- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
Sagol canım geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu icin antibiyotik kullandım 1 hafta daha dün bitti. Simdi tekrar verirlerse fazla gelir diye düşündüm ama enfeksiyon varsa care yok mecbur içilecekGeçmiş olsun, ateşin çok yüksek degil ama hamilelikte ateşin kontrol altında olması gerekiyor diyor doktorlar, bildiğim kadariyla 4 parola kadar serbest, ama her ihtimale karşın hastaneye gidip tahlil versen iyi olur. Boğaz enfeksiyonu viral mi bakteriyel mi bakılmalı. Crp de bakılır. Hamilelikte soğuk algınlığı ilaçları kullanılmaz viralse yapacak bişey yok ama boğazında bakteriyel enfeksiyon varsa kana karismadan antibiyotik tedavisi görmek gerekir. O yüzden ne olduğunu anlamak için doktora git mutlaka
Umarim antibiyotik gerektiren bişey değildir o halde. Ne kadar zararı olmaz deseler de hamileyken aldığımız her ilaç tedirgin ediyor bizi. Anlıyorum seni.Sagol canım geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu icin antibiyotik kullandım 1 hafta daha dün bitti. Simdi tekrar verirlerse fazla gelir diye düşündüm ama enfeksiyon varsa care yok mecbur içilecek
Güzel olur bence. Ama benim baştaki listede de adım yokŞimdi caaanim kızlar ilk sayfadaki listemiz dursun. Bir de dogumdan sonrasi icin şoyle bir liste yapip başa ekleyelim mi?
nasil olur yapalim mi sizce
öRnek;
Anne İsmi Bebek İsmi Doğduğu Tarih🗓 Kaç Haftalık
DoğduKilo Boy aaaa aaa Aaa Aaaa Aaa Aaa
Teşekkür ederim
ekledimmTeşekkür ederim. Yaş 40. 3. bebek. Sat 19 Nisan. Tahmini doğum 24 Ocak. Kız
Anadolu sağlık sigortası karşılamadı benim, sanırım özel istek olduğu için sigortalar karşılamıyor. Ben ayrıntılı için randevu oluşturduğumda kadın buna benzer bir bilgi vermişti, umarım sizin karşılıyordurKızlar merhaba detaylı ultrasona giren arkadaslarima bı sorum olacak, Allianz tamamlayıcı sigortam var gebelik takip teminatı da var perinotoloji de gecerli oluyor mu bilginiz var mı
Çok geçmiş olsun . Nasil oldun ? Umarım daha iyisindir ?Sagol canım geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu icin antibiyotik kullandım 1 hafta daha dün bitti. Simdi tekrar verirlerse fazla gelir diye düşündüm ama enfeksiyon varsa care yok mecbur içilecek
Teşekkür ederimekledimm
GünaydınKızlar günaydınerken mi bilmiyorum ama bende doğum korkusu başladı bikaç gündür
Gece yine ateşim çıktı ama sonra birden düştü suan daha iyiyim cok şükür. İdare edebilirsem bugün yarin aile hekimine gidicem acil cok kalabalik burada hic gitmek istemiyorum o yüzden. Nasil bi hastaliksa esim ben annem hepimizi yataga düşürdü vallaÇok geçmiş olsun . Nasil oldun ? Umarım daha iyisindir ?
Çok geçmiş olsun canım salgın var diyorlar ya ondandır heralde ama ateşi ihmal etme sen tekrar çalarsa git mutlakaaGece yine ateşim çıktı ama sonra birden düştü suan daha iyiyim cok şükür. İdare edebilirsem bugün yarin aile hekimine gidicem acil cok kalabalik burada hic gitmek istemiyorum o yüzden. Nasil bi hastaliksa esim ben annem hepimizi yataga düşürdü valla
Yani bende tereddütte kaldım detaylı ultrason isteğe bağlı bişey mi ki sonuçta olması gereken bir tarama türü değil mi karşılaması gerekir diye düşünüyorum çok teşekkür ederim cevabınız için sonucu sizinle paylaşırım 3 hafta sonraAnadolu sağlık sigortası karşılamadı benim, sanırım özel istek olduğu için sigortalar karşılamıyor. Ben ayrıntılı için randevu oluşturduğumda kadın buna benzer bir bilgi vermişti, umarım sizin karşılıyordur
Cok yüksek değil 37 oluyo genelde ama yinede ates titreme falan yaptigi icin rahatsiz ediyor beni yaÇok geçmiş olsun canım salgın var diyorlar ya ondandır heralde ama ateşi ihmal etme sen tekrar çalarsa git mutlakaa
İnşallah bugün daha da iyi olursun toparlarsınCok yüksek değil 37 oluyo genelde ama yinede ates titreme falan yaptigi icin rahatsiz ediyor beni yainsallah tekrar cikmaz valla mahvoldum resmen ben normalde de atesten cok korkardim suan ekstra tedirgin oluyorum
Bugün toparlarsin umarım, kendi kadim dogumcunun numarası varsa ona da danisabilirsin, en azından c vitamini takviyesi önerir belki hamilelere uygun. Eşim de bu sabah yataktan çıkamıyor, boğaz ve vücut ağrısından, sanırım salgindan biz de nasibimizi alıyoruzGece yine ateşim çıktı ama sonra birden düştü suan daha iyiyim cok şükür. İdare edebilirsem bugün yarin aile hekimine gidicem acil cok kalabalik burada hic gitmek istemiyorum o yüzden. Nasil bi hastaliksa esim ben annem hepimizi yataga düşürdü valla
Ben de 28. Haftadan sonra çantamı hazır tutmayı düşünüyorum. Allah korusun tabi ama tedbirli olmakta fayda var. Ben normal doğum düşünüyorum ama cesaretim kırılıyor bazen. Düşündükçe tuhaf oluyorum. Detaylım var bu hafta. İnşallah sorunsuz atlatırsak doğum şeklini düşünüp psikolojimi buna hazırlamak istiyorumGünaydın
Valla ara ara banaıda geliyor, bir de dün annemle konuşurken bir kaç hafta daha geçsin ufak bir çanta hazırla ne olur ne Olmaz dedi ondan sonra hele, vay anasını be gerçekten zaman geçiyor ve doğum yaklaşıyor hissi geldi. Ben zaten normal istemiyorum epidural sezeryan istiyorum ama doğumun her türlüsü zor bence. Artık sonrasında yavrularımızı kucağımıza alacağımız sevinci ile atlatmaya çalışacağız
Sordum canim bitki cayi icme dedi balli limonlu su içebilirsin ateşin yukselirse doktora gidersin parolda günde 3 kez alabilirsin kasma kendini bu kadar dedi. Doktorum cok rahat biri benim gibi evhamlı bir hastayi cok guzel sakinleştiriyorBugün toparlarsin umarım, kendi kadim dogumcunun numarası varsa ona da danisabilirsin, en azından c vitamini takviyesi önerir belki hamilelere uygun. Eşim de bu sabah yataktan çıkamıyor, boğaz ve vücut ağrısından, sanırım salgindan biz de nasibimizi alıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?