2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Hamile olduğunu bile bile mi diyorlar bunu? Çok şaşırdım. Allah ıslah etsin.
Tabi canım bilmez olurlar mı biliyorlar. Diyorlar ki ilk üç ayın bitti bulantında kalmadı her işi de yapabilirsin artık tek hamile sen misin vs. Sinir bozucu insanlar işte uymak istemiyorum

Acaba riskli gebelik raporu falan mı ayarlasa doktorunuz daha makul işlerde çalışsanız

Benciller demekki. Bu tarz çalışma arkadaşlarım yok bu okulumda ama eski okulumda çok anlayışsız genç kızlar vardı. Amirine ilet konuyu bence. Anlayışla karsilayacaktir
Aynen canım öyle yapacağım yine yetiştin Hızır gibi valla grupta herkese koşuyorsun

Acaba riskli gebelik raporu falan mı ayarlasa doktorunuz daha makul işlerde çalışsanız
Normalde zaten kamu kurumunda çalışıyorum evim işe yakın hiçbir sıkıntı yok o konuda amirlerimde iyi sağolsunlar ama mesai arkadaşlarım bencil ve kıskanç tipler. Problem bundan kaynaklanıyor hastaneye gittiğimde bile arkamdan laf ediyorlar geliyo kulağıma düşün işte

Doğru diyorsun canim en doğrusu birbirimizin tecrubeleri ki zaten anneler yıllar önce hamileydi bişey de hatirlamiyorlar ve nedense hepsi hiç takmadan çatır çatır doğurmuş

Bazı insanlar hamile olana kadar sorunlarını anlayamıyor bazen de bu durumun suistimal edildiğini düşünüp sizin de aynı şeyi yapacağınızı düşünüyorlar aman işte insanlar , ben nöbetli çalışıyordum normalde 24. Haftada çıkabiliyordum raporsuz sırf edilmesin diye bekledim bekledim o kadar yorucu bir hal aldı ki dayanamadım artık

Çok sanslıymışsınız. Sanırım insanlar çevrelerindeki insanların potansiyellerini bildikleri için çekiniyorlar. Misal ben.
İşte onu bilmek önceden tahmin etmek mühim hakkaten. Ama hiçbir sebep yokken, şeker gibi insanları yanında istemeyenler de var bu süreçte. Hepsi de çok normal bence ama şu da var, kimisi bu dönemde gerçekten yardım etmek için kendini törpülüyor ya da zorluyor. Mesela benim kayınvalidem doğumdan önce/sonra bütün ütülerimi yapardı makina makina. Ama şimdi 2 hafta kalsa 2 hafta bakışırlar ütülerle
Ay forumu okudum felaket tellalı şeyler vardı odum koptu yok kasilma yok erken doğum yok bebek strese girmiş yani bu normal dimi toplanabikir saga sola dimi
Ay yok artıık, ben var ya hamile olduğumu bebişimin büyüdüğünü fark ettim bu tanıdık hissi yaşayınca daha ilerledikçe hele bi yerde böyle top gibi duracak semsert olacaak..
ama tabi ayakta dikiliyorsam biraz rahatsız ediyor bu sertleşme, böyle göbüşü yan devirip yatasım geliyor
Doğru diyorsun canim en doğrusu birbirimizin tecrubeleri ki zaten anneler yıllar önce hamileydi bişey de hatirlamiyorlar ve nedense hepsi hiç takmadan çatır çatır doğurmuş
Evet yaa, annem 5 normal doğum yapmış, o kadar normal bahsediyor ki hepsinden, onun rahatlığı bazen rahatsız edici olabiliyor ama aslında en iyisi. Kızlarını bu işlerden soğutan çok korkutan anneler de biliyorum.

Waow bütün eksikler tamam mı ne güzel Arabayı kullanın ben bana verilen arabayı da kullanip deneyimleyecegim . En azından zaman kazandirir.
Bence çoğu tamam ama tabi gördükçe yine aa buda eksik diyoruz Allah kolaylik versin hepimize. Bende o şekilde düşünüyorum araba için, en azından idare edebilirsem direkt baston alabilirim 3 4 yaşına kadar kullanılabilenlerden

Ben kendimi çok yalnız hissediyorum annemden ve buyuklerimden abartıyorsun imalarini duyunca hele de bu hassas dönem de iken baya uzuyor. Ne olmuş yani günde 98 kez panige kapiyorsam demi ama

Aynen katılıyorum hamilelikteki ruh hali bebeğe de yansıyor.Benim ilk gebeliğim stresliydi çok ağlamıştım.Kızım da çok ağlardı.Annem bana sen hamileyken çok ağladın ondan böyle oldu çocuk derdi. Bunda da çok çabuk sinirleniyorum umarım bebeğime yansımaz.

Bizde de nöbet usulü var bende söyledim haftaya 24. Haftada oluyorum artık bana nöbet yazamazsınız diye. Sonuçta yasal hakkımız var elbette kullanacağız

Benim de ruh halim ani değişiyor, bı duygusal bı sinirli bı endişeli bakalım bebeğim nasıl olacak

Benim bugün boş günümdü, ama derslerimin olduğu sınıflar hepsi ayrı yerde, muhtemelen bende senin gibi yorulucam, tek avantajım 17 saat dersim var, ben bi bi bucuk ay civarı çalışıp rapor alicam kasım sonu doğum iznini başlaticam, evde 1 bucuk yaşında bi oğlum var onla da ilgilenmem lazım oda ayrı yorgunluk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…