2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Bişey olmuyor ben hep kullanıyorum herhangi bir artış olmadı bende. Kalan tüm vücuttaki tüylerimi jiletle alıyorum bacak kolda dahil. Hala inceler kalınlaşmadılar. Yaklaşık 5 senedir böyle yapıyorum bir zararını görmedim kalınlaşırsa da dogumdan sonra iki seans daha gideriz bişey olmaz

Ay rahatlattın beni ya. Ben genitale jiletle giriyorum o zaman Göbek izin verdiği kadar yapmaya çalışacağım

Herkese yapılmıyor ama doktorun rahim ağzına bakmak isterse vajinal de bakabilir veya bebeğin bi organını net göremezse yine vajinal bakmak isteyebilir bana baktı mesela
Anladım canım. Soruyu zamanında sormuşum o zaman çünkü çarşamba günü ayrıntılım var

Ay rahatlattın beni ya. Ben genitale jiletle giriyorum o zaman Göbek izin verdiği kadar yapmaya çalışacağım
Dikkatli ol ve rahat ol hiçbişey olmuyor kadınlar için olan jiletlerden kullanırsan daha güvenli olur biyerin kesilmez en azından. Jilet kullanmak konusunda çok deneyimli olmadığını düşündüğüm için özellikle belirtmek istedim

Yok ya sanciliyken mümkün değil bence, ama sezaryen de olsa her an hazır olman gerekiyor 36. Haftadan sonra. Aniden suyun gelirse doğuma alırlar hemen. O yüzden her türlü zahmetli iş bu epilasyon işi

Wenüs üç bıçaklı turuncu jiletleri seviyorum ben kullanımı kolay, vucudu kesmiyor güvenli ve kıvrılan başlıklı. Weet in ürünüydü yanlış hatırlamıyorsam. Gratiste var. En rahat onunla epilasyon yapıyorum ben hamilelikte.

Yaparım herhalde ya epilatörle genital yapabilen kadınım ben jileti de hallederim herhalde pembişlerden alıcam birazdan

Bu seferlik marketten alacağım ben pembe gilette Venüs’ler var. Sonra da dediğinden alayım aklıma yazdım

Yapabildigimiz yere kadar yapariz yapamadigimiz yerde kocalarimiz ne gune duruyor.

Merhaba hanımlarrrr
Uzun zaman oldu Arada girip okuyorum fakat yazamadım.
Daha önce ölü doğumum olduğu için aşırı stres yapmıştım. Şükür ki iki hafta önce detaylıya girdim ve bebeğim sağlıklı. Hemen çıkıp hastane çıkışı aldım
İki haftadır gebe gibi hissediyorum kendimi. Alışverişlere başladım, isim düşünmeye başladım falan Hepimizin sağlıklı, ahlaklı güzel-yakışıklı bebişlerimiz olsun inşallah
Doğum şekillerine bakıyorum artık. Bazı pozitif hikayeleri okuyorum. Daha önce doğum yapanlara sorum şu ki, acaba ikinci ve sonraki normal doğumlar daha mı kolay oluyor. Sancı çekme süreci ve doğum anı açısından?

Bende onu kullanıyorum senelerdir çok memnunum

Kızlaar ben de çıktım ayrıntılıdan her şey yolunda çok şükür
Bu da ilk fotoğraf
Ayy maşallah gözün aydın canım ne kadar güzel de poz vermiş öyle Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bence hiçbiri bebeğe geçmez. Yüzeysel bir acı o. Hangisi rahat geliyorsa onu yapın bence.

Hanımlar merhaba ben şubat anneleri grubundayım ama sizlere de sormak istedim decavit hap kullanan varmı acaba?Ve içtikten sonra bulantı yaşayan
Ben kullanıyorum. Bulantı yapmıyor bende ama bı arkadaşımda yapiyormuş. Onun bulantıları da uzun surdü onunla alakalı olabilir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…