2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Bunu duymuştum. Sezeryan olan bı arkadaşımın annesi bir gece öncesi soganı ikiye bölüp göğsune koymuş. O şekilde bir süre beklemiş. Çok işe yaradı diyordu.

Evet yorulunca hareketsizlesiyorlar. Ben bunu bilmeme rağmen uzun süre hareket etmediginde yine bı kaygı hissediyorum tabi ki, annelik işte
Başkası bunu dese hic telas yapma bu haftalarda bazi günler az hareketsiz olmasi hissedilmemesi normalmiş derim muhtemelen ama kendi başıma gelince bende telaş yapıyorum dün ustuste cikolata falan yedim yinede hareket olmayinca korktum kalktım yürüdüm dürttüm saga sola döndüm en sonunda hafif bi dürtme hissettim kendime geldim. Esim diyor ki her gün yeni adet çıkarıyorsun cocugu icerde rahat birak huzur vermiyosun niye uyandiriyosun zorla cikolataya tepki vermeyince gercekten korktum ama çünkü normalde sadece bişeyler yedikten sonra hissediyordum. Çokta evhamli olmamak lazim ama elde değil işte, ben malesef çok evhamlı olan anne adaylarından oldum

[/QUOTE] Ben 18.haftamdayim hareketleri çok iyi hissediyorum diyemem . Hissettiğim çok şey var da onlar dönme hareketi mi anlamıyorum. Kilom da var ondan diye düşünüyorum . Ama her sabah eşim kulağını karnıma koyuyor ona soruyorum. O yöntem çok işe yarıyor. Rahatlatıyor beni . Aklınızda olsun bence :)

Hahaha ayy hissetmeye başlayınca rahatlariz saniyordum şimdi de bir gün hissetmesek panik oluyoruz

Sen yazınca aklıma geldi ben de benim büyük oğlanı hep durterdim hareket etsin diye, sonra oğlum doğdu ve uyumuyor acaba sürekli uyandirdigim için çocuk uykuya tepki mi olusturdu

Bunu duymuştum. Sezeryan olan bı arkadaşımın annesi bir gece öncesi soganı ikiye bölüp göğsune koymuş. O şekilde bir süre beklemiş. Çok işe yaradı diyordu.
Annem bekletmedi, doğumdan sonra bebeğimi emzirme den sürdü sadece

Bebeğin kalp atışını duymuyor ama çok minik hareketlerini duyuyorum diyor . Bazen nabız alıyormuş ama o benim nabzımdir diye düşünüyoruz .
Bi sesler geliyor dedi ağladı eşim duygulandı . O ağlayınca bende ağladım zaten sulu göz olmusum ayy ne değişik duygular cok acayip oldum

Bi sesler geliyor dedi ağladı eşim duygulandı . O ağlayınca bende ağladım zaten sulu göz olmusum ayy ne değişik duygular cok acayip oldum
Ay ne tatlı bu yöntemi seviyorum ben hep dinletiyorum böle kendimi manyak gbi o da ayrı Eşim mesaide gelsin diye dört gözle bekliyorum . Bugün avmde yoruldum sanırım hiç hissedemiyorum. Annem bizde desem ki beni dinle yine delirdi bu der

Yorulmustur bebişte uyuyordur bence canım

Kızlar en son 28 ağustosta sağlık ocağında kan verdim kontrol için gittiğimde, Hemoglobin 12. 5 çıkmış alt sınır 12 ama demirime bakılmamış ayriyeten
Düşük olmadığı icin gerek gormemistir canım o zaman ben kullandigim halde seninki benimkinden daha yuksek cikmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…