Ben magnezyumu akşam yatarken içiyorum. Uykuyuda etkilediği için. Demir ilacımıda gün ortasında alıyorum. Mümkün olduğu kadar ayrı almakta fayda var benceKan hapı ve magnezyum kullanan kizceler ikisini aynı anda icebiliyor muyuz yoksa araya zaman koyarak mi
Canım bu hafta da beta hcg ölçümü ilk kez duydum. bebişi hissediyorsan bir sıkıntın yoksa doktorunun söylediği bence takılmaTünaydınlar
Kendi doktorum hemogram ,vitamin ve mineral testi istemişti . Sağlık ocağına gittim yaptırdım dün . Aile hekimim betahcg de istemiş ne gerek varsa. O da 4988 çıkmış. Neden bu kadar düşük anlayamadımSalı günü detaylı ultrasona girmiştim . Bir sorun görülmemişti. Henüz sonuçları mail atmadım kendi doktoruma . Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu diye merak ettim.
Ya benim aile hekimi sıradan istemiş tüm testleriCanım bu hafta da beta hcg ölçümü ilk kez duydum. bebişi hissediyorsan bir sıkıntın yoksa doktorunun söylediği bence takılma
Ayy çok şükürKızlar çok uzun bir aradan sonra merhaba. 16. haftada bebeğimin beyninde koroid plexus kisti tanısı konmuş ve perinatoloji muayenesinde kalpte parlaklık eklenmişti. Amniyosentez yaptırmayıp doktor doktor gezmeden sadece sabırla bekledim. Tam 2 ay. Normal rutin kontrollerim dışında başka doktora görünmedim. Kendimi daha fazla üzmemek adına. Geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür kistler tamamen kaybolmuş. Parlaklık devam ediyor ancak doktorum tek başına bir önemi olmadığını defalarca söyledi. Zor bir süreç olsa da çok şükür geçti. Şu an 25.haftamdayım ve Allah nasip ederse kızım olacak. Sizler de lütfen kalpte parlaklık vs.kafanıza takıp üzmeyin kendinizi. Bu durumda teslimiyet, dua en güzel ilaç.
Bence hamilelikte hiçbir ağrı hafife alınmamalı. Bı doktora görünmekte fayda var diye düşünüyorum. Acile gidebilirsin bence. Benim önceki hamileliğimde sık sık ağrılarım olursu. Her seferinde acile giderdim bişey çıkmazdı. 32. haftada gerçekten doğum sancısı geldiğinde gidip gitmemekte kararsız kaldım. Sonra ablamın ısrarıyla gittim o sayede bir hafta daha kaldılar karnımda. Benimki sirtımdan baslayıp karnıma geçen, karnımdan baslayıp sırtıma geçen bir ağrıydı.Selam kızlar 23 haftalığım 2 gündür karın ağrısı ve sırta vuran ağrılarım oluyor aslında daha çok midemin hizalarında oluyor bu ağrı daha önce bu tarz bir ağrı yaşayan var mı ? Bende rahim ağzında kısalma vardı bunun için ilaç kullandım artık normal olduğunu söylemişti doktorum birde ağrılar kasıkta değilde daha yukarılarda olduğunu için ona bağlamadım aslında ama yinede görüşlerinizi almak istedim belki aynı şeyi yaşayan birileri vardır
Tamam canım öyle yapayım ben de. Magnezyuma yeni başlıyorum da sorayım dedimBen magnezyumu akşam yatarken içiyorum. Uykuyuda etkilediği için. Demir ilacımıda gün ortasında alıyorum. Mümkün olduğu kadar ayrı almakta fayda var bence
Bende de oluyor. Karnıma iğneyi her vurduğumda bı hareketleniyor.Geçmiş olsun cnm bisey olmamıştır korkma, bana doktorum demişti çok güvenli bi yerde korkma diye, oğlum 20 aylık arada karnıma vuruyor vursun bisey olmaz demişti, bide sanki hissediyorlar herseyi ya, biz her iğne vurduğumuzda mutlaka tekme atar oralardan, pıhtılaşma için iğne kullanıyorum da
O kadar hap var ki kimi aç kimi tok. Beynim saştı hangisini nereye sıkıştiracağım diye. O yûzden vitamin ve demir hapı hep aksıyor benimBen magnezyumu akşam yatarken içiyorum. Uykuyuda etkilediği için. Demir ilacımıda gün ortasında alıyorum. Mümkün olduğu kadar ayrı almakta fayda var bence
Evet haklısınız bugun hiç ağrı olmadı eğer tekrarlarsa gideceğim mutlakaBence hamilelikte hiçbir ağrı hafife alınmamalı. Bı doktora görünmekte fayda var diye düşünüyorum. Acile gidebilirsin bence. Benim önceki hamileliğimde sık sık ağrılarım olursu. Her seferinde acile giderdim bişey çıkmazdı. 32. haftada gerçekten doğum sancısı geldiğinde gidip gitmemekte kararsız kaldım. Sonra ablamın ısrarıyla gittim o sayede bir hafta daha kaldılar karnımda. Benimki sirtımdan baslayıp karnıma geçen, karnımdan baslayıp sırtıma geçen bir ağrıydı.
Dediğim gibi muhtemelen normaldir ama bunu doktordan duysan daha iyi olur diye düşünüyorum
Merak etme kasım indiriminde senin şuan aldığın fiyata iner. Artık eskisi gibi değil. Eskiden yarı fiyatına inerdi alırdık.Bugün baya bı alışveriş yaptım, 3 ve 6 aylık kıyafetler, silikon banyo filesi, göğüs pompası, çıtçıtlı zibinlar, 2 numara sleepy ve hastanede giymek için pijama takımları aldım. Şimdi bunlar kasim indiriminde beni aglatmaz dimi
Demir ilacını aç alman lazım canım magnezyumu yemekten bir iki saat sonra alsan daha iyi olur aç içme yani. Ben öğlen yemeğinden sonra magnezyum alıyorum akşam uyumadan önce de demir hapı alıyorum 10 11 gibiKan hapı ve magnezyum kullanan kizceler ikisini aynı anda icebiliyor muyuz yoksa araya zaman koyarak mi
Güle güle kullan canım hastane için pijama takımını nasıl bir şey aldın ben bir türlü karar verip alamadımBugün baya bı alışveriş yaptım, 3 ve 6 aylık kıyafetler, silikon banyo filesi, göğüs pompası, çıtçıtlı zibinlar, 2 numara sleepy ve hastanede giymek için pijama takımları aldım. Şimdi bunlar kasim indiriminde beni aglatmaz dimi
Evet dediğin doğru, bu aldığım fiyatlar bidahaki aya ikiye katlar, Kasım'da indirimle bugünkü fiyata bile alamam. Neyse alınan her şey kâr. Oglumdaki gibi 8. Ayı bekleyemicem alışveriş için, Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepimizeMerak etme kasım indiriminde senin şuan aldığın fiyata iner. Artık eskisi gibi değil. Eskiden yarı fiyatına inerdi alırdık.Aldığın herşey senin kârına. Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kullanmak nasip etsin.
İki hamile pijaması iki de normal pijama aldım, lohusa pijamalarini hastaneye goturcem, diğerleri ucuz baya onları da evde değiştirmelki giyerim dedim, büyük beden aldım. Atayım mi linklerini, çok pahalı ürünler seçmedim, kilo verince bidaha giyilmiyorGüle güle kullan canım hastane için pijama takımını nasıl bir şey aldın ben bir türlü karar verip alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?