2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Ayni şeyi yaşadım, ben 18 haftalık kızımı kaybettim, oğluma hamile kalınca hep kaybetme korkusu oldu, doktordan çıkar çıkmaz acaba nasıl iyi mi bebeğim diye düşünmeye başlardım, çok uykusuz geceler yaşadık

Kızlaaaar trendyolda chakra indirime girmiş, ne zamandır takip ediyordum hastane çıkış setini 2bin liraydı az önce 850 liraya aldım Bi bakın derim gelip indirim haberi verip gidiyorum resmen ama okuyorum yetişemiyorum bazen

Eklentiler

• Screenshot_20230911_215039_trendyol.com.webp
    15 KB · Görüntüleme: 66
Bende okumuştum maalesef
Arkadaşlar sanırım burda bu konuda en tecrübeli benim, ben bi bebeğimi ölü doğurmak zorunda kaldım ve size anlattıkları o sertleşme bambaşka , şimdi benim bebeğim de kendini bi tarava top gibi sıkıştırıyor ama ölü bebek ya da doğum olunca o sertlik anormal birşey yani şöyle düşünün bir taş karnınızın içinde ve asla gevşemiyor . Sizin şu anda hissettiğiniz sertleşmeden çok bambaşka , zatrn öyle bi sertlik olsa emin olun koşa koşa hastaneye gidersiniz, acaba ne yazılmış diye buralara bakmazsınız bile . Kendinizi boşyere strese sokmayın iyi düşünün, kötü şeyler okumayın ama tedbirinizi bırakmayın bebek hareketlerini takip edin

İşte bebegimin hareketleri de çok minik yok gibi bir kaç gündür bi de sertlik olunca korktum

Merhaba sevgili ocak anneleri bende mart annesi olacağım nasipse bebeğimin 10+2 den ultrason görüntüsü var cinsiyet tahmininde bulunabilecek veya kendininki ile karşılaştırabilecek biri var mı acaba?

Eklentiler

• IMG_20230911_204846.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20230911_204848.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 49
Bebeğin cinsiyetinin erkek olacağını öğrendik. İsim olarak da Ege düşündük biz de :)

Kızlar konuyu alacak biri olur mu acaba? Cinsiyet isim vs güncellemeler yapılsın çok hevesliyim

Başın sağ olsun canım.Ben de kızımdan önce 4 düşük yapmıştım. O yüzden tekrar kaybetme hissiyle hep endişe stres içinde geçmişti. Rabbim gönül ferahlığı versin hepimize sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah.

Benim de ruh halim ani değişiyor, bı duygusal bı sinirli bı endişeli bakalım bebeğim nasıl olacak
Biraz da hormonların etkisinden sanırım. Bir şeylere çok kızdığımda eşim beni uyarıyor bebek etkileyecek sakin ol diye.O anki ruh halimizi değiştirmek bazen elimizde olmasa da bebeğimizi düşünüp kendimizi kontrol edebiliriz aslında.

Benim de 18 saat dün ilk gün olunca cok yoruldum.Bir de sıcak beni mahvetti.Ben doğum öncesini sonraya aktarmak için sonuna kadar kullanmak istiyorum ama götürebilir miyim bilmiyorum.

Sağol cnm seninde başın sağ olsun çok zor.. Amin inşallah sağlıkla kavuşalım

Benim de 18 saat dün ilk gün olunca cok yoruldum.Bir de sıcak beni mahvetti.Ben doğum öncesini sonraya aktarmak için sonuna kadar kullanmak istiyorum ama götürebilir miyim bilmiyorum.
İnşallah götürürsün, ben o gücü kendimde hiç bulamıyorum, bi ay çalışır rapor alırım, evdeki minik oğlum olmasa belki.. Nisanda bitecek doğum iznim, raporla ücretli alarak idare ederim eylulde başlarım

Ay biri de demis hatta allah esirgesin bebek ölünce öyle olur falan delirdim
Kuzu allah korusun. Benım gunde en az 4-5 kez oluyor sola dayıyor kendını topluyo gıbı hıssetttırıyor. Ovalıyorum ve acıyor sankı kendını. Benım fetal ev dopplerım var ve kalbını duyuyorum. 3. Aydan berı olan bısey bende. Korkma hıcbır sorun olmaz opanık yapma

Kızlar sıze bırsey sormak ıstıyorum. Esımle ıkı yıldır evlıyız ve ıkı yıldır bır oglumuz olursa adına alparsan koyacagım der esım ve herkes bunu bılır. Hatta muhammed alparslan. Rabbım sukurler olsun kı bıze bır evlat nasıp ettı kızımız olacak. Gorumcemım bır oglu var ve sımdı tekrar hamıle kalmak ıstıyor. Olmuyor. Tez vakıtte nasıp etsın ınsallah rabbım asla hasetlenmıyorum kotu bırsey dusunmuyorum. Ama bana gecen gun tekrar oglum olursa adına muhammet alparslan koyacagız dedı. Buyuk oglum boyle ıstıyor dayımdan once ben koyacagım dıyor dedı. Hıc bırsey demedım. Kalp kırmak ıstemedım ama uzuldum. Sonucta benım daha ılk bebegım belkı ıkıncıyı dusunecegız ve erkek olacak. Esımın yanı onun kardesının hayalı oldugunu bıle bıle ben hamıleykenn bana bunu demesı ve olursa gercekten koyması doğru mu ? Ben mı alınganım . Yanlıs mı dusunuyorum dıyorum kendı kendıme

Evet herkeste oluyormus Neyse ki normal demek ki kuzum

Ben açıkcası bu tarz durumları hiç önemsemiyorum. Siz de koyarsınız istiyosanız hiç aldırış etmeyin. İsim nihayetinde herkes koysun istiyosa tüm dünya koysun

Normal doğum yaptım ve ilk hamilelikte rahim sertleşmeye yokuş çıkarken birden bire sıkışma hissine maruz kalırdım. Hepsi gayet normal hatırladığım kadarıyla günde dört beş defa bıçak saplanırcasına ani kramplarla yaşamaya alışmıştım.
35.haftaya kadar artık düzensiz gelen bu tarz sancilar ancak doğuma kadar düzenleniyor. Yalancı kasılmalar çok iyi ve normal diye biliyorum zaten rahmin kasları o şekilde gelişiyor. Kramplarım çok uzun sürmuyo. Maksimum 1,5- 2 dk. sabit dursam geçer. Gerçek doğum sancıları inanın bayağı farklı. İstemsizce sancıyı kesemeyeceğinizi farkettiyor.ben ilk doğumum oldugunda ayirdedebilmiştim.
20. Hafta yürürken baskı hissediyor musunuz ağırlık gibi
21.haftaya geldim evet yürürken bir baskı duyuyorum sanki su dolu bir balon var gibi karnımın icinde

Mümkün olduğunca soğuk kanli olmaya çalışıyorum sinirlendigim zamanlar ama bazen oğlum gerçekten sabrımı zorluyor o zamanlar işte kulaklarımdan duman cilarabiliyorum

Ben de yalancı kasılmaların iyi bişey olduğunu hatırlıyorum demekki doğru kalmış aklımda. Doktorum sanki rahim kasları için gerekli gibi biseyler dediğini anımsıyorum ilk hamileligimde. Rahmimizin bebeklerimizi daha iyi taşıyabilmesi için bu olmasi gereken bişey demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…