- 26 Nisan 2023
- 469
- 574
- 23
- 35
Karin ağrısı karın genişlediği için olabilir mi ?Selam kızlar 23 haftalığım 2 gündür karın ağrısı ve sırta vuran ağrılarım oluyor aslında daha çok midemin hizalarında oluyor bu ağrı daha önce bu tarz bir ağrı yaşayan var mı ? Bende rahim ağzında kısalma vardı bunun için ilaç kullandım artık normal olduğunu söylemişti doktorum birde ağrılar kasıkta değilde daha yukarılarda olduğunu için ona bağlamadım aslında ama yinede görüşlerinizi almak istedim belki aynı şeyi yaşayan birileri vardır
Merhabalar. Ben ikili testi araştırırken görmüştüm, beta hcg 12. haftaya kadar artıp sonra azalıyor muydu sanki öyle bi grafik hatırlıyorum. Bence hiç dert etmeyin, laboratuvarın çalıştığı test yöntemi ya da malzemesi de belli bir değerden fazlasını güvenilir şekilde ölçmüyor olabilir.Tünaydınlar
Kendi doktorum hemogram ,vitamin ve mineral testi istemişti . Sağlık ocağına gittim yaptırdım dün . Aile hekimim betahcg de istemiş ne gerek varsa. O da 4988 çıkmış. Neden bu kadar düşük anlayamadımSalı günü detaylı ultrasona girmiştim . Bir sorun görülmemişti. Henüz sonuçları mail atmadım kendi doktoruma . Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu diye merak ettim.
Zaten kaygılı bir tipim gelir beni bulur böyle şeylerde . Bende acaba yanlış mı ölçtü diye düşünmedim değil . Sonuçta bebeğin hareketlerini hissediyorum . Lekelenmem de yok . Öğleden sonra doktorun asistanı arayacakti kültür vermiştim onun sonucu için o zaman söyleyeceğim bakalım ne diyecekler . Cevabınız için de çok tşk ediyorum.Merhabalar. Ben ikili testi araştırırken görmüştüm, beta hcg 12. haftaya kadar artıp sonra azalıyor muydu sanki öyle bi grafik hatırlıyorum. Bence hiç dert etmeyin, laboratuvarın çalıştığı test yöntemi ya da malzemesi de belli bir değerden fazlasını güvenilir şekilde ölçmüyor olabilir.
Geçmiş olsun cnm bisey olmamıştır korkma, bana doktorum demişti çok güvenli bi yerde korkma diye, oğlum 20 aylık arada karnıma vuruyor vursun bisey olmaz demişti, bide sanki hissediyorlar herseyi ya, biz her iğne vurduğumuzda mutlaka tekme atar oralardan, pıhtılaşma için iğne kullanıyorum daGerçekten Allah'ın mucizesivicdanen huzursuz oldum valla nasıl görmedim diye. Çünkü çarpar çarpmaz çarptıgım yerden tekme atmaya başladı yazık, dedim canı mı acıdı acaba da böyle yaptı anında. Belki de irkildi birden sarsılınca bilemiyorum. Bundan sonra çok daha fazla dikkat ederim baya korktum çünkü
Evet normal, bu değer tepe noktasına ulaştıktan sonra düşmeye başlar. En tepe noktası kaçıncı haftayı hatırlamıyorum ama ya da 9 ya da 10. Haftaydi sanırım. Sonra bı sure sabit kalıp peşine belli seviyeye inene kadar düşme trendinde olur. Korkma sıkıntı değil bu. Hep yukselseydi doğuma kadar kusmaktan helak olurduk.Tünaydınlar
Kendi doktorum hemogram ,vitamin ve mineral testi istemişti . Sağlık ocağına gittim yaptırdım dün . Aile hekimim betahcg de istemiş ne gerek varsa. O da 4988 çıkmış. Neden bu kadar düşük anlayamadımSalı günü detaylı ultrasona girmiştim . Bir sorun görülmemişti. Henüz sonuçları mail atmadım kendi doktoruma . Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu diye merak ettim.
Ben oğlumu 5 ayıkken yaptırdım sünnet bence küçükken daha rahat, ilk saatler biraz ağladı sonra geçti çok şükür kolay geçirdikAy kıyamam ya bende sünnet ettirmek istiyorum ama muhtemelen 40 çıktıktan sonra yaptıracağım. Sen büyük oğlunu ne zaman sünnet ettirmiştin var mı bu konuda bir tavsiyendaha doğmadan aşırı korumacı bir ana oldum nolacak benim bu halim
Hic böyle düşünmemiştimEvet normal, bu değer tepe noktasına ulaştıktan sonra düşmeye başlar. En tepe noktası kaçıncı haftayı hatırlamıyorum ama ya da 9 ya da 10. Haftaydi sanırım. Sonra bı sure sabit kalıp peşine belli seviyeye inene kadar düşme trendinde olur. Korkma sıkıntı değil bu. Hep yukselseydi doğuma kadar kusmaktan helak olurduk.
