2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Oğlumda deli gibi ayran kefir içerdim bunda çok fena tiksindim. Daha yeni yeni yoğurt yemeye başladım ki o da zorlayarak.

Ayran ben de arada içiyorum bi de sade soda ama işte insan değişiklik istiyor sicaklarda ☺

Aa nerden alayım benorganic visne suyunu? Hem sekersizsiz hem katkisiz ilaç gibi gelecek ya

Oğlumda doktorum günde 2 tane iç faydalı demişti, bunda sormadım ama tansiyon sorunum olmadığı için hareretim oldukça içiyorum. Keşke ayrandan tiksinmesem ayran icebilsem
Ben tiksinmiyorum ama içmiyorum da, hiç canım istemiyor. Canımın istemediği şeyi de hiç içemiyorum. Hepimiz ayrı değişiğiz

Limonata, reyhan, portakal suyu, vişne ve erik kompostosu tüketiyorum. Gebeliğim boyunca toplamda 1 bardak asitli içmemişimdir
Komposto ve limonataya şeker koyuyor musun canım? Asitli ben de içmedim zaten normalde de aram yoktu ama böyle soğuk soğuk şeyler içmek istiyorum sürekli :)

Aa nerden alayım benorganic visne suyunu? Hem sekersizsiz hem katkisiz ilaç gibi gelecek ya
Bi bak kuzum internete. Bizim burda peynir dükkanı var ordan alıyoruz. Bir ara e-bebekte de görmüştüm ama daha pahalı ve her çeşidi yoktu

Bebeğim 4-5 fazla değil mi acaba? Ben de seviyorum sade soda ama korkumdan sadece 1 iciyorum

Şekersiz komposto ve üzüm hoşafı ben de yapayım. Hem sıcakta iyi gider hem de süt üretimine katkısı var

Bebeğim 4-5 fazla değil mi acaba? Ben de seviyorum sade soda ama korkumdan sadece 1 iciyorum
Tansiyon sorununu tetikleyebilir onun haricinde bildiğim kadarıyla mineralli su faydalı ama suanlik tansiyon ile ilgili bı sorunum olmadı, 9-6 genelde ama yine de 2 de bırakmak en iyisi tabi

Komposto ve limonataya şeker koyuyor musun canım? Asitli ben de içmedim zaten normalde de aram yoktu ama böyle soğuk soğuk şeyler içmek istiyorum sürekli :)
Abartmadan koyuyorum maalesef, öyle sade sade içemem. Ay çok kasamam valla millet şişe şile kola bitiriyor hiçbir şey olmuyor. Tabiki doğru değil ama kendimi öyle avutuyorum çaktırma

Bizim duygusallık hormonunu gerginlik hormonu almış oğlak çocuğu doğuracaz diye mi hep bunlar
Hahahaha bilmiyorum ki hayatım burda ne güzel ne şanslı kadınlarız ne güzel annelik şansı nasip olmuş tadını çıkarıp birbirimize destek olmak gülmek eğlenmek varken neden böyle oldu anlamadım ki

Abartmadan koyuyorum maalesef, öyle sade sade içemem. Ay çok kasamam valla millet şişe şile kola bitiriyor hiçbir şey olmuyor. Tabiki doğru değil ama kendimi öyle avutuyorum çaktırma
Aynen ya sigara kola kahve hiç takmiyor çoğu kadın ama çocukları da sağlıklı bilmiyorum şans mi nasıl oluyor

Öneri olarak değil kuzum ama ben bir kola içiyorum ki anlatamam hemde şişe değil bilerek teneke alıyorum ki yaksın geçsin boğazımı midemi aşırı rahatlatıyor kendimi avutma şeklimde sigara içen hamilelerde var olabiliyor böyle şeyler şeklinde oluyor dip not: sigara içenleri eleştirmiyorum oda zararlı cola da zarar eşitliliği açısından dediğimi belirtmek isterim

Kahve içen var mı aranızda. Ben tam bir kahve muptelasiydim günde 2-3 fincan tuketiyordum, sabah kalkinca hazırlanırken önce kahvemi yapar o şekilde hazirlanirdim ama hamileligimden beridir ne filtre kahve ne başka bı kafein türü tuketmedim ama canım deli gibi kahve istiyor. Eşim kafeinsiz kahve almış thcibo dan, bı iki kez ondan içtim tabi ki yoğun kahve aroması gibi değil ama hiç yoktan iyidir dedim. Kafesinsiz kahvenin de zararı var mıdır acaba

Aynen ya sigara kola kahve hiç takmiyor çoğu kadın ama çocukları da sağlıklı bilmiyorum şans mi nasıl oluyor
Çok saglikli olduğunu düşünmüyorum. Kola kahve ve sigara düşük doğum agirligina sebep oluyor. Birebir sigara içen bı kaç tanıdığımın bebekleri olduk a düşük kiloda doğdu. Bu arada ben de sigara kullanıyordum. Oğluma hamileyken bıraktım, emzirme bitince yine başladım, bu hamileliğimde öğrendiğim gün yine bıraktım. Umarım tekrar başlamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…