2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Ben de hayret ediyorum gerçekten hayretlik derecede. 2017 grubundaydim ben de, neler konusuyorduk, ben neler neler öğrenmiştim, motivasyon grubu değil ki burası hamilelik grubu acısı tatlısı endişesi heyecanı her şeyiyle ilgili paylaşımlar yapılabilmeli, böyleyken gerçekten grup amacına ulaşıyordu 2017 de, keşke burada da oturtabilsek bunu ne güzel olurdu, umarım bundan sonra tatsız diyolaglar yaşanmaz hiç

Yaaaa az önce eşime anlatıyordum bu kadar üstüne denk gelirrrr yazın yaaa inanamıyorummm aynen bencede bu grupta yanlış anlaşılma laneti var, diken üstünde yazıyorum ogünden beri bende..

Kızlar ya kapı süsü için onerebileceginiz sayfa var mı. Trendyol ciceksepeti gibi yerlerdeki modeller içime çok sinmedi instagram da da 3 ay önce bir sipariş verdim babynest takimi hala gelmeyi bekliyor güvenemiyorum da cok

Üç gündür mide yanmasından uyuyamıyorum, geç saatte yemek yemedim yine yandı dün gece. 18. Haftadayim. Bu kadar erken başlamasına şok oldum. Oğlumda kaçıncı haftada başladı hatırlamıyorum ama doğuma çok yakın bı süreçti belki 7. Ayın sonu 8. Ayda filandim. Bir de oğlum hiç kıllı doğmadı, hala da saçları cansız. Benim ve eşimin de öyledir. Kimseyi korkutmak istemem herkeste böyle olacak değildir bende reflü de var belki onunla alakalıdır ama benim oğlumda yanmam baya olmuştu, ejderha gibi hissediyordum kendimi hoh desem icimden alev çıkacak gibi hissederdim ama dediğim gibi oğlum kılsız tüysüz dogdu

Mide yanması hamileyken her an olabiliyor ama bende 3. Trimester de basliyor ve doğuma kadar devam ediyor agzimdan ejdarha gibi ates cikarabiliyorum
saçla kılla alakasi olduğunu sanmıyorum :)

2017 de bi üye benim oğlumda ishal vardı anlattım detaylı amip bu dedi gaita tahlili ver hemen dedi götürdüm verdim cidden kadın teşhisi koymuş 3. Çocuğuydu bizim topikte, valla dedim helal olsun, o günden sonra kabızlık vs hep onlara sordum o zaman 30 un altındayım ilk çocuk tecrübem yok ,çok duamı aldılar. Ama bu topik niye böyle oldu insan kafaya takmamaya çalışıyor ama ben bu Ocak anneleri topiğinde o gün sinirden titremeli baygınlık geçirecektim hamilelik zaten alınganlığın ,kırılganlığın ,sinirin çok olduğu bi dönem. Umarım yaşanmaz artık dediğin gibi

İstediğin nasıl bir şey bilmiyorum, ben bunda yaptıracağım, hatta her şey sürekli artıyor diye önceden ödeme yapıp isme karar verince hazırlayıp gönderir misiniz dedim, onu bile kabul etmediler. O yüzden daha çok güvendim

Eklentiler

• IMG_6934.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 87
Evet bu tarz istiyorum da instagrama güvenemedim çünkü sayfanin biri siparişi verene kadar o kadar ilgiliydi ki sagolsun dolandırıcı degil de bu arada 3 aydır ha bugün ha yarın kumaştan sorun var doye diye oyalıyor korktum açıkçası almış olan biri varsa o sayfayı bileyim diye o yüzden sordum

Benimde öyle, dün geç saatte yemek yemedim, ona rağmen yandıAy reflü bende de var ve yoğun gastrit maalesef o sebeple mide konusunda aşırı zor geçiyor hamileliğim..

Hemen almayacaksan şayet aldıktan sonra yazarım tekrar. Çünkü buradan alacağım ben maliyeti de şöyleydi en son

Eklentiler

• IMG_6936.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 75
Hemen almayacaksan şayet aldıktan sonra yazarım tekrar. Çünkü buradan alacağım ben maliyeti de şöyleydi en son
Yaaaa tamamlandıktan sonra parayı göndermek daha mantikliymiss . Ya çok beklemek istemiyorum bunlarda ekstra masraf aradan çıksın kaynamasın istiyorum ama içime benimde sindi

Yaaaa tamamlandıktan sonra parayı göndermek daha mantikliymiss . Ya çok beklemek istemiyorum bunlarda ekstra masraf aradan çıksın kaynamasın istiyorum ama içime benimde sindi
Arkadaşım takip ediyormuş, sordum belki o da bunda yaptırdı. Yaptırmışsa şayet bunda, yazarım; için daha da rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…