2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Ya ben birşeyi merak ediyorum . İlk zamanlar disari cikarirken ne giydiricez sanki aldiklarimiz hep ev kıyafeti gbi tecrübeli anneler beni bir aydinlatin lütfen .

Valla atsan süper olur ben suan 67 kilo oldum doğuma kadar nolur bilmiyorum ama xl beden alasım var bol olsun rahat edeyim diye. Çuval gibi de olursa o da sıkıntı aslında l mi almak daha doğru olur bilemedim. Bencede aşırı pahalı almaya gerek yok zaten giyeceğimiz kaç gün

Ya ben birşeyi merak ediyorum . İlk zamanlar disari cikarirken ne giydiricez sanki aldiklarimiz hep ev kıyafeti gbi tecrübeli anneler beni bir aydinlatin lütfen .
Ben hm den dışarıda giymeye uygun bir tulum aldım, birde astronot tulumlar satılıyor sanırım onlardan almak iyi olabilir

Bende bir h and m e gitmeliyim sanırım . Astronot tulumlar çok tatlı oluyorlar fakat en küçüğü bile büyük görünüyor içini nasıl dolduracaklar ki
Ben 1-3 ay almıştım canım ama birde 3-6 almayı düşünüyorum çok deneyimli değilim bu konuda, banada büyük gelir gibi geliyor ama çok küçük alsam da yazık olır diye düşündüm. Kış bebişi dışarı çıkmaz zaten doktor kontrolü haricinde, o yüzden çok küçük almak istemedim

İlk zamanlar doktor kontrolü için cikiyoruz zaten, onda daha yenidoğan olduğu ixin peluş battaniyeye sarıp pusette ya da kucakta taşıyoruz. 1-2 aylık olunca da yün tulum giydirmistim. Yenidoğan döneminden çıkınca çok hareketlenip üstlerinde battaniye tutmuyorlar çünkü
Ama bizimkilerin gezmek için dışarı çıkmaları yine mart nisan aylarini bulacak o yüzden aşırı kalın astronot tarzı bı tulum almadım ben

Bende 1 ile 3 ay arası kadife ya da yün tulum bulursam alayım öyleyse . Çok tşk ediyorum

Astronotlar çok tatli da ben onu giydirsem eşim çocuğu isilik yaparsın der Neyse ben bir avmye gidip modellere bakicam . Az ,çok oturur kafamda . Çok tşkler cevabın için

Toplu link atamadım bı turlu, birini yapıştırıyorum diğeri silinmiş oluyor, fotoğraflarını atayım bari fikir olması açısından. Lohusa pijamalarini xl, normal pijamaları l beden aldım, yorumlara bakarak.

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-28-19-08-29-22_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_2023-09-28-19-08-16-84_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2023-09-28-19-07-37-58_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_2023-09-28-19-07-22-71_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 55
Bu arada peluş battaniye daha sıcak tutuyor dimi ? Acaba bende var mı bı bakayım bazanin altına . Nohut var , organik triko var lazımsa peluş da alayım

Bu arada peluş battaniye daha sıcak tutuyor dimi ? Acaba bende var mı bı bakayım bazanin altına . Nohut var , organik triko var lazımsa peluş da alayım
En çok yün battaniyeler sıcak tutuyor böyle görüntü olarakta merinos koyunu kirpmissin gibi olanlar var ya bukle bukle. Kızlar almıştı hatta hamuroutletten. Bende onun çift taraflı yün olanı var, küçük oğlana da onu kullanicam dışarı çıkarken.

Tamamen cahilligime verin foto ekleyeceğim Bunun gbi birşey mi ?

Yok aglatmaz. Kasım indirimi Ekim bindiriminden sonra olacağı için kafana takma bence.

Çok güzel canım güle güle kullan bence bakayım hatta senin attıklarından bazıları benimde favorimdeydi

Astronotlar çok tatli da ben onu giydirsem eşim çocuğu isilik yaparsın der Neyse ben bir avmye gidip modellere bakicam . Az ,çok oturur kafamda . Çok tşkler cevabın için
Ben hm den bu ayıcık görünümlü tulumu aldım canım dışarda giydiremesem en kötü evde giydirir fotograf çekerim çok tatlı

Eklentiler

• Screenshot_20230829_211534_com.dolap.android_edit_145138241857019.webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…