2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Sagol canım geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu icin antibiyotik kullandım 1 hafta daha dün bitti. Simdi tekrar verirlerse fazla gelir diye düşündüm ama enfeksiyon varsa care yok mecbur içilecek

Sagol canım geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu icin antibiyotik kullandım 1 hafta daha dün bitti. Simdi tekrar verirlerse fazla gelir diye düşündüm ama enfeksiyon varsa care yok mecbur içilecek
Umarim antibiyotik gerektiren bişey değildir o halde. Ne kadar zararı olmaz deseler de hamileyken aldığımız her ilaç tedirgin ediyor bizi. Anlıyorum seni.

Şimdi caaanim kızlar ilk sayfadaki listemiz dursun. Bir de dogumdan sonrasi icin şoyle bir liste yapip başa ekleyelim mi?
nasil olur yapalim mi sizce
öRnek;
Anne İsmiBebek İsmiDoğduğu Tarih🗓Kaç Haftalık
Doğdu
KiloBoy
aaaaaaaAaaAaaaAaaAaa

Güzel olur bence. Ama benim baştaki listede de adım yok

Kızlar merhaba detaylı ultrasona giren arkadaslarima bı sorum olacak, Allianz tamamlayıcı sigortam var gebelik takip teminatı da var perinotoloji de gecerli oluyor mu bilginiz var mı
Anadolu sağlık sigortası karşılamadı benim, sanırım özel istek olduğu için sigortalar karşılamıyor. Ben ayrıntılı için randevu oluşturduğumda kadın buna benzer bir bilgi vermişti, umarım sizin karşılıyordur

Kızlar günaydın erken mi bilmiyorum ama bende doğum korkusu başladı bikaç gündür
Günaydın
Valla ara ara banaıda geliyor, bir de dün annemle konuşurken bir kaç hafta daha geçsin ufak bir çanta hazırla ne olur ne Olmaz dedi ondan sonra hele, vay anasını be gerçekten zaman geçiyor ve doğum yaklaşıyor hissi geldi. Ben zaten normal istemiyorum epidural sezeryan istiyorum ama doğumun her türlüsü zor bence. Artık sonrasında yavrularımızı kucağımıza alacağımız sevinci ile atlatmaya çalışacağız

Çok geçmiş olsun . Nasil oldun ? Umarım daha iyisindir ?
Gece yine ateşim çıktı ama sonra birden düştü suan daha iyiyim cok şükür. İdare edebilirsem bugün yarin aile hekimine gidicem acil cok kalabalik burada hic gitmek istemiyorum o yüzden. Nasil bi hastaliksa esim ben annem hepimizi yataga düşürdü valla

Çok geçmiş olsun canım salgın var diyorlar ya ondandır heralde ama ateşi ihmal etme sen tekrar çalarsa git mutlakaa

Yani bende tereddütte kaldım detaylı ultrason isteğe bağlı bişey mi ki sonuçta olması gereken bir tarama türü değil mi karşılaması gerekir diye düşünüyorum çok teşekkür ederim cevabınız için sonucu sizinle paylaşırım 3 hafta sonra

Çok geçmiş olsun canım salgın var diyorlar ya ondandır heralde ama ateşi ihmal etme sen tekrar çalarsa git mutlakaa
Cok yüksek değil 37 oluyo genelde ama yinede ates titreme falan yaptigi icin rahatsiz ediyor beni ya insallah tekrar cikmaz valla mahvoldum resmen ben normalde de atesten cok korkardim suan ekstra tedirgin oluyorum

Cok yüksek değil 37 oluyo genelde ama yinede ates titreme falan yaptigi icin rahatsiz ediyor beni ya insallah tekrar cikmaz valla mahvoldum resmen ben normalde de atesten cok korkardim suan ekstra tedirgin oluyorum
İnşallah bugün daha da iyi olursun toparlarsın

Bugün toparlarsin umarım, kendi kadim dogumcunun numarası varsa ona da danisabilirsin, en azından c vitamini takviyesi önerir belki hamilelere uygun. Eşim de bu sabah yataktan çıkamıyor, boğaz ve vücut ağrısından, sanırım salgindan biz de nasibimizi alıyoruz

Ben de 28. Haftadan sonra çantamı hazır tutmayı düşünüyorum. Allah korusun tabi ama tedbirli olmakta fayda var. Ben normal doğum düşünüyorum ama cesaretim kırılıyor bazen. Düşündükçe tuhaf oluyorum. Detaylım var bu hafta. İnşallah sorunsuz atlatırsak doğum şeklini düşünüp psikolojimi buna hazırlamak istiyorum

Sordum canim bitki cayi icme dedi balli limonlu su içebilirsin ateşin yukselirse doktora gidersin parolda günde 3 kez alabilirsin kasma kendini bu kadar dedi. Doktorum cok rahat biri benim gibi evhamlı bir hastayi cok guzel sakinleştiriyor Burun spreyi ve c vitamini önerdi ates dusmezse antibiyotik verebilirler ama muayene olmadan kullanmani onermiyorum dedi bakalim insallah gecer suan daha iyi gibiyim düne göre. İnşallah sende kapmazsin canim odalari ayirin dikkat edin valla hamilelikte zor oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…