2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Günaydınn. Park yatak için yataş twiny alan arkadaşlar tam park yatak ölçüsündemi aldınız? Ben park yatak olarak elele monte tercih etmiştim ölçüsü 70x120

Karin ağrısı karın genişlediği için olabilir mi ?

Tünaydınlar
Kendi doktorum hemogram ,vitamin ve mineral testi istemişti . Sağlık ocağına gittim yaptırdım dün . Aile hekimim betahcg de istemiş ne gerek varsa. O da 4988 çıkmış. Neden bu kadar düşük anlayamadım Salı günü detaylı ultrasona girmiştim . Bir sorun görülmemişti. Henüz sonuçları mail atmadım kendi doktoruma . Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu diye merak ettim.

Merhabalar. Ben ikili testi araştırırken görmüştüm, beta hcg 12. haftaya kadar artıp sonra azalıyor muydu sanki öyle bi grafik hatırlıyorum. Bence hiç dert etmeyin, laboratuvarın çalıştığı test yöntemi ya da malzemesi de belli bir değerden fazlasını güvenilir şekilde ölçmüyor olabilir.

Zaten kaygılı bir tipim gelir beni bulur böyle şeylerde . Bende acaba yanlış mı ölçtü diye düşünmedim değil . Sonuçta bebeğin hareketlerini hissediyorum . Lekelenmem de yok . Öğleden sonra doktorun asistanı arayacakti kültür vermiştim onun sonucu için o zaman söyleyeceğim bakalım ne diyecekler . Cevabınız için de çok tşk ediyorum.

Geçmiş olsun cnm bisey olmamıştır korkma, bana doktorum demişti çok güvenli bi yerde korkma diye, oğlum 20 aylık arada karnıma vuruyor vursun bisey olmaz demişti, bide sanki hissediyorlar herseyi ya, biz her iğne vurduğumuzda mutlaka tekme atar oralardan, pıhtılaşma için iğne kullanıyorum da

Evet normal, bu değer tepe noktasına ulaştıktan sonra düşmeye başlar. En tepe noktası kaçıncı haftayı hatırlamıyorum ama ya da 9 ya da 10. Haftaydi sanırım. Sonra bı sure sabit kalıp peşine belli seviyeye inene kadar düşme trendinde olur. Korkma sıkıntı değil bu. Hep yukselseydi doğuma kadar kusmaktan helak olurduk.

Ben oğlumu 5 ayıkken yaptırdım sünnet bence küçükken daha rahat, ilk saatler biraz ağladı sonra geçti çok şükür kolay geçirdik

Hic böyle düşünmemiştim Simdi baktım e nabizdan 19 Haziran'da 108 bin küsur imiş. Demek ki yavaş yavaş da inmiş . Mide bulantısı da hiç aklima gelmemişti . Söylediğiniz mantıklı. Cevabınız için çok tşk ediyorum

Ben oğlumu 1 yaş doğum gününde sünnet ettirdim. 2 gün de geçti. Bu oğlumu daha bile ufakken sünnet ettirmeyi düşünüyorum. Belki kırkı çıkınca ettiririm
Bende iki üç aylıkken olsun istiyorum inşallah nasip olur o günleri görmek zaman ilerledikçe ben çok heyecanlanıyorum sabredemiyor gibiyim ya

Hissediyorlar demekki canım ama çok büyük bir kaza vs olmadıgı sürece birşey olmuyor gerçekten, Allah koruyor yavrularımızı

Bende iki üç aylıkken olsun istiyorum inşallah nasip olur o günleri görmek zaman ilerledikçe ben çok heyecanlanıyorum sabredemiyor gibiyim ya
Yeğenimi 2 3 aylıkken sünnet ettirmiştiler. Hatta beraber gitmiştik . Hatırlıyorum . Sorunsuz olmuştu Ağrı,sizi vs bı sıkıntısı da olmamıştı .

Bu dönemde insan herşeyi takıyor ama çok mucizevi bir şey belkide hepsi vücudumuzun verdiği tepkiler normal şeyler ama bilemiyoruz ki

Banada doktor devit 3 verdi 1 haftadır kullanıyorum yan etkilerinde böyle sırta vuran böbrek ağrıları olduğunu falan okudum o yüzdenmi diye düşündüm. Birde 1.5 aydır hep yattım şimdi normale dönünce yeni kalkmaya başladım ilk defa bu kadar ayakta kaldım uzun zamandır belkide onların etkisi

Yok canım öyle olduğunu sanmıyorum dediğim gibi bu daha yukarılarda bir ağrı daha önce olmayan birley o yüzden merak ettim
Anladım ,herşey yolundadır diye düşünüyorum . Benim bu ağrılar yüzünden çok sık doktora gitmisligim var . Hatta 19.haftamda ntsye bile girdim nedir ne değildir diye birşey çıkmamıştı . Kontrole çok varsa bir doktora görünün isterseniz.

Bazı testler daha az değer gösteriyor mesela ben de 1000 yazıyordu meğerse o test 1000 den yüksekse pozitif anlamına geliyormuş belkide öyle birşeydir

Bende her hafta gidiyorum canım kısaalmadan dolayı sık kontrol ediyor ama artık normale döndü diye 2 haftaya çıktı kontrol sürelerim bakalım geçmezse gideceğim bende

Bazı testler daha az değer gösteriyor mesela ben de 1000 yazıyordu meğerse o test 1000 den yüksekse pozitif anlamına geliyormuş belkide öyle birşeydir
Doktorun asistanı aradı şimdi . Bizim için bu haftalarda çıkan betahcg nin bir önemi yok ama ben yine de hocaya sorar dönerim dedi. ( Benim tedirgin bir hasta olduğumu biliyor ) Buradaki arkadaşlar da önce artar sonra belli seviyeye iner dediler . Bana da mantıklı geldi .

Bende her hafta gidiyorum canım kısaalmadan dolayı sık kontrol ediyor ama artık normale döndü diye 2 haftaya çıktı kontrol sürelerim bakalım geçmezse gideceğim bende
Çok geçmiş olsun . Genel vücut ağrısı da olabilir sonuçta kisalmadan dolayı da yatak istirahati oluyor. Stres yapmamaya çalışın belki kendiliğinden geçer...Doktora giderseniz bize de yazın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…