- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
Beğendiğin ürünlere dolaptan bakabilirsin etiketiyle satılan ürünler var mango zara ve hm marka, çoğu kişi beden tutturamadıgı için kullanamadan küçülüyor tulumlar ya da hediye geliyor ayı tutmuyor ben o şekilde dolaptan aldım yarı fiyatından daha uyguna geldiHahha çok tatlıymış
Olur canım çok teşekkür ederimBı kaç güne gelir, bekle istersen gelsinler kumaş, kilo beden filan yorumumu yazarım sana.
Bunlar bizim bebekler için iş görür disarda. Eylül Ekim gibi doğan bebekler Aralık ocak gibi daha çok dışarı çıkarılıyor biraz büyüdüğü için, onlara belki astronot gerekebilir ama bizimkiler 40 i çıkana kadar kara kış geçmiş olur. Oğlum Aralık sonuydu ilk 2 ay pek bı yere çıkmamıştık. Mart gibi bu ayıcık tulumu ile çıkarıyordumBen hm den bu ayıcık görünümlü tulumu aldım canım dışarda giydiremesem en kötü evde giydirir fotograf çekerim çok tatlı
Aynen canım bende öyle düşündüm ilk iki ay hastane dışında çok çıkılmaz sonrada havalar düzelmeye başlar biraz biraz. Zaten hastaneye de gitsek arabaya bindirip götüreceğimiz için çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorumBunlar bizim bebekler için iş görür disarda. Eylül Ekim gibi doğan bebekler Aralık ocak gibi daha çok dışarı çıkarılıyor biraz büyüdüğü için, onlara belki astronot gerekebilir ama bizimkiler 40 i çıkana kadar kara kış geçmiş olur. Oğlum Aralık sonuydu ilk 2 ay pek bı yere çıkmamıştık. Mart gibi bu ayıcık tulumu ile çıkarıyordum
Ya ben dokunamadigim ürünü almakta çok zorlanıyorum desemBeğendiğin ürünlere dolaptan bakabilirsin etiketiyle satılan ürünler var mango zara ve hm marka, çoğu kişi beden tutturamadıgı için kullanamadan küçülüyor tulumlar ya da hediye geliyor ayı tutmuyor ben o şekilde dolaptan aldım yarı fiyatından daha uyguna geldi
Bende bu tarz ürünlere bakayım o zaman iyi oldu kafamda netleşmiş oldu . Çok tşk ederimEvet bunlar sıcacık tutuyor. Bendekinin iki tarafı da aynı, böyle bı tarafı penye değil ama iş görüyor, soğuk geçirmiyor
Mağazadan bakıp beğendiğin ürünün koduyla internetten alabilirsin canım genelde daha uygun oluyor o şekildeYa ben dokunamadigim ürünü almakta çok zorlanıyorum desemÖnce bir tane birşey alıp kumasina falan bakmam lazım değişik bir alışkanlık . Elim internet alışverişine çok gitmiyor eğer öncesinde ürünü gormediysem . Ama yine de çok tşk ederim bu algimi da kırmam lazım sonuçta .
Evet genelde böyle yapmaya çalışıyorum eğer internet markası değilseMağazadan bakıp beğendiğin ürünün koduyla internetten alabilirsin canım genelde daha uygun oluyor o şekilde
Ben lohusa geceligi almayi dusunuyorum cok rahat oluyor. Alta da depent kulot bez tamam :)) zaten normal dogumda birToplu link atamadım bı turlu, birini yapıştırıyorum diğeri silinmiş oluyor, fotoğraflarını atayım bari fikir olması açısından. Lohusa pijamalarini xl, normal pijamaları l beden aldım, yorumlara bakarak.
Aa demiri tok ictim bugün ama birşey olur mu ki illa aç mi olmalıDemir ilacını aç alman lazım canım magnezyumu yemekten bir iki saat sonra alsan daha iyi olur aç içme yani. Ben öğlen yemeğinden sonra magnezyum alıyorum akşam uyumadan önce de demir hapı alıyorum 10 11 gibi
Benim sezaryen olduğu için gecelik bana pek uygun olmuyor, rahim masajı yapmaya geliyor doktorlar ya da dikişe bakıyorlar her defasında geceliği siyirmak istemiyorumBen lohusa geceligi almayi dusunuyorum cok rahat oluyor. Alta da depent kulot bez tamam :)) zaten normal dogumda bir
gun yatiriyorlar.
Eğer miden bulanıyorsa tokta alabilirsin canım ama aç kullanınca daha etkili diye biliyorumAa demiri tok ictim bugün ama birşey olur mu ki illa aç mi olmalı
Benim sezaryen olduğu için gecelik bana pek uygun olmuyor, rahim masajı yapmaya geliyor doktorlar ya da dikişe bakıyorlar her defasında geceliği siyirmak istemiyorumilk doğumda alt üst pijama giymiştim çok rahat etmiştim. Ama normal doğumda gecelik daha kullanışlı tabi.
Rahim masajı dediğin şey rahime bastırma olayı mı oluyorBenim sezaryen olduğu için gecelik bana pek uygun olmuyor, rahim masajı yapmaya geliyor doktorlar ya da dikişe bakıyorlar her defasında geceliği siyirmak istemiyorumilk doğumda alt üst pijama giymiştim çok rahat etmiştim. Ama normal doğumda gecelik daha kullanışlı tabi.
Her hastanede yapılıyor mu bu rahim masaji ? Bilelim de gerekiyorsa bizde isteyelimBenim sezaryen olduğu için gecelik bana pek uygun olmuyor, rahim masajı yapmaya geliyor doktorlar ya da dikişe bakıyorlar her defasında geceliği siyirmak istemiyorumilk doğumda alt üst pijama giymiştim çok rahat etmiştim. Ama normal doğumda gecelik daha kullanışlı tabi.
Bir günden birşey olmaz ama aç karnina daha etkili olduğu için doktorlar o şekilde öneriyorlar.Aa demiri tok ictim bugün ama birşey olur mu ki illa aç mi olmalı
Rahim masajı dediğin şey rahime bastırma olayı mı oluyor
Sezaryende nasil yapiyorlar bilmiyorum ama normal dogumda hamur yogurur gibi yoğuruyorlar rahmin toplanmasi icin yoksa kanama cok oluyor.Her hastanede yapılıyor mu bu rahim masaji ? Bilelim de gerekiyorsa bizde isteyelim
Himmm bunu yapan kisi ebe ya da hemşire oluyordur diye düşünüyorumSezaryende nasil yapiyorlar bilmiyorum ama normal dogumda hamur yogurur gibi yoğuruyorlar rahmin toplanmasi icin yoksa kanama cok oluyor.
Aynen öyle canimHimmm bunu yapan kisi ebe ya da hemşire oluyordur diye düşünüyorum
Evet canım, herkese yapilmiyormus benim bazı arkadaşlarıma yapıldı bazılarına yapılmadı, benim biraz fazla kanamam vardı rahim kasılması yetersiz olduğu için, bastırarak kasilmayi artırdılar.Rahim masajı dediğin şey rahime bastırma olayı mı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?