2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Eşim ıslak mendille bir şey silince başlıyorum öğ öğ diye.düşğn yani parfümü söylemiyorum bile. İnşallah en kısa zamanda geçer ya çok zor. Oğlumda eşimin tıraş köpüğü kokusuna dayanamıyordum. Şunun şurasında yarısına geldik ne kaldı ki

Medipol Çamlıca da kime gidiyorsunuz acaba memnun musunuz?

Kizlar kan sonuclarim çıkmış kolesterolüm yükselmiş hayatimda ilk defa ne alakaysa bu ay kirmizi et falanda tuketmemistim hazir bisey zaten hic yemiyorum kizartma tarzi birde magnezyum kullandigim halde düşük çıkmış neden böyle oldu anlamadim. 2 küsür çıkmış bir aydır takviye aldigim halde. Benim bu agrilarim hep ondan oluyor muhtemelen

Ben riskli hamileyim yatarak gebeligimi gecriyorum 2hafta önce serklaj yapıldı dikisliyim rahim ağzı uzunluğu 26mm maksimum derecede yat dedi doktor hareket etme
Merhaba, dikiş atıldığında mı 26 mm idi, atıldıktan sonra mı o mm e ulaştı.
Yani kaç mm iken dikiş attılar

Çok mu yüksek çıkmış canım, yoksa doktor kaaleye alınacak kadar değil mi dedi ? Ben de baktım şimdi magnezyum değerime, takviyeye başlamadan önce 1,86 imiş. 2 bana da düşük geldi biraz

Bı bu kadar daha sabredince sonu aydınlık

Yuregime su serptin canim ya şimdiden böyleyse ilerde felfena olur herhalde diyordum:) iyi bari öyle yasanmayacak seviyeye getirmiyorsa

Gidip tetanoz aşımı da oldum az önce kızlar sizler yatptirdiniz mi veya yaptiracak misiniz?
Daha olmadım bugün 19+1 oldum. Haftaya olmayı düşünüyorum seminer dönemine denk geliyor ağrısı iki güne geçer, okul açılınca rahat ederim. İkinci aşıyı da olur muyum bilmiyorum ilk hamilelikte iki ama ikincilerde tek oluyor gibi bişey duydum. Umarım tek aşıdır. Çalışırken kol ağrısı ateş halsizlik çekmek istemiyorum

Benim kolesterolum yüksek çıktı ama 200 sınır benim 230 çıktı, drum bi sorun yok dedi. Sizin değeriniz çok mu yüksek belki diyet tarzı bir şey verir. Kağan kocatepe nin gebelikte kolesterol videosunu izle istersen çok güzel anlatmış o

Benimde 230 cikmis canım cok yüksek degil dedi ama ben şaşırdım cunku hep dusuk kolesterolu olan biriydim normalde

Çok mu yüksek çıkmış canım, yoksa doktor kaaleye alınacak kadar değil mi dedi ? Ben de baktım şimdi magnezyum değerime, takviyeye başlamadan önce 1,86 imiş. 2 bana da düşük geldi biraz
Aynen iste 1.5 falandi kullanmadan kullandım 2 kusur olmus kullandigim dozu arttirir muhtemelwn doktorun sali gunu ayrintilida söyleyeceğim bunu

Normalde hamilelikte kolestrol değerine bakılması çok uygun değilmiş çünkü hamilelikte kolestrol yukselirmis hatta yükselmesi de gerekliymis. Aynı kandaki demirin artması gibi yağın da artması lazımmış. O yüzden yüksek çıkmasına üzülme, her şey yolunda demekki, sorun olsa doktorun hemen uyarirdi. Mesela kolestrol yerine şeker yüksek çıkınca doktorlar hiç sorun yok her şey iyi gidiyor böyle devam et demiyor

Doğrudur canim benim şeker de 74 cikmis hep boyle sınırın bir tık altinda geliyor 70-75 arasinda. Dusuk olması da cok iyi degil heralde. İnşallah bide gebelik sekeri ile ugrasmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…