2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Dün lcw den aldım ama hamile kilodu değil extra yüksek bel 3 lü paket. Ben çok rahat ediyorum bunlarla kısa olanlar kesiyor sanki acıtıyor gibi geliyor. Pentide almıştım ama bu lcw kadar rahat değillerdi mesela

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim Bugünlerde akıntıdan dolayı çok sık değişiyorum.Sizler de memnun kalmışsınız bir an önce ben de alayım.

22+1'de haftaya salı günü gideceğim.

Günaydın canim bende 21+5 e aldim önümüzdeki hafta salı günü gideceğim inşallah güzel geçer 20-24 haftalar arasinda yapılıyor zaten detayli ultrason sıkıntı olmaz bence guzel zamana almissin
Aynı gün gidecekmişiz Çok heyecanlıyım ben de.Güzel haberlerle döneriz inşallah.

Çok sevindim canım gözün aydın. Yüzünü falan gösterdi mi nasıl bir duygu bide seyi merak ediyorum acaba kaç gram oldular boy kilo falan artik baya buyumuslerdir heralde
Gösterdi canım, fındık gibi bir burun etli etli dudakları var valla dünyanın en güzel duygularından biriymiş. Rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah.
25-26 cm civarında 440 gram çıktı

Bunu tecrübe etmeyen çok azdır herhalde, fizik kuralları alt üst, o kaka en az bir kez tazyikli bı şekilde üst baş haklıyor

LCW den hamile tayti aldım, şuan için hala elbise giyiyorum ama okullar açılınca havalar da serinleyince tayt ile devam ederim, bı kaç tane daha almayı düşünüyorum. Bı de üstüne önlük alacaktım ama önlük teşviki gelecekmiş arkadaş bekle sipariş etme dedi. Tüm tişört ve kazaklarım uzun değil çünkü taytin üstüne önlük şart. Hamile pantolonu alıp almama arasında kararsız kalıyorum. Oğlumdakileri başkasına vermiştim ama yeni alsam mı bilmiyorum, sanki her an pantolon dusecekmis gibi bı his, sürekli çekiştirerek oturup kalkma çok rahatsız edici. En güzeli beli ayarlanan taytlar, içi sardonlu olanlar da var ama işte onların da üstüne uzun biseyler giymek gerekiyor iş yerindeysen.

Eşim sağolsun onun aracında yolculuk yaparken zaten sürekli yüreğim ağzımda, ilk günden beridir haftada en az 3-4 ayh uyh diye korku yaşıyorum trafikte, bazen gezmeye bile gidesim gelmiyor, o da benim kullandığım araçta sikiliyormus, o kadar sert ve hızlı kullanıyor, korkudan bişey olmadı çok şükür.

Ben daha çok elbise giyiyorum.Elbiseyle de karnım cok çıkıyor ama ne yapayım onunla rahat ediyorum.En azından karnimı bir sey sıkmıyor.Lcw'den iki tane hamile pantolonu aldım ama bu sıcaklarda beni bunaltıyor şu an giyemiyorum ama hava soğursa iyi olur sanırım.

Burası sallanıyor sürekli her sallantıda yüreğim ağzıma geliyor.Allah korusun bir şey olmaz inşallah.

Önlüğü nasıl alacağım ben de onu düşünüyorum.Eski bedenimi alsam şu an dar olur.Şimdiki bedenimi alsam birkaç ay giyeceğim sonra ne olacak?

Yapıyorlar kızımda yapmıştı benim tam bacaklarını kaldırıp popoyu silerken bir fırlstıyor Allah ne verdiyse heryerini geliyor

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim Bugünlerde akıntıdan dolayı çok sık değişiyorum.Sizler de memnun kalmışsınız bir an önce ben de alayım.
Ben peçete katlayıp koyuyorum her tuvalette değiştiriyorum yoksa evde kilot bitiyor yinede günde 2 bazen 3 defa değiştiriyorum Allah kocalarımıza zeval vermesinde kilot stoğu yapalım

Önlüğü nasıl alacağım ben de onu düşünüyorum.Eski bedenimi alsam şu an dar olur.Şimdiki bedenimi alsam birkaç ay giyeceğim sonra ne olacak?
Eski bedenim s benim. Suanki bedenim bedenim l ama ortasını m alicam ben. Önünü kapatmam zaten onlugun, çok yazı yazdığım için önünü kapatirsam kaşar kolları tahtada. O yüzden m olur. Doğumdan sonra da giyerim diye düşündüm m beden önlük çok siritmaz hafif oversize olur, zaten hem hemen eski formuma kavusamiyorum, bı sure zaten normal bedenim m olur.

