2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Yok ben doktorları dinliyorum zaten genel olarak :) Bir bildikleri vardır diye düşünüyorum . Benim annem şeker hapi içiyor ama düşük dozda diyor bilmiyorum . Sık sık aciktigini falan görmedim açıkçası. Muhtemelen ona dayanarak yapmak isteyebilir.

Hamilelik hormonları insanı genisletiyor ya bence özellikle bel cevresini

Cook geçmiş olsun . Umarım şimdi daha iyi olursunuz . Sağlık ocakları önce doktordan onay almanızı istiyor bana detaylidan sonra yapicam doktorun istiyorsa eğer dedi. Siz yine de kendi hemsirenize bir sorun .

Kızlar merhaba detaylı ultrasona giren arkadaslarima bı sorum olacak, Allianz tamamlayıcı sigortam var gebelik takip teminatı da var perinotoloji de gecerli oluyor mu bilginiz var mı

Cook geçmiş olsun . Umarım şimdi daha iyi olursunuz . Sağlık ocakları önce doktordan onay almanızı istiyor bana detaylidan sonra yapicam doktorun istiyorsa eğer dedi. Siz yine de kendi hemsirenize bir sorun .
Teşekkür ederim haftaya kendi takibinde olduğum doktoruma randevu aldım perşembe ona sorup yaptırayım en iyisi.

Ah geçmiş olsun ya, tüm gün hastane çok yorucu olmuştur. Yalnız kafama takıldı, benim de 5 gündür filan ishal var, ama bol su içiyorum diye dert etmemiştim ya. Doktor her kontrolde soruyor kabızlık ishal var mı diye, ama hani olursa haber ver dememişti.
Bu arada d vitamini kullandığın halde mi düşük çıktı onu anlamadım bak?

Teşekkür ederim ama ishal salgını varmış bu aralar. Acildeki hemşire günde 5-6 gebe ishalden geliyor dedi. Bence söyleyin siz de ya dadevam eden ishalse acile gidin. D vitamini bi damla yazmıştı benim dr o yeterli değilmiş demek 10 damlaya çıkardı dahiliye doktoru.

Canim kız bebişimi bekliyorum eklersen sevinirim

Hadi yaa.. neyse acillerde uğraşamıycam pzt ayrıntılı ultrason sonucunu göstermek için gidicem o zaman sorayım en iyisi.
Aman iyi olmuş d vit mühim ya. Benim gebelikten önce çok düşüktü 2 aya yakın yoğun dozla toparladım, şimdi 3 damla yetiyor, tabi kaç ml de kaç ıu içeriyor o önemli.

Ay 5 ay sonra belediye gelip temizler bizim evi anca haftaya temizlikçi abla dönecek memleketinden zaten, ben de öyle üstün körü yapıyorum o yüzden.
Nerede oturuyorsunuz? Hamileyim taşınacağız ama temizlikçi bulamıyorum problem oldu artık. İstanbul’da oturyorsanız temizlikçiniz Üsküdar’a gelir mi acaba?

Nerede oturuyorsunuz? Hamileyim taşınacağız ama temizlikçi bulamıyorum problem oldu artık. İstanbul’da oturyorsanız temizlikçiniz Üsküdar’a gelir mi acaba?
Buradan Üsküdar'a mümkün değil malesef, baya şehirler arası yol gider gibi olur. Üsküdar'da olmasa da Ümraniye, Sultanbeyli gibi o yakadaki ilçelerden de bulunur belki, yol masrafini karsilarsaniz. Ya da armuttan baksanız. Şirketler uzak mesafe ilçelere de gidiyor

Şimdi dahiliyenin yazdığı d vitaminini alamıyorum kadın doğum uzmanı bana bir damla yazınca 2024 nisan ayına kadar yetiyor diye elinizde ilacınız var diye vermemişler reçeteyi. Parayla alacağım artık.

Kızlar benim grip ilerledi sanırım sabah cok ciddi bogaz agrisiyla uyandım. Kulağım bile agriyordu sicak biseyler ictim hafiflettim biraz ama bu seferde atesim cikmaya basladi 37-37,5 a kadar yükseliyor duş alınca düşüyor artik yoruldum en son parol aldım düşmüştü simdi ilacın etkisi gecti heralde yeniden yukselmeye başlıyor sanırım. Çok ilac almakta istemiyorum acile de o yüzden gitmedim antibiyotiklik bir durum degil gribal enfeksiyon gibi çünkü. İnsallah ateş daha da artmaz parolu günde kac tane alabiliyorduk

Canim atesin varsa git istersen acile. Allah şifa versin.

Geçmiş olsun cnm 3 parol içiliyor ama bence bi görün doktora belki enfeksiyon vardır antibiyotik verirler

Biraz daha dinleneyim dusmezse gidicem mecbur canim ama orda da parol vercekler serumla yine degisen bisey olmayacak
Hamileligimin basinda gecirdim bende canim bogaz enfeksiyonu direndim biraz ilac icmemek icin bi gece artik atesi de dusuremedik acile gittim antibiyotik verdi Ertesi gece rahat uyuyabildim. Sen git istersen eger dr gerekli gormezse antibiyotik vermez zaten ama ilerleyince daha kötü

Geçmiş olsun cnm 3 parol içiliyor ama bence bi görün doktora belki enfeksiyon vardır antibiyotik verirler
Cok sagolun kizlar dogru diyorsunuz bi gorunmek lazim gibi

Biraz daha dinleneyim dusmezse gidicem mecbur canim ama orda da parol vercekler serumla yine degisen bisey olmayacak
Geçmiş olsun, ateşin çok yüksek degil ama hamilelikte ateşin kontrol altında olması gerekiyor diyor doktorlar, bildiğim kadariyla 4 parola kadar serbest, ama her ihtimale karşın hastaneye gidip tahlil versen iyi olur. Boğaz enfeksiyonu viral mi bakteriyel mi bakılmalı. Crp de bakılır. Hamilelikte soğuk algınlığı ilaçları kullanılmaz viralse yapacak bişey yok ama boğazında bakteriyel enfeksiyon varsa kana karismadan antibiyotik tedavisi görmek gerekir. O yüzden ne olduğunu anlamak için doktora git mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…