2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Çok güzel yardımcı olmuş doktorun, bitki çayı ıhlamur dahil ben de içmiyorum, ıhlamur belki güvenlidir ama yine de içimi curutecegine icmesem daha iyi diyorum, onun yerine ılık su da aynı işi görüyor zaten. Bir de burun spreyi için öneri yaptı mı yoksa herhangi biri olabilir mi dedi. Benim de en ufak soğuk algınlığında burnum tikanir ve hayattan sogurum. Yine kış hamileliği olacak son donemler, kara kara onu düşünüyordum, oğlumda sprey kullanmamıştım ama çok zorlandım. Doktoruma sormak aklıma bile gelmemiş bak, sorun yoksa ben de kullanayım sprey

Bunu önerdi canım hepsi kullanilabilir mi bende bilmiyorum. Ben vitamin alırken bile doktorum ne dediyse hep onu aldım muadil kullanmadım hiç. Bunu bi arkadaşıma daha doktoru önermişti kendi doktorumda onerince alayim dedim bende birde redoxon c vitamini kullanabilirsin dedi

Eklentiler

• IMG_20230917_134310.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 59
Doğal deniz suyu sanırım, ben de yarın eczaneden alayım bulunsun evde, gece bazen uykudan uyanıyorum burun tikanikligindan, nefes alamamak çok zorluyor.

Doğal deniz suyu sanırım, ben de yarın eczaneden alayım bulunsun evde, gece bazen uykudan uyanıyorum burun tikanikligindan, nefes alamamak çok zorluyor.
Aynen deniz suyu demişti, hamileligin başından beri bende de var burun tıkanıklığı ozellikle yazin klima çalışırken baya kötüydü bas agrisi ve burun tıkanıklığı ile uyanıyordum hergun hic aklima da gelmemisti böyle bisey kullanmak

Geçmiş olsun canım, bu ara herkes hasta dikkat edin valla

Evet inşallah bir sıkıntı olmaz tabi ki ama her şeye hazırlıklı olmak lazım.
Hiç bir şey çıkmaz inşallah canım, bende de de tatlıya girmeden bir stres vardı ya bir şey varsa ya bir şey çıkarsa diye ama gayet güzel geçti senin de öyle geçecek inşallah.
Normal istiyorsan da motton şey olsun, hz Havvadan bu yana milyonlarca kadın doğurduysa elbet bende doğururum

Haklısın canım ben de öyle düşünüyorum ama korkuma söz geçiremiyorum yine de Gerçi son ay hamilelik iyice bunalttığı için doğurma isteği korkuyu bastırır diyorlar bakalım nasıl olacak

Haklısın canım ben de öyle düşünüyorum ama korkuma söz geçiremiyorum yine de Gerçi son ay hamilelik iyice bunalttığı için doğurma isteği korkuyu bastırır diyorlar bakalım nasıl olacak
Canım seni balikesirde doktor arayisi ile ilgili bir konuda gördüm de forumda, ugurluailesi diye bir hesap var instagramda onlarin kızı güneş balikesirde doktor idris yetimoglunda olmustu diye hatirliyorum sayfalarını bi incele istersen fikir olur sana belki doktor konusunda. Kiz sezeryan dogum yapip aynı gün ayaklanmisti dogum videolarını izlemistim de doktor iyi gibi duruyor uzaktan

Kizlar instagramda bir sayfa paylasmis bazi serum fizyolojikler piyasadan toplatilmaya baslanmis sağlık bakanlığı'nın kararıyla. Elinde bu ürünler olanlar kullanmasın

Eklentiler

• Screenshot_20230917_191828_com.instagram.android_edit_193872741542812.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 56
Aynen canım Balıkesir’e taşındık burada da doktora ihtiyacım var. Detaylıya izmire gideceğim ondan sonra doktor bulmam lazım. Üniversiteler hep güvenilir geliyor bana ama bakalım araştıracağım. Şimdi baktım bahsettiğin hesaba ama o doktor Edremit’teymiş bana çok uzak

Bende şuan Şırnak'tayim canim dogumda kismetse Ankara'da olacagim üniversite hastanesine gitmeyi düşünüyorum bu konuda aynı fikirdeyiz. İnsallah gönlüne göre birini bulabilirsin

Bende şuan Şırnak'tayim canim dogumda kismetse Ankara'da olacagim üniversite hastanesine gitmeyi düşünüyorum bu konuda aynı fikirdeyiz. İnsallah gönlüne göre birini bulabilirsin
İnşallah canım hepimiz güzelce geçirelim şu kalan zamanımızı ve sağlıkla yapalım doğumumuzu Biz de ailem burada diye buraya taşındık. Yoksa çok isterdim İzmir’de doğum yapmayı. Nasip böyleymiş artık napalım

Baş ağrısı her iki hamileliğimde de hayattan bezdirdi beni de.

Ah ya keşke ilerlemeseydi çok geçmiş olsun.. bence gidebiliyorsan doktora git hemen. Ben de gitmedim iyim diye ama öksürük ve geniz akıntısı devam. Genel halim iyi ama öksürük krizi geldi mi çok kötü karnımı tuta tuta öksürüyorum tövbe yarabbim verem oldum sanki.
Kızlar günaydın erken mi bilmiyorum ama bende doğum korkusu başladı bikaç gündür
Bence hiç erken değil, benim oldukça iyi bir normal doğum hikayem var ama arada bir öyle korku kaplıyor ki içimi. Kendimi zor telkin ediyorum
Ya ben kimseye sormadım da, kızımın sterimar deniz suyunu sıkıp duruyorum :/ iyi de geliyor. Burun tıkanıklığı insanı iyice hasta ediyor zaten, kesin al iyi gelir.

Bence hiç erken değil, benim oldukça iyi bir normal doğum hikayem var ama arada bir öyle korku kaplıyor ki içimi. Kendimi zor telkin ediyorum
İnşallah yine kolay geçer bu doğumun da ben de doğumu unutmaya çalışıyorum ama bebiş içerde kıpırdadıkça hamile olduğumu unutmak mümkün olmuyor. Ben bunu nasıl çıkarıcam diyorum

Zorunlu tutmuyorlar yaptırmasakta olur bize kalmış bir durum, doktor sadece yapılması gerekir vs tarzında konuşuyor ama zorundasın diye bir durum yok belki de o sebeple karşılamıyor olabilir benim yorumum. Ama bizde şöyle de bir durum oldu, benim doktorum değil de hafta içi 1 gün o hastane de hizmet vermek için gelen bir uzman varmış o yapıyormuş ayrıntılı ultrasonu. Belki dışardan geldiği içinde ücretli olmuş olabiliyor, tam emin değilim tabiki. Rica ederim ne demek, dönüş yaparsınız. Umarım karşılar

Aynen canım birazdan gidecegim doktora öksürürken benimde karnım agriyo korkuyorum bisey olacak diye ya nerden çıktı bu hastalık karnımı tutuyorum ama nasil ilerledi iki gunde anlamadim baş agrisi kulak agrisi oksurunce kaburgalarim bile agriyo insallah iki gun rapor verirde doktor evde yatarim hic calisacak gibi degilim suan

Kizlar doktora gittim ilerlemjs biraz dedi öksürük kulak agrisi vs oldugu icin antibiyotik verdi 1000 mg amoklavin 14 tablet, eczanede muadili vardi klamoks bende korktum almaya sıkıntı olur mu acaba diye geri döndüm sordum doktora alabilirsin dedi. Keske haftasonu gitseymisim bos yere bu kadar cektim resmen üç gün de rapor verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…