- 2 Ağustos 2019
- 478
- 1.393
- 113
Doğum iznine çıkman hangi haftaya tekabül edecek ? Merak ettim deBenim bugün boş günümdü, ama derslerimin olduğu sınıflar hepsi ayrı yerde, muhtemelen bende senin gibi yorulucam, tek avantajım 17 saat dersim var, ben bi bi bucuk ay civarı çalışıp rapor alicam kasım sonu doğum iznini başlaticam, evde 1 bucuk yaşında bi oğlum var onla da ilgilenmem lazım oda ayrı yorgunluk..
Beni de kızım sinirlendiriyor sağ olsun.Mümkün olduğunca soğuk kanli olmaya çalışıyorum sinirlendigim zamanlar ama bazen oğlum gerçekten sabrımı zorluyor o zamanlar işte kulaklarımdan duman cilarabiliyorum
32 girince çıkılıyor izne ama ben rapor alicam o haftaya kadar, öncesinde ücretli öğretmen alicaklar yaniDoğum iznine çıkman hangi haftaya tekabül edecek ? Merak ettim de
Cevap için teşekkürler hayirlisi olsun ben de 13 Ekim'de işten ayrılacağım32 girince çıkılıyor izne ama ben rapor alicam o haftaya kadar, öncesinde ücretli öğretmen alicaklar yani
Bende olmuyor canım öyle bir şeyKızlar bebegim karnimda topluyor sanki kendini iki gündür sağ tarafta. Sizde de oluyor mu bu
İlk gün 7 saat derse girdimBugün okula başlayan öğretmen arkadaşlarım ilk gününüz nasıl geçti? Benim için çok yorucuydu.5 saat dersim vardı.İki sınıf 3.kattaydı.Merdiven çıkmak zorladı.Üstüne bir de elektrikler kesikti.Dolayisiyla klima açamadik.Sırtımdan akan teri anlatamam.Çocuklar da sıcağın etkisiyle fıkır fıkır kaynadı.Şu an çok fena başım ağrıyor. Oturup kalkarken belimin alt tarafı kalçamın üstü ağrıyor.İlk günden böyleysem ilerleyen zamanları düşünemiyorum.
Çalışırken hamilelik zormuş ya yaz tatilinde bir şey anlamamışızBenim 3 dersim vardı ama ona rağmen canım çıktı yeni gelen kıpır kıpır 5 lerle uğraşırken, 11.30 da eve geldim ikindiye kadar uyudum. Benim haftanın 4 günü sadece sabahtan dersim var ama carsambalari hem 7 saat full hem de nobetim var, o gün ambulansla çıkarım okuldan artıkBenim de oturunca kalkarken kuyruk sokumum ağrıyor uyuşmuş gibi.
İnsanlar çok panik yaptırıcı canım direkt bunu nasıl demişler yaAy biri de demis hatta allah esirgesin bebek ölünce öyle olur falan delirdim
Bende sinir olurdum, sizde şey diyin e bizde koycaz eşimin hayali sonuçta ikisi de adaş olur napalım falan diyin bakalım aynı isim olacağını öğrenince yine de koymak isteyecek mi acaba?Kızlar sıze bırsey sormak ıstıyorum. Esımle ıkı yıldır evlıyız ve ıkı yıldır bır oglumuz olursa adına alparsan koyacagım der esım ve herkes bunu bılır. Hatta muhammed alparslan. Rabbım sukurler olsun kı bıze bır evlat nasıp ettı kızımız olacak. Gorumcemım bır oglu var ve sımdı tekrar hamıle kalmak ıstıyor. Olmuyor. Tez vakıtte nasıp etsın ınsallah rabbım asla hasetlenmıyorum kotu bırsey dusunmuyorum. Ama bana gecen gun tekrar oglum olursa adına muhammet alparslan koyacagız dedı. Buyuk oglum boyle ıstıyor dayımdan once ben koyacagım dıyor dedı. Hıc bırsey demedım. Kalp kırmak ıstemedım ama uzuldum. Sonucta benım daha ılk bebegım belkı ıkıncıyı dusunecegız ve erkek olacak. Esımın yanı onun kardesının hayalı oldugunu bıle bıle ben hamıleykenn bana bunu demesı ve olursa gercekten koyması doğru mu ? Ben mı alınganım . Yanlıs mı dusunuyorum dıyorum kendı kendıme
X-ray dan gecmemissindir canım onlar sadece çanta kontrolü için oluyor AVMlerde. Normal manyetik sensörlü kapıdır gectigin. X-rayli kapılar çok daha özel güvenlik önlemlerinin alındığı kurumsal yerlerde oluyor. Nerde gectinn. Ben ilk hamileliğimde havalimanında geçmiştim mecburen, bu hamileliğimde de bilmediğim dönem AVM lerde geçtim. Manyetik sensörlü kapıların bı zararı yok mıknatıs gibi düşünX-ray cihazından geçtim bugün hamilelikte tehlikesi var mı
Gecen hafta bende de olmuştu canım doktora da gittim bir sorun cikmadi. Ama idrar tahlili ver müsait bi zamanda kontrole gittiğinde. Ben antibiyotik kullandim enfeksiyon çıktı bende. Agri onunla alakali mi bilmiyorum tabi ama tedbiren kasik ağrısı olunca idrar vermek lazim, bol su icersen iyi gelir inşallahKızlar kasık batması yaşayan var mı?21 hafta bitmek üzere.Ara ara tek taraflı sağ veya solda ağrı batma hissediyorum.Normal mi ?
