2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Ben de nokta kadar fucidin sürdüm, hamilelikte sakıncalı olsa doktor onermezdi herhalde dedim, onu da bu grupta duymuştum iyi oldu, iltihapsa gecicirir degilse de zararı olmaz dedim. Sadece nokta kadar dokundurup çektim zaten
Benimde göğüs ucum böyle parca parca olmus gibi minik minik sarı beyaz parcalar var ceksem kopacak gibi ama dokunmuyorum. Hamile kalmadan önce de böyleydi benim sebelerdir. Acaba göğüs ucu çatlağı mi bendeki bilemedim ki, yada belki süt olusup orda donuyodur bilemiyorum hic doktora da gitmedim bu konuda. İnşallah emzirirken agri yapacak bisey değildir

Evet çeksem kopacak gibi sanki hatta eve gelince şöyle bı inceleyim dedim üstten biraz tirnagimla kurcaladım hafif koptu gibi ama tamamı gelmedi. Enfeksiyon filan değilse ağrı sızı yapmaz bence emzirirken. Yani ilk zamanlar meme ucu acıyor tabi süt yeni geldiğinde ama zamanla geçiyor o acı. Ben bı de gümüş kapak alicam daha, hala almadım, ay ne çok şey var alınacak, sıra gelmiyor bazı şeylere

Kızlar selam kan ilacın hakkında konuşmuşsunuz ben de 17 haftadayım sabahları aç karnına saat 8.00'de Kan ilacını içiyorum gyno ferrum sanol ama bu ilaç beni bekarken de cırcır ediyordu şu anda normalde o ilacı içmesem kabız oluyordum şu an normalim o derece ama yoğun karın ağrısı ve mide bulantısı yapıyor bir de akşamları saat 5-6 gibi elenatal 2'yi içiyorum onun da içinde demir var bana biraz ağır geliyormuş gibi hissediyorum yani ikisini de içince bu sefer cırcır olmaktan kurtaramıyorum kendimi doktora söylemeli miyim sizce normal mi normalde İlk 3 ay kusmayan ben demir ilacına başladıktan sonra öğürmelere ve mide bulantılarına başladım

Ferro sanol kullanıyorum ben de, bende de aksine kabızlık yapan bı takviye bu. Ama bu sefer geçen hamileligimdeki kadar umutsuz vaka değilim, öncekinde duphalac bile çare olmazdı lavman yapilacakti bı keresinde. Ama mide bulantısı yapmıyor bana. Doktorum genelde yapıyor o yüzden sabah aç karnına içme kahvaltıdan ya da öğle yemeğinden bir iki saat sonra iç dedi. Öyle yapıyorum ben belki o yüzden etkilemiştir. Ama genel anlamda bı bulantı oluyor ara ara zaten ilacı içsem de icmesem de.

Gümüş kapak aldim ben canım ama ne kadar ise yarayan bisey onu bilmiyorum umarim cok ihtiyacımız kalmaz

Bir Sizin üçüncü çocuğunuz sanırım değil mi ?

Herşeyi soruyorum zaten anlayışsız diyemem asla ama beni pimpirikli bulduğunu düşünüyorum

Bir
Sizin üçüncü çocuğunuz sanırım değil mi ?

Herşeyi soruyorum zaten anlayışsız diyemem asla ama beni pimpirikli bulduğunu düşünüyorum
Hayır ikinci çocuğum bu. Doktorlar pimpirikli annelere alışkın kadın dogumcular ile pediatristler sabırlı oluyor genelde o yüzden aklına takilani sormaktan çekinme, en fazla sosyal ortamında anlatıp gulecegi bı konu olur bugün su hastam böyle bı soru sordu diye

Ben kullanmadım daha önce ama methini çok duydum, hangi markayı aldın sen. Lansinoh merhem kullanmıştım ben ilkinde, bunda da gümüş kapak denicem.
Xsilver diye bi markadan aldım canım 925 ayar. Lansinohun iki kremi var biri tup seklinde digeri kavanoz seklinde hangisi daha iyi acaba bilgin var mi

3 hafta önce gittiğimde ne iş yaptığımı falan sordu . YouTube kanalı aç bizde faydalaniriz dedi. Sizi darlamayayim diye söylüyorsunuz galiba hocam dedim . Yok eşimi gostererek ben bu adama üzülürüm dedi

Velhasıl arada cagirmadi detayliya gelirsin dedi. Tabi ben dün akşam acile gittim o ayrı

Allah bağışlasın çocuklarınızı

Xsilver diye bi markadan aldım canım 925 ayar. Lansinohun iki kremi var biri tup seklinde digeri kavanoz seklinde hangisi daha iyi acaba bilgin var mi
Gümüş kapak bende de var abimin eşi vermisti . Silverette marka . Antiseptikle dezenfekte ettim . İçin rahat olsun demişti ama tereddütte kaldım . Sonuçta kişisel bir ürün gerçi vereli yıl olmuştur o da ayrı .

Bir de korbell çöp kovası alın diyen çok oldu. Koku olmaması çok iyi ama hiç indirime girmiyor siz ne dusunuyorsunuz alınmalı mı ?

Ben lansinoh tüp olanı kullanmıştım ama ben memnun kalmadım ondan, yani surmesem daha mi kötü olurdu bilmiyorum tabi ama beni çok rahatlattigini söyleyemem. O yüzden gümüş kapak almaya karar verdim bu sefer.

İlk bebeğin mi? Bende öyleydim, kağıda yazardım sorucaklarimi, hadi çıkart bakalım sor derdi doktorum

İnan yakın takip gerektiren bişey olsa sık sık çağırırdı, sağlıklı ve her şey yolunda ilerliyor hamileliğin demekki

O zaman senin için en temizi iğne olman. Konuş doktorunla da uygun görürse iğne versin sana

Gümüş kapak ikinci el kullanılabilir bence, güzelce dezenfekte ettikten sonra sıkıntı olmaz. Korbel temel ihtiyaç mi kişiden kişiye değişir ama bana göre en gerekli ürünlerden biri. Giriş katta ya da mustaskil evde anında dışarıdaki çöpe ulaşabilecek kişiler için belki gerekli değildir ama bizim gibi sabah işe giderken çöp atan aileler için kesinlikle gerekli. Gerçekten normal çöpe atınca kokuyor hele de bizimkiler yazın ek gıdaya gecicek, hava da sıcak ekstra ek gıdada kakalar daha ağır kokuyor, günde 3-4 kez çöp atmaya cikmiyorsaniz alın. İkinci eli de olur dolaptan letgodan filan. Kapağı sağlam olsun yeter.

Karı koca ilacı gibi olucak ama bana bebeğim emmeden annem soğan sürdü ve hiç yara olmadı göğsüm çok şükür, korbell çöp kovası da almadım ben, balkonumuzda duruyor ayrı çöp kovası aldım, koku geldikçe attık çöpu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…