Yaa orası neresi toplanıp gelsek elbiseden başka bir şey giyemiyorum asla. Eskiler oluyor gibi, 2-3 tane daha aldım döndür döndür giy. Bi hamile kotum bi de beyaz pantolonum var lcw den, soğuyunca tayt ve onlarla devam ederim. Onlarla da çok rahat etmiştim. Olmazsa da kışlık elbise :) o zaman daha zayıf bi hamileydim.
Ben normal gitmiştim öyle çok tok aç filan değildim işte saatine nasıl denk geldiysem :) ama kızım her durumda çok hareketliydi, 16 haftalıkken çok net hissetmeye başlamıştım hatta. Ayrıntılı ultrasonda durmadığı için doktor zorlanmıştı hatta Şimdi bu bebiş öyle değil, 18 de ancak hafiften hissediyorum, ben de tok gideyim dedim. 3 te randevum, sağlam bi öğle yemeği üstüne tatlı oh mis

Ben peçete katlayıp koyuyorum her tuvalette değiştiriyorum yoksa evde kilot bitiyor yinede günde 2 bazen 3 defa değiştiriyorum Allah kocalarımıza zeval vermesinde kilot stoğu yapalım
Ay lütfen onu sakın yapma, yıllarca onu yaptım ben, takıntı derecesindeydi bende, az nemli olmasına bile tahammül edemiyordum. Sonra rahim agzinda çok büyük bi lezyon tespit edildi bu pre-kanseroz lezyon olabilir dendi ameliyatlar oldum, tabi o dönemdeki doktorun bu endisemi farklı şekilde yönlendirmesi de etkili olmuştu, sonrasında temiz çıktı her şey ama pecetenin çok sakıncalı olduğunu o dönem öğrenmiş oldum, ph i bozuyormus, enfeksiyonun ilerlemesine sebep oluyormuş, biseyler daha söylemişlerdi o dönem bı kaç madde ile ile, kısacası hücresel değişikliğe sebep oluyormuş. Bende rahim ağzı yarasına sebep olduğunu düşünüyorum ama öyle bı kaç ay değil tabi üniversite yıllarından beri kullanıyordum, öyle hemen yapmaz ama zamanla zararı dokunur. Günlük ped dahil peçete vs kullanmamaya gayret et demişti doktorum. Zamanla alıştım sadece pamuklu iç çamaşırı ile idare etmeye. Şimdi günde iki kez değiştirsem yeterli oluyor. Eskiden terlesem nemli hissetsem deliriyordum.

Buna bende katılıyorum pecete ve günlük ped kullanımı normalde de iyi değil mantara sebep olabiliyormus zaten rahatsiz da ediyor insanı. En guzeli pamuklu ic camasiri kullanmak ben 60 derecede yikiyorum ic camasirlarimi birde ütülüyorum enfeksiyon ve mantar olmasin diye senelerdir yaptığım bir aliskanlik. Tek zarari camasirlar kendini erken birakiyir lastikler gevsiyor onada katlaniyorum napayim

Aynı gün gidecekmişiz Çok heyecanlıyım ben de.Güzel haberlerle döneriz inşallah.
Ayy inşallah canım bende çok heyecanlıyım valla umarım herşey yolundadır bebislerimiz iyidir
Gösterdi canım, fındık gibi bir burun etli etli dudakları var valla dünyanın en güzel duygularından biriymiş. Rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah.
25-26 cm civarında 440 gram çıktı
Ayy maşallah ya demek o kadar oldular cok heyecanlı gerçekten ben en son gittigimde 200 gramdı boyuda 17 cm falandi simdi büyümüştür heralde sabırsızlanıyorum görmek icin inşallah bizde güzel haberler alırız senin gibi
Bunu tecrübe etmeyen çok azdır herhalde, fizik kuralları alt üst, o kaka en az bir kez tazyikli bı şekilde üst baş haklıyor
Valla öyle diyorsaniz öyledir ben henuz deneyimlenedim aman sağlıklı olsunlar da temizleriz napalım komik anı olur bizede
Benim eşimde tam tersi asiri yavas gidiyor korkuyor tumseklerden geçerken falan bir saatlik yolu bir bucuk saatte zor gidiyoruz öyle bir hale geldi durum. Ama hızlı gitse bende korkarim bazen tirlari falan sollamak istiyo carpintim tutuyo direk gecme diyorum korkuyorum valla

Evet zararlı olduğunu biliyorum günlük pedden olabildiğince uzak duruyorum peçeteyi de her zaman kullanmam ama hamile olduğum dönemlerde diğer türlüsü çok zor oluyor. Islaklık hissettiğim an tüm modum düşüyor bilakis dışardaysam. Evde bi şekilde değişiyor ama dışarıda oda olmuyor peçete- çamaşır değiştirme derken öyle böyle idare ediyorum işte. Uzun süreli kullanım yapmadığım için peçete ile, çok büyük sorunlar yaratmaz diye düşünüyorum en azından öyle umuyorum diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…