2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Bence hiçbiri bebeğe geçmez. Yüzeysel bir acı o. Hangisi rahat geliyorsa onu yapın bence.
Acısı bebeğe geçmez canım ama genital acılar kasılmayı falan tetikler mi diye düşündüğüm için merak ettim. Muhtemelen bişey olmaz ama arada evhamlı bi anne oluyorum maalesef Kızlar da bu tarz şeyler yazınca jiletle yaptım artık az önce bitirdim Bacaklarımı epilatörle yaptım onun bile sesi bebeği rahatsız ediyor gibi hissediyorum ya vızır vızır ne gıcık alet

Kızlar merhaba. Bana devlet hastanesinden mesaj geldi. Gebe okuluna davet ettiler. 5 haftalık bir eğitim olacakmış. Daha önce böyle bir eğitime katılan var mı? Bir şeyler mi anlatıyor yoksa egzersi falan mı yaptıriyorlar? Hamilelik yogası hiç fena olmazdı

Çok şükür canım inşallah sağlıkla gelecek bebeğin

Bana da 25 haftada gel dediler ama bilmiyorum ki. Egzersiz falan yaptırıyorlarmış güzel olabilir

Ben 22+0 . haftadayim devlet ve fakültede şansımı denedim detaylı ultrason icin ama olmadi. Özele gidecem mecbur. Fiyatlar nasıl kizceler
2 binden başlıyor dediler. Sabahtan saat 10 da denersen alırsın. 23+6 ya kadar bakıyorlar. İki hafta kadar zamanın var daha. Ben şehir hastanesine buldum 1 saate yakın baktılar.

Canım bol bol su iç hamilelikte başka bişry yapılamıyor zaten kum dökerken birde kasık ağrın falan olurda dikkat et idrar yolu enfeksiyonu olursan gözünden kaçmasın. Günde en az üç litre su içmen lazım limonlu su içersen oda güzel olur

Kızlar bebeğine internetten yelek patik yada hırka ördüren oldu mu. Önereceğiniz sayfa varsa bir kaç parça ördürmek istiyorum bebeğime çünkü ben ve annem örmeyi bilmiyoruz, hediye falanda getiren olur mu çok emin değilim riske atmak istemiyorum kış ortasında bebişim üşümesin. tavsiyesi olan varsa çok sevinirim

Devlette , fakülte de detaylı için nasıl randevu alınıyor peki kadın doğum dan mı internetten mi
MHRS den perinatoloji diye aratın sabah tam 10 da açılıyor randevu. Altında detaylı ve ikili test yapılmamaktadır yazısı varsa onlardan almayın. Fakültelerden sayfasına girip online randevu alabilirsiniz ya da arayarak. Ben şehir hastanesine bulmuştum çok memnunum hem devletin hastanesi ücretsiz sgk karşılıyor hem de 1saate yakın detaylı baktılar. 18 hafta oldum hergün denemeye başladım bir haftada bulmuştum randevu.

Hic ördürmedim canim bilmiyorum kendim örüyorum bebislerime de

Aa çok iyiymiş bende öyle yapayım teşekkürler

Çok geçmiş olsun canım.Iyice dinlen.Bir an önce iyileşirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…