan bi konuyu gundemine alır inanamiyorum

Off son zamanlarda aşırı fast good yedim diye yakinmaya gelmiştim nolmuş bura ya neden minnoş bir grup olamadik??
Bu grup olmadı gerçekten ya. Ben de şaşkınlıkla okudum yazılanları. Zaten geçenki konu da saçmaydı. Ben de şubat grubuna giriyorum arada hoşuma gidiyor. İyi ki bana sarmamış kimse sen ne yedin afiyet olsun benim de canım pizza istiyor

Benim doğumum da aralıkta olacak erken alacak bebeği doktorum ama ben de burdayım çünkü kendi haftamla paralel giden gebe arkadaşlar burda

Ay ne yemedim kiii pizza hamburger pideler vs vs pizzayi falan sucuklu sosissiz sadece mantar peynir vs olarak yedim hamburger de mayonezsiz ama sonuçta sebze meyve hak getire bir haftadır aşırı gerildim dusundukce ama durduramadim kendimi de

Ben de dışarıdan bişey yesem döner yada kebap tarzı yiyip duruyorum. Protein alayım bari diyorum. Ama hamburger pizza başka tabi. Onları da canım istiyor. Çok kasma kendini bence insan her yediğinden içtiğinden suçluluk duyarsa bu aylar geçmez

Hamburger pizza pide bu aralar ben de suyunu cikardim. Pizzayı Margaret olarak yedim onda sorun yok ama nihayetinde fast food ve dondurulmuş hepsi. Ama aylardır adam gibi bişey yiyemedim iştahsızlık bulantı, bu kadar simarmaya hakkımız var bence. Telafi ederiz, bugün taze fasulye dün de bamya yedim mesela

Aynen öyle bir müddet uzak durup sebze meyve arttirarark telafi edeyim bari napayım

İşte benim hassas noktam karbonhidrat normalde de çok severdim hamilelikte iyice arar oldum ama bu son bi hafta feciydi beslenmem. Ben baya simarttim kendimi bebeğim bi süre ara vermezsem doguma kapilardan geçemeyecegim

Bebek de hamburgerle daha mutluydu bence çocuğa bamya mı yedirdin neyse bamyayı ben de çok severim inşallah bebikler de doğunca yemek seçmezler de sağlıklı şeyler yedirebiliriz hep

İşte benim hassas noktam karbonhidrat normalde de çok severdim hamilelikte iyice arar oldum ama bu son bi hafta feciydi beslenmem. Ben baya simarttim kendimi bebeğim bi süre ara vermezsem doguma kapilardan geçemeyecegim
Ben de günlerdir paketli gıda tüketiyorum sonra vicdan yapıyorum. Ama canım da çekiyor duramıyorum yemeden biraz önce bi paket çiziviç yedim mesela. Akşamları kremalı çokodamlalı bisküviler mi dersin hak getire bir de tatile gidicem tam olacak. İyice saldım gibi bir şey oldu.5 kilo almışım ona da canım sıkıldı o yüzden de boşlayıverdim

Ben de karbonhidrata düşkünüm. Ah bende şeker olmasaydi kiloyu bile dert etmez sabah akşam hamurisi yapar yerdim de yasak işte

Bebek de hamburgerle daha mutluydu bence çocuğa bamya mı yedirdin neyse bamyayı ben de çok severim inşallah bebikler de doğunca yemek seçmezler de sağlıklı şeyler yedirebiliriz hep
Evet ya son bir haftadir hamburger patates daya çocuğa, sonra git bamya ye, içerde ağlamıştır garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…