2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Ortalık çarşamba pazarına dönmüş gene ben hala arada mıymıy bi şeyler soruyorum HAHAHAHHAHAHAH Mahalle yanarken Kushi saçını tararmış gibi olmuş
Şimdi aklıma yılların diyalogu geldi, bilenler el kaldırsın:

Eklentiler

• B09C7529-243C-47D1-83AF-C91DD51DB9B4.webp
    50 KB · Görüntüleme: 83
Çok şükür canım, gözün aydın. Amin canım, darısı detaylıda bizlere inşallah. Sağlıklı ve rahatlamış bir hamiş olarak dualarına talibiz

Ya ben burayı seviyorum, 10 yıldır üyeyim herhalde. Ağustos 2020 anneleri grubundan edindiğim bilgilerle, kızım doğduktan sonra, 4 çocuk annesi, 6 torun büyütmüş annemden “profesör” ünvanı almış insanım. Buradan öğrendiklerimin haddi hesabı yok.

Hepsini geçtim, birbirinden tamamen farklı ama aynı süreci aynı anda paylaşan insanların bir arada bulunması fikri bile yeterince güzel. Ne bileyim gülüp eğlenelim, öğrenelim, fayda sağlayalım diye buradayız. Yazarken elli kere düşünmemeliyiz aman yanlış mı anlaşılır aman konu uzar mı diye.. ama sanırım senkron problemi yaşanıyor, bir şekilde. ya hayata bakış açıları ya yaşlar, bir şey var farklı olan ve bu fark kapanmıyor.
Ama ollsun böyle böyle de devam ederiz

Yok hazır turşu almıştım onun suyu da kötü oluyor ev tursusu olsa mis gibi hiç hayır demezdim nooo evde varsa benim yerime de iç ev tursusu suyu
Hazır turşu ile ilgili geçenlerde bır paylaşım gördüm doktor paylaşımıydı, tüketilmemesi gerekiyormuş, içeriğini çok net hatırlamıyorum canım ama içinde kullanılan raf ömrünü uzatıcı maddeden kaynaklı sanırım. O yüzden canın çok çektiyse ye tabi ama hani sürekli sürekli tüketme diye yazmak istedim. Ev turşusu satan dükkanlar var sipariş verilebiliyor bir çoğundan. Bakkaldakiler pek sağlıklı degilmis

Altına imza atabilir miyim izninle

Aynen canım ben de ayda yılda bi iki tane salatalık tursusu yiyorum çok çok durduramazsam kendimi cidden onerilmiyor kız ne yiyeceğimizi sasirdik yaaa bu surecte

Olay bence şu herkes en iyisini biliyor, herkes kusursuz dört dörtlük. Kimse kimsenin ne dediğini kaldıramıyor, 2 kere yanlış anlaşıldım. Allah da şahit düzeltmeye çalıştım, hamile insanlar sonuçta dedim ama karşılık görmedim. Sonrasında yanlış anlayanlar tarafından hep uğraşıldım. Ben hata yapmamama rağmen bir şeyleri düzeletmeye çalışıyorsam ve karşılık görmüyorsam daha ne yapabilirmki, sonuçta elimden geleni yapmaya çalışmışım. O yüzden vicdanım o kadar rahat ki. Rabbim içimi de biliyor yaşanılanları da. Benden büyüksünüz Rabbim evlatlarınızın torunlarınızın başından eksik etmesin. Varsa büyüğümüz olarak eleştiriniz baş göz üstüne, seve seve dinlerim

Aynen canım ben de ayda yılda bi iki tane salatalık tursusu yiyorum çok çok durduramazsam kendimi cidden onerilmiyor kız ne yiyeceğimizi sasirdik yaaa bu surecte
Hamile olduğumu öğrendiğimde tüm duygular birbirine girmişti, o an düşündüğüm onlarca şeyden biri de evet hazır miyiz kısıtlamalar başlıyor olduğuydu onu ye bunu yeme, şunu yap bunu yapma, bı de ben çok kötü beslenen iştahsız ve sağlığına çok dikkat etmeyen biriyim, disiplin altına girmek benim için baya zor oluyor, sağlıkla kavusalim da bu günler de sayılı gün nihayetinde

Merhabalar kızlar bu grupta bişey var yanlış anlaşılma laneti gibi tıpkı, daha hamileliğimin başında H Hieff arkadaşım midem bulanıyor yazmıştı ben de bu iyi bişey yazdım düşük yaptığım gebeliğimde hiç midem bulanmamıştı yazdım, birkaç saat sonra topiğe bir girdim bana neler düzmüşler vay efendim hangi bilimsel dayanakla bunu yazıyorsun ne gereksiz ne boş insanlar var tarzı hakaret içeren şeyler yazmışlar, halbuki desenki doğru olmamış arkadaşım ben midem bulunmamasından endişe duydum , ben de düşünemedim kusura bakmayın bu bir genelleme değil derdim ama hakaret vardı, ben de şikayet etmiştim ceza almışlardı. yanlış anlaşılacak bence birşey yoktu Allah ne ömür biçtiyse odur, internet elinin altında yazsan zaten mide bulantısıyla düşüğün ilgisi olmadığını göreceksin bana 40 kere niye açıklatıyorsun,yaşayacak olan miden bulanmasa da yaşar bu nasip, ben sadece kendi başıma geleni yazmıştım, bana demiş bebeğim düşerse sorumlusu sensin tövbest. Bana boş diyen aynı üyelerden biri gitmiş aralık anneleri grubunu da tonbalığı muhabbetinden karıştırmış, orda da almış ağzının payını okudum ama dahil olmadım. Burayı da okuyorum sürekli ama yazmıyorum tadım kaçıyor. 2017 de topiğimiz vardı oğlumu o topikte büyüttüm hiç böyle şeyler olmamıştı o kadar çok şey öğrendim ki oğlumun birçok sorununu topikteki arkadaşlardan fikir alarak çözmüştüm. şimdi okuyorum yine yanlış anlaşılmalar var konunun ne olduğu da anlaşılmıyor ortada hiçbir şey yok, yapmayın etmeyin, hepimiz aynı zamanlarda aynı yollardan geçiyoruz heyecanımızı paylaşalım , sorunu olana yardım edelim Tatsız yazışmalar hepimizi dibe çekiyor.

Ben de yemek yemek için yasayan insanlardan biriydim ve yemek yapmayida yemeyi de aşırı severim şimdi onu yeme bunu yeme şeysi baya zor oluyor ama dediğin gibi sayılı gün geçer sağlıkla gelsin bebisler

Aglamali gulmeli bir gün gecirdikten sonra bogaz agirisi ve atesle birlikte utanmadan bu saatte tavuklu pilav ve turşu yiyeceğim gerçekten ilginç biri haline geldim ya
Aaa ama lütfen o kadar hamilelerin olduğu yere bu yazılır mı diyip bir kaos başlatmak istiyorum

Yaaa şimdi turşulu konuşmaları okudum ve hemen damladım xd ben bugün turşu yedim ama öyle bir mide yanması yaşıyorumki şu ann, buarada dün gece de yandı ama turşu vs hiç bir şey yememiştim ki dün gece en son soda içip yatmıştım ama uyumam mide yanmam yüzünden zor oldu şimdiii özellikle deneyimli annelere soruyorum, biz bugün 21+3üz mide yanması bu aralar mı başlıyor veeee ben ve eşim baya kıl yumağı insanlarız söylendiği gibi mide yanması saç ve tüy demek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…