2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Ben de lazere gitmiştim. Çıkanları jiletle alıyorum mecburen. Çok az inceydi çıkanlar.Cogalacak belki ama ne yapayım doğum sonrası tekrar lazere giderim.

Merhaba devlette ücretsiz yapılıyormu ayrıntılı ultrason?Birde önce kadın doğuma randevu aldırıyor sistem randevuya gittikten sonra perinatolojiye alabiliyormuşuz ama ben hiç bir perinatolojinin altında görmedim ayrıntılı ultrason yada tarama yapılmamaktadır diye görmediysem yapıyormu oluyor

Ben de lazere gitmiştim. Çıkanları jiletle alıyorum mecburen. Çok az inceydi çıkanlar.Cogalacak belki ama ne yapayım doğum sonrası tekrar lazere giderim.
Keşek jiletle almasaydınız bana eldivenle alın çıkanları demişlerdi hala daha öyle yapıyorum son dakikaya kadar eldivenle almaya çalışıcam ama doğumdan snra tekrar gidicem lazere

Harika bı hizmet, bence katilmalisin vaktin varsa. Bu hizmeti duymuştum ama her hastanede olmuyor sanırım. Burada olsa ben de katılmak isterdim.

Bana hic alttan bakilmadi ama baktıkları da oluyormus
İlk hamileliğimde doktorum 3. Aydan sonra alttan bakmadı, bunda baktı, rahim ağzını kontrol etmesi gerekiyordu çünkü. Elzem bı durum olmadıkça bakılmıyor. Gerekli gördüğünde doktor iznini alarak vajinal muayene ediyor.

Çok şükür canım darısı başımıza

Keşek jiletle almasaydınız bana eldivenle alın çıkanları demişlerdi hala daha öyle yapıyorum son dakikaya kadar eldivenle almaya çalışıcam ama doğumdan snra tekrar gidicem lazere
Karnımdan bir şey göremiyorum eğilmek işkence gibi.Aslinda aynayla dediğin şekilde alabilirdim ama uğraşmak istemedim.Dogum sonrası tekrar giderim diye düşündüm.

Ben de bugün jiletle yaptım umarım tüylerim artmaz ya. 8 sene önce lazer yaptırmıştım. Sadece sarı tüyler kalmıştı onlar da 2-3 ayda bi anca uzuyordu epilatörle hallediyordum. İnşallah yine lazerle uğraşmak zorunda kalmayızAman neyse derdimiz kıl tüy olsun bebişler iyi olsunlar da

Karnımdan bir şey göremiyorum eğilmek işkence gibi.Aslinda aynayla dediğin şekilde alabilirdim ama uğraşmak istemedim.Dogum sonrası tekrar giderim diye düşündüm.
Bende karşıma aynayı koyarak alıyorum jiletle alsaydım hiç başa çıkamazdım hem hep kaşındırcaktı hem de çabuk uzucaktı hormonlar yüzünden zaten daha çabuk uzuyorlar doktoruma göbeğimi sirle alablirmyim diye sordum önermiyorum hormonlardan daha çok uzucak demişti bana

Mide yanması başlayan var mı kızlar? Benim bugün çok fena yanıyor.Kızıma hamileyken 6. ayda başlamıştı.Bugün tam 24+0 olduk ve midem boğazıma kadar yanıyor. Gaviscon da yok evde.Ne iyi gelir acaba?

Mide yanması başlayan var mı kızlar? Benim bugün çok fena yanıyor.Kızıma hamileyken 6. ayda başlamıştı.Bugün tam 24+0 olduk ve midem boğazıma kadar yanıyor. Gaviscon da yok evde.Ne iyi gelir acaba?

Cok fena yaniyor hemde.. Elma rahatlatiyor bir de bir yudum süt iciyorum

Soğuk süt veya soda onermisti herkes geçen bi yerde gördüm canım

Katılmaya calişacağım bakalım. Ben de bilmiyordum bizim burdakinde olduğunu. Mutlu oldum. İnşallah katılabilirim.

Katılmaya calişacağım bakalım. Ben de bilmiyordum bizim burdakinde olduğunu. Mutlu oldum. İnşallah katılabilir
Harika bı hizmet, bence katilmalisin vaktin varsa. Bu hizmeti duymuştum ama her hastanede olmuyor sanırım. Burada olsa ben de katılmak isterdim.

.

Linki acamadım olay store a yönlendiriyor. Nasıl bişey goremedim ama ben makas gibi olanlardan kullanmıştım. Hiç sıkıntı yasamamıştım. Yine öyle yapmayı düşünüyorum Allah izin verirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…