2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Ay biri de demis hatta allah esirgesin bebek ölünce öyle olur falan delirdim

Cuma günü gidicem kontrole, o gün hem detaylı USG yapacak hem de rahim ağzını kontrol edecek. Rahim ağzından dolayı riskin yok ama plesanta aşağıda olduğu için biraz dikkatli olman lazım demişti ama şimdi ne durumda bilmiyorum. Eğer plesanta hala asagidaysa rapor alırım nöbetten muafiyet icin

Birşey çıkmadı açıkçası bende doktora ve eşime söz verdim kendimi daha az dinleyeceğim diye Sırf içim rahat etsin diye de magnezyum verdi . Ağrım da azaldı sanki psikolojik de olabilir tamamen. Tek sorun toplanma hissi ise normal diye düşünüyorum yani bana söylenen o .

Ya sanırım aşırı panik evhamlı bir insan oldum ben. Normalde böyle değildim neden böyle oldum bilmiyorum ödüm kopuyor bişey olacak diye işyerinde de canım çok sıkılıyor dışarıda araziye gitmemiz gereken bir iş var bir kaç gün sonra. Yol uzak bide traktörle gidilecekmiş belli bir yerinden sonra yol çok bozuk dağlık alanmış. Bana diyolar ki sen git. Gerçekten insanlar insan değil. Ben düz yolda yürürken korkuyorum bana traktörle dağa tırman diyolar. Olacak şey mi Allah aşkına

Ay biri de demis hatta allah esirgesin bebek ölünce öyle olur falan delirdim
Allah aşkına nerede okuyorsunuz bunları, yok rahim ağzı kisalirken oluyormuş, yok bebek strese girince oluyormuş, yok bebek ölünce oluyormuş. Allah korusun ne bunlar böyle. İlk kez yaşadığınız için biraz kaygı hissetmek normal ama bu yazılanlar efsane. İki hamileliğimde de yaşadım ben bunu, oğlumun zamanında grup daha kalabalıktı yaşamayan yoktu. Hiç kimse erken doğum da yapmadı, bebeği de ölmedi. Daha önce normal doğum yapan arkadaşlar sizler de görünce yazın bu dogumun nasıl başladığını lütfen. Bebekler strese girmiyor da anaların durumu fena

Bence gidemem deyin birşey olacağından dolayı değil . Oraya gitmek sizi strese sokacagindan . Sizin yerinize gidebilecek daha uygun biri vardır diye düşünüyorum .

Bende okumuştum maalesef
Bu yalancı kasılmalar bebek hareket ettiğinde daha sık yasaniyor, ölü bebek hareket eder mi ya hu tövbe. Ay lütfen bu tarz şeyler görünce çıkın o sayfadan. Güzel bişey bu toplanma hissi, bebeğiniz hareket ediyor rahim kaslarını uyarıyor daha ne olsun.

Olacak iş değil, yani tarlada çalışan çok kadın var hamileliğinde ama sen resmi bı kurumda çalışırken hamile halinle traktör tepesinde mesai yapmak zorunda değilsin. Bunu direten mesai arkadaşlarınsa amirinle durumu konuş mutlaka. Amirin emriyse doktorundan rapor al. Bebeğine bişey olmaz Allah'ın izniyle ama o kadar sallanmaya migren ve mide bulantısı tutar hamilelikte.

Bende doktora gidince rahatladım neyse ki . Bu kaygılar tamamen bilgisizlikten kaynaklı zaten . Hatta doktora bebeği asagida hissediyorum dedim . Bebek aşağıda ,yukarıda canı nerede isterse olur bir rahat bırak dedi

Bence gidemem deyin birşey olacağından dolayı değil . Oraya gitmek sizi strese sokacagindan . Sizin yerinize gidebilecek daha uygun biri vardır diye düşünüyorum .
Ben gidemem dedim zaten ama diretirlerse ağrım var hastaneye gidiyorum der izin alırım yine gitmem kusura bakmasınlar. Yani insan olan böyle birşeyi teklif etmez hamile birine bence ki zaten geçen hafta ağrım çoktu raporluydum ona rağmen bunu demeleri beni insanlıktan soğuttu. İşin kötüsü bunu diyenler de kadın erkek olsalar dicem ki bilmiyolar anlamamaları normal

Bende doktora gidince rahatladım neyse ki . Bu kaygılar tamamen bilgisizlikten kaynaklı zaten . Hatta doktora bebeği asagida hissediyorum dedim . Bebek aşağıda ,yukarıda canı nerede isterse olur bir rahat bırak dedi
Bak onu bı ara ben de endişe etmiştim yalan söyleyemicem, bebeği baya aşağıda hissediyorum hareketlerini ama düşününce suanki boyutuyla orada olması lazım zaten, yukarda boşluk olmalı ki büyüyünce sığsın

Aynen canım amirimle konuscam yarın muhtemelen o diretmez zaten, diretenler kendi mesai arkadaşlarım. Ne yaparsa yapsınlar gitmicem. Migrenimde var zaten, kaldıramam o kadar yolu

Mesleğin ne, sürekli arazide ya da sahada mi calisiyorsun, öyleyse eğer heyet raporu vs iste bence doktorundan. Sürekli anlayışsız insanlarla yüz göz olmak çok yıpratıcı çünkü

Tam tersi erkekler çok daha makul yaklasabiliyorlar bu konulara . Ben bir kez heves edip traktöre binmistim yıllar önce çok kötü bir tecrubeydi benim için.
Neyse en azından söylemişsiniz başka bir kişiyi bulurlar.

Ay hem de nasıl stres ya dogunca da mi böyle olucam ben acaba kız böyle çok yasamam ya

Ya aynen benim de aşağıda hissediyorum geçen hafta hep göbek deliği hizasina dogruydu şimdi altta. Tamam tamam bunda da korkulacak bişey yok o zaman öyle mi

Tam tersi erkekler çok daha makul yaklasabiliyorlar bu konulara . Neyse en azından söylemişsiniz başka bir kişiyi bulurlar.
Erkekler hamilelik konularında daha hassaslar, onlara çok ütopik gelen bı durum çünkü bu, eşim bu ikinci hamileliğim olmasına rağmen hala doğa üstü varlık gibi bakıyor bana içinde eli kolu hareket eden bı canlı var ya inanılır gibi değil diyor. Erkeklerin gerçeklik algısını yerle bir eden bişey hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…