Gecmis olsun canim dikkat et kendineKizlar doktora gittim ilerlemjs biraz dedi öksürük kulak agrisi vs oldugu icin antibiyotik verdi 1000 mg amoklavin 14 tablet, eczanede muadili vardi klamoks bende korktum almaya sıkıntı olur mu acaba diye geri döndüm sordum doktora alabilirsin dedi. Keske haftasonu gitseymisim bos yere bu kadar cektim resmenüç gün de rapor verdi
4. Dogumum olacak bunda daha cok korkuyorumİnşallah yine kolay geçer bu doğumun daben de doğumu unutmaya çalışıyorum ama bebiş içerde kıpırdadıkça hamile olduğumu unutmak mümkün olmuyor. Ben bunu nasıl çıkarıcam diyorum
Bende yarin giricem insallah guzel haberlerle dönerizKızlar yarın detaylı ultrasona gircem ve aşırı heyecanlıyımSanırım oğluşum doğana kadar heyecandan ölcem ben her kontrolde aynı şey oraya yattığım anda bi ağlama isteği geliyor
Ne yaşayacağını bilince daha mı korkunç oluyor acaba. Ablam da ikinci çocuğunda daha çok korkuyordu4. Dogumum olacak bunda daha cok korkuyorum
Yani bir kere yasadiktan sonra tekrar yasamayi goze aliyorsak o kadar korkunc degildir deNe yaşayacağını bilince daha mı korkunç oluyor acaba. Ablam da ikinci çocuğunda daha çok korkuyordu
OLduğu kadar olmadigi kader demislerKızlar genital tüylerinizi nasıl alıyorsunuz. Ben lazer yaptırdığım için çok az tüyüm çıkıyor onları da epilatörle alıyordum. Ama şimdi epiltörün ısısı sesi bebeği rahatsız eder gibi düşünüyorum. Makasla kısaltıyordum üstlerinden ama artık tamamen aldırmak istiyorum. Eşim de ağdadan bile korkuyor acısı bebeğe zarar verir mi diyor. Çok mu abartıyoruz bilmiyorum
Sanirim öyle oluyor benimde ikinci doğumum olcak korkuyorumNe yaşayacağını bilince daha mı korkunç oluyor acaba. Ablam da ikinci çocuğunda daha çok korkuyordu
Fiyatı çok iyi, sipariş verdim hemen, baktiklarim hep daha yüksek fiyatliydi, ben de tırnak kesmeye çok korkuyorum, oglumunkileri annem kesti neredeyse 1 yaşına kadar. İçim gidiyor tırnak keserken sanki etini de kaptircakmisim gibi hissediyorum. Hala da zorda kalmadıkça ben kesmem oglumun tırnaklarını, babasına kestiriyorum, eşim cesaretli.potasyum Yetişkin çocuk Bebek Dönerli Pilli Tırnak Kesme Törpüleme Makinası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bebeklerin tirnaklari cok hizli uzuyor. Bebeklerimin tirnaklarini keserken kanatmisligim ve saatlerce aglamisligim var.Bu cok hosuma gitti kullanilisli mi bilmiyorum ama almayi dusunuyorum
Ben kullanıyorum decavit ve Ferro sanol, doktorum bulantı yapar tok karna iç dedi. Tok içtiğim için ilaçtan dolayı bulantım olmuyorHanımlar merhaba ben şubat anneleri grubundayım ama sizlere de sormak istedim decavit hap kullanan varmı acaba?Ve içtikten sonra bulantı yaşayan
Katılıyorum bende jiletle almaya çalışıyorum ama karnım büyüdükçe sanki daha da zorlaşacak gibi, hiçbişey görünmüyor tepeden bakınca. Neyseki bende öncesinde lazere gitmiştim yapabildiğim kadarını yapıyorum jiletle, ağda falan yapmam imkansız gibi hayatta dayanamam gibi geliyorKızlar bir de ağda bu aylarda sakıncalı değil diye biliyorum, ama son aylar doktorlar pek önermiyor. Acıdan kasilmalari başlatabilir diye. En zor kısmı bu epilasyon hamileliğin. Ayna karşısında jilet ile olduğu kadar artık.
Peki kahvaltıdan sonramı yoksa akşam yemekten sonramı içiyorsunuzBen kullanıyorum decavit ve Ferro sanol, doktorum bulantı yapar tok karna iç dedi. Tok içtiğim için ilaçtan dolayı bulantım olmuyor
Ayrıntılı USG öncesi mecburen ayna karşısında epilasyon yapmak zorunda kaldım, karnımdan mümkün değil göremiyorum çünkü. Ne zor durumdayız yahuKatılıyorum bende jiletle almaya çalışıyorum ama karnım büyüdükçe sanki daha da zorlaşacak gibi, hiçbişey görünmüyor tepeden bakınca. Neyseki bende öncesinde lazere gitmiştim yapabildiğim kadarını yapıyorum jiletle, ağda falan yapmam imkansız gibi hayatta dayanamam gibi geliyor
Düzenli bı saatim yok, bazen kahvaltıdan bir saat sonra bazen öğle yemeğinden bir saat sonra alıyorum. Direk yemek sonrası içmemeye gayret ediyorum ama iyi emilsin diyePeki kahvaltıdan sonramı yoksa akşam yemekten sonramı içiyorsunuz
Bende banyoda iki büklüm görmeden yapmaya çalıştım ama kendimi kescem diye de korktum bi yandanAyrıntılı USG öncesi mecburen ayna karşısında epilasyon yapmak zorunda kaldım, karnımdan mümkün değil göremiyorum çünkü. Ne zor durumdayız yahu
OLduğu kadar olmadigi kader demislerağda zarar vermiyodur ya niye versin ki
Kızlar bir de ağda bu aylarda sakıncalı değil diye biliyorum, ama son aylar doktorlar pek önermiyor. Acıdan kasilmalari başlatabilir diye. En zor kısmı bu epilasyon hamileliğin. Ayna karşısında jilet ile olduğu kadar artık.
Ben de kasılmaları tetikler diye düşündüm açıkçası kızlar o yüzden ağdadan epilatörden uzak durdum şimdiye kadar. Hele ki epilatörün sıcaklığı ve cızırtısı oluyor. O bebeği direkt rahatsız eder gibi düşünüyorum. Lazerden sonra açık renkli sarı tüylerim kaldı onları hep epilatörle aldım. Şimdi jilet kullansam tüyleri güçlendirmiş olmaz mıyım. Ondan da endişe ediyorumKatılıyorum bende jiletle almaya çalışıyorum ama karnım büyüdükçe sanki daha da zorlaşacak gibi, hiçbişey görünmüyor tepeden bakınca. Neyseki bende öncesinde lazere gitmiştim yapabildiğim kadarını yapıyorum jiletle, ağda falan yapmam imkansız gibi hayatta dayanamam gibi geliyor
Ben aldım canım bu törpülerden. Bi arkadaşım tavsiye etti. Hiç tırnak makası kullanmadığını söyledi bunlar yetiyormuşpotasyum Yetişkin çocuk Bebek Dönerli Pilli Tırnak Kesme Törpüleme Makinası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bebeklerin tirnaklari cok hizli uzuyor. Bebeklerimin tirnaklarini keserken kanatmisligim ve saatlerce aglamisligim var.Bu cok hosuma gitti kullanilisli mi bilmiyorum ama almayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?