2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Gecmis olsun canim dikkat et kendine

Kızlar genital tüylerinizi nasıl alıyorsunuz. Ben lazer yaptırdığım için çok az tüyüm çıkıyor onları da epilatörle alıyordum. Ama şimdi epiltörün ısısı sesi bebeği rahatsız eder gibi düşünüyorum. Makasla kısaltıyordum üstlerinden ama artık tamamen aldırmak istiyorum. Eşim de ağdadan bile korkuyor acısı bebeğe zarar verir mi diyor. Çok mu abartıyoruz bilmiyorum

OLduğu kadar olmadigi kader demisler ağda zarar vermiyodur ya niye versin ki

Fiyatı çok iyi, sipariş verdim hemen, baktiklarim hep daha yüksek fiyatliydi, ben de tırnak kesmeye çok korkuyorum, oglumunkileri annem kesti neredeyse 1 yaşına kadar. İçim gidiyor tırnak keserken sanki etini de kaptircakmisim gibi hissediyorum. Hala da zorda kalmadıkça ben kesmem oglumun tırnaklarını, babasına kestiriyorum, eşim cesaretli.

Hanımlar merhaba ben şubat anneleri grubundayım ama sizlere de sormak istedim decavit hap kullanan varmı acaba?Ve içtikten sonra bulantı yaşayan

Hanımlar merhaba ben şubat anneleri grubundayım ama sizlere de sormak istedim decavit hap kullanan varmı acaba?Ve içtikten sonra bulantı yaşayan
Ben kullanıyorum decavit ve Ferro sanol, doktorum bulantı yapar tok karna iç dedi. Tok içtiğim için ilaçtan dolayı bulantım olmuyor

Katılıyorum bende jiletle almaya çalışıyorum ama karnım büyüdükçe sanki daha da zorlaşacak gibi, hiçbişey görünmüyor tepeden bakınca. Neyseki bende öncesinde lazere gitmiştim yapabildiğim kadarını yapıyorum jiletle, ağda falan yapmam imkansız gibi hayatta dayanamam gibi geliyor

Ayrıntılı USG öncesi mecburen ayna karşısında epilasyon yapmak zorunda kaldım, karnımdan mümkün değil göremiyorum çünkü. Ne zor durumdayız yahu

Ayrıntılı USG öncesi mecburen ayna karşısında epilasyon yapmak zorunda kaldım, karnımdan mümkün değil göremiyorum çünkü. Ne zor durumdayız yahu
Bende banyoda iki büklüm görmeden yapmaya çalıştım ama kendimi kescem diye de korktum bi yandan Doğuma doğru muhtemelen bu göbek daha da büyüyecek o zaman nasıl olacak hiç bilemiyorum. Sezeryan olanlar bir tık daha şanslı bu konuda en azından hangi güne hazırlıklı gideceğini biliyorsun normal doğum sancısı olsa bide bunla mı uğraşır insan düşünemedim

OLduğu kadar olmadigi kader demisler ağda zarar vermiyodur ya niye versin ki
Ben de kasılmaları tetikler diye düşündüm açıkçası kızlar o yüzden ağdadan epilatörden uzak durdum şimdiye kadar. Hele ki epilatörün sıcaklığı ve cızırtısı oluyor. O bebeği direkt rahatsız eder gibi düşünüyorum. Lazerden sonra açık renkli sarı tüylerim kaldı onları hep epilatörle aldım. Şimdi jilet kullansam tüyleri güçlendirmiş olmaz mıyım. Ondan da endişe ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…