2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Günaydın canim bende 21+5 e aldim önümüzdeki hafta salı günü gideceğim inşallah güzel geçer 20-24 haftalar arasinda yapılıyor zaten detayli ultrason sıkıntı olmaz bence guzel zamana almissin
Sen hareketlerini hissediyor musun? Ben hissedemiyorum diye üzülüyordum dünden beri bariz hissediyorum çok değişik bir his ya

Bende 20+2 de gideceğim canım tam zamanları zaten.

Sen hareketlerini hissediyor musun? Ben hissedemiyorum diye üzülüyordum dünden beri bariz hissediyorum çok değişik bir his ya
Ben hissediyordum canım bir süredir ama 20. Haftadan sonra yani son bir haftadır daha net hissetmeye başladım bende çok mutlu oluyorum, acaba ilerleyen aylarda nasıl olacak diye merak ediyorum videolarda gördüğümüz gibi dışardan görülen hareketler olacak mi acaba diyorum. Esimde elini koyuyor karnima bisey hissedemeden geri gidiyor demekki sadece icten hissedilen bisey şuan icin benimki

Aynen öyle oluyor. Benim ikincim bu oğlum içerde futbol oynuyordu ve hergün hıçkırıyordu. O çok daha değişik oluyor.

Dogduktan sonra da yaramaz oldu mu peki
Yaramaz derler toplumda ama aşırı hareketliydi. İlk Dişi 4 ayda çıktı 9 aylıkken parmağımdan tutup koşturuyordu 11.ayda kendisi koşturuyordu. Çok hareketli bir çocuktu. Şuan kalk desen kalkmaz kalkıp dolaptan yemek alıp yemez o derece değişti. Tembel değil derslerine çalışır kendi kişisel temizliğine çok dikkat eder özellikle dişlerine. Tabi orta sona başladı büyüdü artık. Ama her konuda yaşıtlarından daha olgundu. Erkek çocuğu bir de anasına düşkün olur ama hep bir kızım da olsun isterdim onun da duygusunu tatmak isterdim. Çocuk düşünmedim ben ta geçen seneye kadar.Ama sonra dedik ki oğluma bir kardeş gelsin. Bakalım kızımız nasıl olacak heyecanlıyız.

Allah hayırlı evlat etsin ikisini de. Analı babalı büyütsün

22. hafta içerisinde gideceğim canım. Doktor küçük bulursa bir daha gel der zaten, tabi ilgiliyse

Bi bakayım dedim beli yüksek görünüyor ama hamile külodu gibi olur mu? Bi de şu an 5'li paketler 650, 730 gibi fiyatlara..
Evet şu an çok zamlanmis bende mağazada farkettim . Hatta kişiye özel indirim tanimlamislardi yüzde 10 270den almıştım. Şu an ki fiyat gereksiz olmuş
. Hamile külodu nasıl olur bilmiyorum ama göbek kısmı geniş ve daha sonra karnım büyürse de rahat ederim gbi duruyor.

Blackspade diye bir iç çamaşırı markası var, külotlarının iç kısmında havlu gibi bi katman var, ben birkaç yıl önce keşfetmiştim. Hem kumaşları pamuklu, çok kaliteli, hem de o katman kuru tutuyor kokuyu engelliyor tavsiye ederim. Hamile külodunu bulamadım ama normal külotları hep oradan artık.

Kısa vadede mantar uzun vadede rahim ağzı yarasına sebep oluyor. Ben 20 gün arayla iki ameliyat geçirdim lohusa gibi 40 gün sürmüştü kanamam, internetten mermerşah bezlerinden sipariş verdim onları kesip üç dört kat katlayıp hastane tipi ped yapmıştım kendime, tabi öncesinde yüksek ısıda yıkadım ve utuledim. İkinci ameliyattan sonra onları kullanmıştım çok rahat etmiştim, altında bişey yok gibi, ped gibi kullanip atıyordum. Şimdi lohusalıkta da yapicam aynısını, 40 gün ped ile durmak istemiyorum, bu servikal yara bende travmaya sebep olduğu için içim rahat etsin diye eski usul bez ile gecircem lohusaligimi

Tamamdır çok teşekkür ederim bakacağım

Ben de hemen eski formuma dönemem. Zaten 5 kilo fazlam varken öğrenmiştim hamile olduğumu.Üstüne 8 kilo aldım. Daha da alacağım. Dediğin gibi en iyisi ara beden almak.

Islaklık hissi olmaz mi acaba bezle hiç denemedigim icin bilemiyorum ama ben uzun süre ped takabilen bir bünye degilim reglim 7 8 gün olursa eger kasintidan duramıyordum cok sık degistirdigim halde simdi 40 gun boyunca regl olacak gibi olmak nasil olacak bilemiyorum. Benim reglim kendimi bildim bileli hep yogun ve sancılı geciyor endometriozis hastasi oldugum icin, cikolata kistim vardi ameliyat oldum ama cokta duzelen bir durum olmadi regl konusunda. Suan hamilelikte en sevdigim sey regl olmamak kafam rahat ama lohusalik geliyor bazen aklima diyorum nasil olacak acaba cok agrili ve yogun kanamali olmaz umarim çünkü ben günde uc dört tane agri kesici ile zor idare ediyordum regl oldugumda. Lohusaliktaki kanama regl gibi mi oluyor, yogun kanama kac gün oluyor 40 gun boyunca reglin ilk iki üç günü gibi gecmiyodur umarım. Biraz uzun ve karışık gibi oldu kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…