Adliyede güvenlik kontrolü için adliyede çalışıyorum normalde geçmiyordum hiç bugün açan olmayınca geçmek zorunda kaldımX-ray dan gecmemissindir canım onlar sadece çanta kontrolü için oluyor AVMlerde. Normal manyetik sensörlü kapıdır gectigin. X-rayli kapılar çok daha özel güvenlik önlemlerinin alındığı kurumsal yerlerde oluyor. Nerde gectinn. Ben ilk hamileliğimde havalimanında geçmiştim mecburen, bu hamileliğimde de bilmediğim dönem AVM lerde geçtim. Manyetik sensörlü kapıların bı zararı yok mıknatıs gibi düşün
Ama mesela x-ray cihazından geçirdiğin çantanın içinde su filan olmamasina dikkat et, o suyu içip radyasyon alma vücuduna. Bebekler doğunca da çok dikkat etmek lazım buna, bebek cantasini x-raydan geçirmiyordum ben içini açıp gösteriyorum. Ama havalimanlarında mecbur tabi
Teşekkür ederim canım, en son enfeksiyon yoktu ama tabi belli olmaz.Geçmezse bir doktora gideyim bol su içmeye çalışıyorumGecen hafta bende de olmuştu canım doktora da gittim bir sorun cikmadi. Ama idrar tahlili ver müsait bi zamanda kontrole gittiğinde. Ben antibiyotik kullandim enfeksiyon çıktı bende. Agri onunla alakali mi bilmiyorum tabi ama tedbiren kasik ağrısı olunca idrar vermek lazim, bol su icersen iyi gelir inşallah
Su içersen varsa da geçer zaten canim ama yoktur muhtemelen sende birsey, dogal bu agrilar sanırım rahmimiz büyüyor onunla alakalı oluyor ağrılarTeşekkür ederim canım, en son enfeksiyon yoktu ama tabi belli olmaz.Geçmezse bir doktora gideyim bol su içmeye çalışıyorum
İnşallah canım bende öyle düşündüm ama tâbi ister istemez herşeye evham yapıyoruzSu içersen varsa da geçer zaten canim ama yoktur muhtemelen sende birsey, dogal bu agrilar sanırım rahmimiz büyüyor onunla alakalı oluyor ağrılar
Kızlar sıze bırsey sormak ıstıyorum. Esımle ıkı yıldır evlıyız ve ıkı yıldır bır oglumuz olursa adına alparsan koyacagım der esım ve herkes bunu bılır. Hatta muhammed alparslan. Rabbım sukurler olsun kı bıze bır evlat nasıp ettı kızımız olacak. Gorumcemım bır oglu var ve sımdı tekrar hamıle kalmak ıstıyor. Olmuyor. Tez vakıtte nasıp etsın ınsallah rabbım asla hasetlenmıyorum kotu bırsey dusunmuyorum. Ama bana gecen gun tekrar oglum olursa adına muhammet alparslan koyacagız dedı. Buyuk oglum boyle ıstıyor dayımdan once ben koyacagım dıyor dedı. Hıc bırsey demedım. Kalp kırmak ıstemedım ama uzuldum. Sonucta benım daha ılk bebegım belkı ıkıncıyı dusunecegız ve erkek olacak. Esımın yanı onun kardesının hayalı oldugunu bıle bıle ben hamıleykenn bana bunu demesı ve olursa gercekten koyması doğru mu ? Ben mı alınganım . Yanlıs mı dusunuyorum dıyorum kendı kendıme
6 katlı mıBende olmuyor canım öyle bir şey
İlk gün 7 saat derse girdim
Normalde ilk iki saatim boştu ama bizim okulda herkes ilk iki saate kendi sınıf rehber öğretmeni olduğu sınıfa giriyor o yüzden dolu dolu bir ilk gündü. 3 tane 5 bir tane 7. Sınıfım var. Okul 6 katlı, çok güzel bir ilk gündü yani
Çalışırken hamilelik zormuş ya yaz tatilinde bir şey anlamamışız
İnsanlar çok panik yaptırıcı canım direkt bunu nasıl demişler ya
Bende sinir olurdum, sizde şey diyin e bizde koycaz eşimin hayali sonuçta ikisi de adaş olur napalım falan diyin bakalım aynı isim olacağını öğrenince yine de koymak isteyecek mi acaba?
