2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Doğum iznine çıkman hangi haftaya tekabül edecek ? Merak ettim de

Kızlar bebegim karnimda topluyor sanki kendini iki gündür sağ tarafta. Sizde de oluyor mu bu
Bende olmuyor canım öyle bir şey
İlk gün 7 saat derse girdim
Normalde ilk iki saatim boştu ama bizim okulda herkes ilk iki saate kendi sınıf rehber öğretmeni olduğu sınıfa giriyor o yüzden dolu dolu bir ilk gündü. 3 tane 5 bir tane 7. Sınıfım var. Okul 6 katlı, çok güzel bir ilk gündü yani
Çalışırken hamilelik zormuş ya yaz tatilinde bir şey anlamamışız
Ay biri de demis hatta allah esirgesin bebek ölünce öyle olur falan delirdim
İnsanlar çok panik yaptırıcı canım direkt bunu nasıl demişler ya
Bende sinir olurdum, sizde şey diyin e bizde koycaz eşimin hayali sonuçta ikisi de adaş olur napalım falan diyin bakalım aynı isim olacağını öğrenince yine de koymak isteyecek mi acaba?

X-ray cihazından geçtim bugün hamilelikte tehlikesi var mı
X-ray dan gecmemissindir canım onlar sadece çanta kontrolü için oluyor AVMlerde. Normal manyetik sensörlü kapıdır gectigin. X-rayli kapılar çok daha özel güvenlik önlemlerinin alındığı kurumsal yerlerde oluyor. Nerde gectinn. Ben ilk hamileliğimde havalimanında geçmiştim mecburen, bu hamileliğimde de bilmediğim dönem AVM lerde geçtim. Manyetik sensörlü kapıların bı zararı yok mıknatıs gibi düşün
Ama mesela x-ray cihazından geçirdiğin çantanın içinde su filan olmamasina dikkat et, o suyu içip radyasyon alma vücuduna. Bebekler doğunca da çok dikkat etmek lazım buna, bebek cantasini x-raydan geçirmiyordum ben içini açıp gösteriyorum. Ama havalimanlarında mecbur tabi

Kızlar kasık batması yaşayan var mı?21 hafta bitmek üzere.Ara ara tek taraflı sağ veya solda ağrı batma hissediyorum.Normal mi ?

Kızlar kasık batması yaşayan var mı?21 hafta bitmek üzere.Ara ara tek taraflı sağ veya solda ağrı batma hissediyorum.Normal mi ?
Gecen hafta bende de olmuştu canım doktora da gittim bir sorun cikmadi. Ama idrar tahlili ver müsait bi zamanda kontrole gittiğinde. Ben antibiyotik kullandim enfeksiyon çıktı bende. Agri onunla alakali mi bilmiyorum tabi ama tedbiren kasik ağrısı olunca idrar vermek lazim, bol su icersen iyi gelir inşallah

Adliyede güvenlik kontrolü için adliyede çalışıyorum normalde geçmiyordum hiç bugün açan olmayınca geçmek zorunda kaldım

Teşekkür ederim canım, en son enfeksiyon yoktu ama tabi belli olmaz.Geçmezse bir doktora gideyim bol su içmeye çalışıyorum

Teşekkür ederim canım, en son enfeksiyon yoktu ama tabi belli olmaz.Geçmezse bir doktora gideyim bol su içmeye çalışıyorum
Su içersen varsa da geçer zaten canim ama yoktur muhtemelen sende birsey, dogal bu agrilar sanırım rahmimiz büyüyor onunla alakalı oluyor ağrılar

Size çok şık bir şey söyleyeceğim amaaan de ve bırak boşver, daha büyük dertlerimiz var dünyada böyle ufak tefek şeyleri kafamıza takıp büyütmeye değmiyor ...
Karşı tarafın yaptığı belki doğru belki yanlış ama senin kafanda bunu düşünüp düşünüp büyütmen sana zarar verir takma kafana

6 katlı mı Dersin 6. Katta değildir umarım.Ben 3. Kata zor çıkıyorum soluk soluğa kalıyorum. 6 kat çıksam derse giremeden bayılırım herhalde

Avm'ye gittiğimizde sensörlü kapıdan geçiyordum. Geçen arkadaşımla gittik o uyardı sakın geçme bir daha diye.Bir zararı olmamıştır inşallah.

Avm'ye gittiğimizde sensörlü kapıdan geçiyordum. Geçen arkadaşımla gittik o uyardı sakın geçme bir daha diye.Bir zararı olmamıştır inşallah.
Zararı yok diyorlar radyasyon yayan bı cihaz değilmiş, bilmeden geçtim ben de hep ama hamile olduğumu öğrenince çok mecbur kalmadıkça geçmiyorum. İçim rahat etsin diye o da.

6 katlı mı Dersin 6. Katta değildir umarım.Ben 3. Kata zor çıkıyorum soluk soluğa kalıyorum. 6 kat çıksam derse giremeden bayılırım herhalde
Ay bizim okulda 5 katlı ama asansör var çok şükür benim odam en üst katta. Geçen sene uzunca süre asansör bozuktu. Bu sene bozulduğu gibi izne ayrılırım bide bir şey sorcam mesela 32 de biz izne ayrılmasak da rapor alsak o arayı beşer beşer. Sonra 37 de ayrılsak oluyor mu kabul ediyorlar mı ki

Kabul etmiyorlar diye okudum ben

Merdiven in çık zor oluyor, bizim de 3 katlı, bugün bi sınıf aradım bulamadım kaç kat in çık nefes nefese kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…