2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Hahha çok tatlıymış
Beğendiğin ürünlere dolaptan bakabilirsin etiketiyle satılan ürünler var mango zara ve hm marka, çoğu kişi beden tutturamadıgı için kullanamadan küçülüyor tulumlar ya da hediye geliyor ayı tutmuyor ben o şekilde dolaptan aldım yarı fiyatından daha uyguna geldi

Ben hm den bu ayıcık görünümlü tulumu aldım canım dışarda giydiremesem en kötü evde giydirir fotograf çekerim çok tatlı
Bunlar bizim bebekler için iş görür disarda. Eylül Ekim gibi doğan bebekler Aralık ocak gibi daha çok dışarı çıkarılıyor biraz büyüdüğü için, onlara belki astronot gerekebilir ama bizimkiler 40 i çıkana kadar kara kış geçmiş olur. Oğlum Aralık sonuydu ilk 2 ay pek bı yere çıkmamıştık. Mart gibi bu ayıcık tulumu ile çıkarıyordum

Aynen canım bende öyle düşündüm ilk iki ay hastane dışında çok çıkılmaz sonrada havalar düzelmeye başlar biraz biraz. Zaten hastaneye de gitsek arabaya bindirip götüreceğimiz için çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Ya ben dokunamadigim ürünü almakta çok zorlanıyorum desem Önce bir tane birşey alıp kumasina falan bakmam lazım değişik bir alışkanlık . Elim internet alışverişine çok gitmiyor eğer öncesinde ürünü gormediysem . Ama yine de çok tşk ederim bu algimi da kırmam lazım sonuçta .

Mağazadan bakıp beğendiğin ürünün koduyla internetten alabilirsin canım genelde daha uygun oluyor o şekilde

Ben lohusa geceligi almayi dusunuyorum cok rahat oluyor. Alta da depent kulot bez tamam :)) zaten normal dogumda bir
gun yatiriyorlar.

Aa demiri tok ictim bugün ama birşey olur mu ki illa aç mi olmalı

Ben lohusa geceligi almayi dusunuyorum cok rahat oluyor. Alta da depent kulot bez tamam :)) zaten normal dogumda bir
gun yatiriyorlar.
Benim sezaryen olduğu için gecelik bana pek uygun olmuyor, rahim masajı yapmaya geliyor doktorlar ya da dikişe bakıyorlar her defasında geceliği siyirmak istemiyorum ilk doğumda alt üst pijama giymiştim çok rahat etmiştim. Ama normal doğumda gecelik daha kullanışlı tabi.

Dogrudur canim normal dogumda da dikislere vs bakiyolar pijama cikarmak zor geliyor bana ve alttan ne kadar az baski o kadar az aci bez bile olmasa daha rahat olurdu

Rahim masajı dediğin şey rahime bastırma olayı mı oluyor

Her hastanede yapılıyor mu bu rahim masaji ? Bilelim de gerekiyorsa bizde isteyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…