Avm'ye gittiğimizde sensörlü kapıdan geçiyordum. Geçen arkadaşımla gittik o uyardı sakın geçme bir daha diye.Bir zararı olmamıştır inşallah.X-ray dan gecmemissindir canım onlar sadece çanta kontrolü için oluyor AVMlerde. Normal manyetik sensörlü kapıdır gectigin. X-rayli kapılar çok daha özel güvenlik önlemlerinin alındığı kurumsal yerlerde oluyor. Nerde gectinn. Ben ilk hamileliğimde havalimanında geçmiştim mecburen, bu hamileliğimde de bilmediğim dönem AVM lerde geçtim. Manyetik sensörlü kapıların bı zararı yok mıknatıs gibi düşün
Ama mesela x-ray cihazından geçirdiğin çantanın içinde su filan olmamasina dikkat et, o suyu içip radyasyon alma vücuduna. Bebekler doğunca da çok dikkat etmek lazım buna, bebek cantasini x-raydan geçirmiyordum ben içini açıp gösteriyorum. Ama havalimanlarında mecbur tabi
Zararı yok diyorlar radyasyon yayan bı cihaz değilmiş, bilmeden geçtim ben de hep ama hamile olduğumu öğrenince çok mecbur kalmadıkça geçmiyorum. İçim rahat etsin diye o da.Avm'ye gittiğimizde sensörlü kapıdan geçiyordum. Geçen arkadaşımla gittik o uyardı sakın geçme bir daha diye.Bir zararı olmamıştır inşallah.
Ay bizim okulda 5 katlı ama asansör var çok şükür benim odam en üst katta. Geçen sene uzunca süre asansör bozuktu. Bu sene bozulduğu gibi izne ayrılırım6 katlı mıDersin 6. Katta değildir umarım.Ben 3. Kata zor çıkıyorum soluk soluğa kalıyorum. 6 kat çıksam derse giremeden bayılırım herhalde
Kabul etmiyorlar diye okudum benAy bizim okulda 5 katlı ama asansör var çok şükür benim odam en üst katta. Geçen sene uzunca süre asansör bozuktu. Bu sene bozulduğu gibi izne ayrılırımbide bir şey sorcam mesela 32 de biz izne ayrılmasak da rapor alsak o arayı beşer beşer. Sonra 37 de ayrılsak oluyor mu kabul ediyorlar mı ki
Merdiven in çık zor oluyor, bizim de 3 katlı, bugün bi sınıf aradım bulamadım kaç kat in çık nefes nefese kaldımBende olmuyor canım öyle bir şey
İlk gün 7 saat derse girdim
Normalde ilk iki saatim boştu ama bizim okulda herkes ilk iki saate kendi sınıf rehber öğretmeni olduğu sınıfa giriyor o yüzden dolu dolu bir ilk gündü. 3 tane 5 bir tane 7. Sınıfım var. Okul 6 katlı, çok güzel bir ilk gündü yani
Çalışırken hamilelik zormuş ya yaz tatilinde bir şey anlamamışız
İnsanlar çok panik yaptırıcı canım direkt bunu nasıl demişler ya
Bende sinir olurdum, sizde şey diyin e bizde koycaz eşimin hayali sonuçta ikisi de adaş olur napalım falan diyin bakalım aynı isim olacağını öğrenince yine de koymak isteyecek mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?