- 23 Mart 2015
- 5.792
- 7.114
- 398
Evet yorulunca hareketsizlesiyorlar. Ben bunu bilmeme rağmen uzun süre hareket etmediginde yine bı kaygı hissediyorum tabi ki, annelik işteBen de Avm'ye gitmiştim o gün hiç hissetmedim.Yorulduğum içinmiş demek ki.
Bunu duymuştum. Sezeryan olan bı arkadaşımın annesi bir gece öncesi soganı ikiye bölüp göğsune koymuş. O şekilde bir süre beklemiş. Çok işe yaradı diyordu.Karı koca ilacı gibi olucak ama bana bebeğim emmeden annem soğan sürdü ve hiç yara olmadı göğsüm çok şükür, korbell çöp kovası da almadım ben, balkonumuzda duruyor ayrı çöp kovası aldım, koku geldikçe attık çöpu
Aynen öyle annelik bambaşka bir duygu.Evet yorulunca hareketsizlesiyorlar. Ben bunu bilmeme rağmen uzun süre hareket etmediginde yine bı kaygı hissediyorum tabi ki, annelik işte
Başkası bunu dese hic telas yapma bu haftalarda bazi günler az hareketsiz olmasi hissedilmemesi normalmiş derim muhtemelen ama kendi başıma gelince bende telaş yapıyorum dün ustuste cikolata falan yedim yinede hareket olmayinca korktum kalktım yürüdüm dürttüm saga sola döndüm en sonunda hafif bi dürtme hissettim kendime geldim. Esim diyor ki her gün yeni adet çıkarıyorsun cocugu icerde rahat birak huzur vermiyosun niye uyandiriyosun zorlaEvet yorulunca hareketsizlesiyorlar. Ben bunu bilmeme rağmen uzun süre hareket etmediginde yine bı kaygı hissediyorum tabi ki, annelik işte
Ben 18.haftamdayim hareketleri çok iyi hissediyorum diyemem . Hissettiğim çok şey var da onlar dönme hareketi mi anlamıyorum. Kilom da var ondan diye düşünüyorum . Ama her sabah eşim kulağını karnıma koyuyor ona soruyorum. O yöntem çok işe yarıyor. Rahatlatıyor beni . Aklınızda olsun bence :)Başkası bunu dese hic telas yapma bu haftalarda bazi günler az hareketsiz olmasi hissedilmemesi normalmiş derim muhtemelen ama kendi başıma gelince bende telaş yapıyorum dün ustuste cikolata falan yedim yinede hareket olmayinca korktum kalktım yürüdüm dürttüm saga sola döndüm en sonunda hafif bi dürtme hissettim kendime geldim. Esim diyor ki her gün yeni adet çıkarıyorsun cocugu icerde rahat birak huzur vermiyosun niye uyandiriyosun zorlacikolataya tepki vermeyince gercekten korktum ama çünkü normalde sadece bişeyler yedikten sonra hissediyordum. Çokta evhamli olmamak lazim ama elde değil işte, ben malesef çok evhamlı olan anne adaylarından oldum
Hahaha ayy hissetmeye başlayınca rahatlariz saniyordum şimdi de bir gün hissetmesek panik oluyoruzBen de iki gün pek hissedemeyince endişelendim.Dün buraya da yazdım hatta. Dün sabah çok hafifti pek bir şey anlamadım.Önceki gün hiç hissetmedim.Eşim de telaşlandı hareketlensin diye tatlı şeyler yedirip durdu.Öğleden sonra tekmelemeye başladı ikimiz de rahatladık.
Bebeğin kalp atışını duymuyor ama çok minik hareketlerini duyuyorum diyor . Bazen nabız alıyormuş ama o benim nabzımdir diye düşünüyoruz .
Ama ben başak burcuyum asıl sorun bu asla vesveselenmeden duramamBen 16. Haftadan beri hissediyorum. Bazen vurmadığı günler oluyor, ama hiç takılmıyorum. Sonraki gün daha fazla ve şiddetli vuruyor
Sen yazınca aklıma geldi ben de benim büyük oğlanı hep durterdim hareket etsin diye, sonra oğlum doğdu ve uyumuyorBaşkası bunu dese hic telas yapma bu haftalarda bazi günler az hareketsiz olmasi hissedilmemesi normalmiş derim muhtemelen ama kendi başıma gelince bende telaş yapıyorum dün ustuste cikolata falan yedim yinede hareket olmayinca korktum kalktım yürüdüm dürttüm saga sola döndüm en sonunda hafif bi dürtme hissettim kendime geldim. Esim diyor ki her gün yeni adet çıkarıyorsun cocugu icerde rahat birak huzur vermiyosun niye uyandiriyosun zorlacikolataya tepki vermeyince gercekten korktum ama çünkü normalde sadece bişeyler yedikten sonra hissediyordum. Çokta evhamli olmamak lazim ama elde değil işte, ben malesef çok evhamlı olan anne adaylarından oldum
Annem bekletmedi, doğumdan sonra bebeğimi emzirme den sürdü sadeceBunu duymuştum. Sezeryan olan bı arkadaşımın annesi bir gece öncesi soganı ikiye bölüp göğsune koymuş. O şekilde bir süre beklemiş. Çok işe yaradı diyordu.
Ayy bidaha dürtmicem suan vazgectim hahaSen yazınca aklıma geldi ben de benim büyük oğlanı hep durterdim hareket etsin diye, sonra oğlum doğdu ve uyumuyoracaba sürekli uyandirdigim için çocuk uykuya tepki mi olusturdu
Bi sesler geliyor dedi ağladı eşim duygulandı . O ağlayınca bende ağladım zaten sulu göz olmusum ayy ne değişik duygular cok acayip oldumBebeğin kalp atışını duymuyor ama çok minik hareketlerini duyuyorum diyor . Bazen nabız alıyormuş ama o benim nabzımdir diye düşünüyoruz .
Canim sen Ankara'da hangi hastaneye gidiyorsun suandaAma ben başak burcuyum asıl sorun bu asla vesveselenmeden duramam
Ay ne tatlı bu yöntemi seviyorumBi sesler geliyor dedi ağladı eşim duygulandı . O ağlayınca bende ağladım zaten sulu göz olmusum ayy ne değişik duygular cok acayip oldum
Yorulmustur bebişte uyuyordur bence canımAy ne tatlı bu yöntemi seviyorumben hep dinletiyorum böle kendimi manyak gbi o da ayrı Eşim mesaide gelsin diye dört gözle bekliyorum . Bugün avmde yoruldum sanırım hiç hissedemiyorum. Annem bizde desem ki beni dinle yine delirdi bu der
Ay inşallahYorulmustur bebişte uyuyordur bence canım
Doğana kadar bizim telaş bitmeyecek.Hahaha ayy hissetmeye başlayınca rahatlariz saniyordum şimdi de bir gün hissetmesek panik oluyoruz
Kan değerlerin nasıl
Kızlar en son 28 ağustosta sağlık ocağında kan verdim kontrol için gittiğimde, Hemoglobin 12. 5 çıkmış alt sınır 12 ama demirime bakılmamış ayriyetenKan degerlerin nasıl ki canım demirin hemoglobinin kac cikti mesela son verdigin kan tahlilinde
Düşük olmadığı icin gerek gormemistir canım o zaman ben kullandigim halde seninki benimkinden daha yuksek cikmisKızlar en son 28 ağustosta sağlık ocağında kan verdim kontrol için gittiğimde, Hemoglobin 12. 5 çıkmış alt sınır 12 ama demirime bakılmamış ayriyeten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?