Bende iki üç aylıkken olsun istiyorum inşallah nasip olur o günleri görmek zaman ilerledikçe ben çok heyecanlanıyorum sabredemiyor gibiyim yaBen oğlumu 1 yaş doğum gününde sünnet ettirdim. 2 gün de geçti. Bu oğlumu daha bile ufakken sünnet ettirmeyi düşünüyorum. Belki kırkı çıkınca ettiririm
Hissediyorlar demekki canım ama çok büyük bir kaza vs olmadıgı sürece birşey olmuyor gerçekten, Allah koruyor yavrularımızıGeçmiş olsun cnm bisey olmamıştır korkma, bana doktorum demişti çok güvenli bi yerde korkma diye, oğlum 20 aylık arada karnıma vuruyor vursun bisey olmaz demişti, bide sanki hissediyorlar herseyi ya, biz her iğne vurduğumuzda mutlaka tekme atar oralardan, pıhtılaşma için iğne kullanıyorum da
Yeğenimi 2 3 aylıkken sünnet ettirmiştiler. Hatta beraber gitmiştik . Hatırlıyorum . Sorunsuz olmuştuBende iki üç aylıkken olsun istiyorum inşallah nasip olur o günleri görmek zaman ilerledikçe ben çok heyecanlanıyorum sabredemiyor gibiyim ya
Yok canım öyle olduğunu sanmıyorum dediğim gibi bu daha yukarılarda bir ağrı daha önce olmayan birley o yüzden merak ettimKarin ağrısı karın genişlediği için olabilir mi ?
Bu dönemde insan herşeyi takıyor ama çok mucizevi bir şey belkide hepsi vücudumuzun verdiği tepkiler normal şeyler ama bilemiyoruz kiBende birkaç gündür kendimi çok yorum ve belim inanılmaz ağrıyor. Gece uyuyamadım şuanda da öyle çok ağrıyor. Fıtık vardı bende ondan sebep diye düşünüyorum pazartesi kontrole herşey yolundaydı çünkü ama bakalım. İnşallah geçer
Banada doktor devit 3 verdi 1 haftadır kullanıyorum yan etkilerinde böyle sırta vuran böbrek ağrıları olduğunu falan okudum o yüzdenmi diye düşündüm. Birde 1.5 aydır hep yattım şimdi normale dönünce yeni kalkmaya başladım ilk defa bu kadar ayakta kaldım uzun zamandır belkide onların etkisiAynı ağrı iki gün önce oldu bende, mide hizasında sırta vuran ağrı, o gün aşı olmuştum, aşının böyle bı yan etkisini hiç duymadım gerçi ama ona bağlamıştım ben. Hatta acile gitmeyi düşündüm mide hizasındaki ağrılar özellikle sırta vurunca kalp ile ilgili olabiliyor diye ama o gün dinlendim baya, bı de uzun süre WC de bekledim sonrasında biraz rahatladım, ertesi güne geçmişti. Rahim ağzı kisaligi bende de var ama kisalmaya devam etmediği için ağrı yapıyor mu yapmıyor mu bilmiyorum bu durumun.
Anladım ,herşey yolundadır diye düşünüyorum . Benim bu ağrılar yüzünden çok sık doktora gitmisligim var . Hatta 19.haftamda ntsye bile girdim nedir ne değildir diye birşey çıkmamıştı . Kontrole çok varsa bir doktora görünün isterseniz.Yok canım öyle olduğunu sanmıyorum dediğim gibi bu daha yukarılarda bir ağrı daha önce olmayan birley o yüzden merak ettim
Bazı testler daha az değer gösteriyor mesela ben de 1000 yazıyordu meğerse o test 1000 den yüksekse pozitif anlamına geliyormuş belkide öyle birşeydirTünaydınlar
Bende her hafta gidiyorum canım kısaalmadan dolayı sık kontrol ediyor ama artık normale döndü diye 2 haftaya çıktı kontrol sürelerim bakalım geçmezse gideceğim bendeAnladım ,herşey yolundadır diye düşünüyorum . Benim bu ağrılar yüzünden çok sık doktora gitmisligim var . Hatta 19.haftamda ntsye bile girdim nedir ne değildir diye birşey çıkmamıştı . Kontrole çok varsa bir doktora görünün isterseniz.
Doktorun asistanı aradı şimdi . Bizim için bu haftalarda çıkan betahcg nin bir önemi yok ama ben yine de hocaya sorar dönerim dedi. ( Benim tedirgin bir hasta olduğumu biliyor ) Buradaki arkadaşlar da önce artar sonra belli seviyeye iner dediler . Bana da mantıklı geldi .Bazı testler daha az değer gösteriyor mesela ben de 1000 yazıyordu meğerse o test 1000 den yüksekse pozitif anlamına geliyormuş belkide öyle birşeydir
Çok geçmiş olsun . Genel vücut ağrısı da olabilir sonuçta kisalmadan dolayı da yatak istirahati oluyor. Stres yapmamaya çalışın belki kendiliğinden geçer...Doktora giderseniz bize de yazın .Bende her hafta gidiyorum canım kısaalmadan dolayı sık kontrol ediyor ama artık normale döndü diye 2 haftaya çıktı kontrol sürelerim bakalım geçmezse gideceğim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?