2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Normalde rapor veriliyormuş canım öyle söyledi arkadaşlar Ama sormadım ekstra ben Zaten 2 hafta rapor alırım en fazla olursa eğer.Birde Ben doğumu şehir dışında annemin yanında düşünüyorum bilmiyorum nasıl olacak

Hmm meslek lisesi öğretmenlerinin çalışma durumlarını pek bilmiyorum. Valla zorlanır gibi olursan hamileliğini kullan biraz, yapacak bir şey yok

Kızlar selam oto koltuğunu doğar doğmaz kullanıyormuyuz?puset sadece taşımak için mi kullanılıyor?Benim ilk gebeliğim Allah rızası için bi aydınlatın beni
Ben oto koltuğunu az büyüyünce almayı düşünüyorum başlarda pusetle idare ederim, yani böyle oluyordur inşallah

37 ye kadar calisabilirsek doğumdan sonra Nisan ortası gibi izin bitiyor geriye 1.5 ay gibi bişey kalıyor, benim öyle yani, raporla hazirana kadar idare edebiliriz diye düşünüyorum. İki yaşına kadar keşke biz büyüyebilsek ama maddi durumlar imkan tanımıyor malesef. İlk 6 ay yanında olsak o bile çok büyük nimet. Eylülde okullar açıldığında neredeyse 9 aylık olacaklar. Çokta küçük sayilmazlar. Sonraki yıl ben de ücretsiz izin alamam herhalde.

Canım iki üç haftadır aynısı bende de oluyo. İğne batması gibi ama anlık oluyor. Bazen peşpeşe üç kere falan oluyor o zaman korkuyorum ben de. Ama normaldir diye düşündüm ben bebek büyüdükçe baskıyla olan bir şey ya da kan akışından dolayı oluyor diye düşündüm yalnız değilsinnn

Eğer imkan varsa öyle yapmak daha iyi tabiki ama bilmiyorum oluyor mu diye daha önce izne ayrılmış annelere sormak lazım
Valla ben hatırlıyorum oğlum doğduğunda 24 hafta idari izin hakkı vardı pandemiden dolayı, ben raporla idare etmiştim o haftaya kadar, 2 günüm eksik kalmıştı doktorum sıkıntı yok yazarız 24 haftalık demişti yazmıştı, sanmıyorum bi sıkıntı olucagini, yani benim bildiğim 32 ye girince alınıyor rapor ama bi kac gün önce yada sonra sıkıntı olmaz sanırım

İlk hamilelikte 2 doz olsaydı bunda tek doz olacaktı ama ilk hamilelikte tek doz görünüyor halbuki ben iki doz vurulmuştum. İspatlayamiyorum

Hmm meslek lisesi öğretmenlerinin çalışma durumlarını pek bilmiyorum. Valla zorlanır gibi olursan hamileliğini kullan biraz, yapacak bir şey yok
Öyle yapacağım valla ne yapayımİnşallah idarem de anlayışlı olur birazcık
Aynen bende tam yazdığın gibi düşünüyorum, Haziran sonuna kadar raporla halledebilirsek Eylül'de bebişler büyümüş olacak Bir şekilde hallederiz diyorum artık.Maddiyat gerçekten bu devirde zorluyor belki bir dönem almak isterdim ücretsiz izin ama şimdilik çok zor

Hareket edince artıyor mu o sızı.
Sağdan sola soldan sağa hareket edince de oluyordu evet ama şuan olan sızlama direk düz yatarken gelen 1 2 saniyelik ağrı şeklindeydi. Geçti gibi şuan ama ilk defa böyle bişey olunca panik yaptım çok fazla oldu birde belki 20 30 defa yani öyle olunca korktum

Büyüdükçe vajina üstünde çatı ağrıları artacak ama bahsettiğin çatı ağrısı mi anlayamadım. Anlık sızı ve iğne batması gibi oluyor, bı de yürürken de oluyor ara ara özellikle pantolon vs giyerken. Catimiz her dakika genişliyor bebeğe yer açmak için

Ya valla neler neler düşündüm kurdum kafamda haftalar ilerledikçe evham seviyem yükseliyor galiba biraz internetten araştırayım dedim ama çok birşeyde bulamadım bu tarz ağrıyla ilgili olarak. Erken doğum olayı ile yada rahim ağzı açılmasıyla ilgili bişey sandım ondan korktum bu kadar. Çok kişide oluyormuş malum okuduklarımdan da korktum herkeste olan birşeyse çok önemli değildir inşallah

Aynen pantolon giyerken oluyo arabaya bincem mesela bacağımı atarken yatakta sagdan sola dönerken oluyo ama şiddetli bir ağrı değil saniyelik bişey ben sadece çok tekrarlayınca korktum abarttım biraz galiba ağrılarım oluyor deyince doktor progestan başlayınca bu aydan sonra beni bi panik aldı korkudan böyle hissediyor bile olabilirim

Oğlumda 2 aylıkken ise başlamıştım ben çok zor gelmişti, kundaktaydi daha, Allah'tan idarecim çok anlayisliydi 21 saat koşulu istemedi, 15 saat ders verdi haftanın iki günü sabah 8 öğlen 2 çalışıyordum. Pazartesi sali öğleden sonra ve kalan 5 gün full evdeydim. Ama 18 aylıkken ücretsiz izne ayrıldım kalan 6 ayı kullandım, bir de mazaretsiz 1 yıl ücretsiz izin daha aldım. O dönem çok zorlandım. Hayatımda en fazla ekonomik zorluk yasadigim dönem olmuştu, tek maaşla çok zor gerçekten

Eğer oluyorsa bence 32+6 da falan almak lazım böylece daha fazla süre aktarılmış olur doğum sonrasına

Kizlar kurban olim kaka maka fotosu atmayin fotoyu görünce lavaboya koştum.. evet bebe şeyi doğumdan sonra surekli maruz kalicaz ama suan hazir degilim görmeye hala bulantilarla mücadele ediyorum

Pantolon giyerken, arabaya binerken ya da tek ayak üstünde dururken kemiğe saplanan iğne gibiyse ya da vajinanın tam üstünde sizi seklindeyse çatı ağrısı canım korkma, hatta sevin demekki bebeğin büyüyor Bebek büyüdükçe onunla orantılı çatı genişliyor diye okumuştum. Bu aralar sık yasamanin sebebi bebeğinin büyüme hızı artmış olabilir. Bazı haftalar daha hızlı büyüyorlar. Ama dediğim gibi o ağrı çok normal. Oğlumda da yaşamıştım bunda da yasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…