2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Kan hapı ve magnezyum kullanan kizceler ikisini aynı anda icebiliyor muyuz yoksa araya zaman koyarak mi

Canım bu hafta da beta hcg ölçümü ilk kez duydum. bebişi hissediyorsan bir sıkıntın yoksa doktorunun söylediği bence takılma

Kızlar çok uzun bir aradan sonra merhaba. 16. haftada bebeğimin beyninde koroid plexus kisti tanısı konmuş ve perinatoloji muayenesinde kalpte parlaklık eklenmişti. Amniyosentez yaptırmayıp doktor doktor gezmeden sadece sabırla bekledim. Tam 2 ay. Normal rutin kontrollerim dışında başka doktora görünmedim. Kendimi daha fazla üzmemek adına. Geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür kistler tamamen kaybolmuş. Parlaklık devam ediyor ancak doktorum tek başına bir önemi olmadığını defalarca söyledi. Zor bir süreç olsa da çok şükür geçti. Şu an 25.haftamdayım ve Allah nasip ederse kızım olacak. Sizler de lütfen kalpte parlaklık vs.kafanıza takıp üzmeyin kendinizi. Bu durumda teslimiyet, dua en güzel ilaç.

Ayy çok şükür sağlıkla gelsin inşallah

Bence hamilelikte hiçbir ağrı hafife alınmamalı. Bı doktora görünmekte fayda var diye düşünüyorum. Acile gidebilirsin bence. Benim önceki hamileliğimde sık sık ağrılarım olursu. Her seferinde acile giderdim bişey çıkmazdı. 32. haftada gerçekten doğum sancısı geldiğinde gidip gitmemekte kararsız kaldım. Sonra ablamın ısrarıyla gittim o sayede bir hafta daha kaldılar karnımda. Benimki sirtımdan baslayıp karnıma geçen, karnımdan baslayıp sırtıma geçen bir ağrıydı.
Dediğim gibi muhtemelen normaldir ama bunu doktordan duysan daha iyi olur diye düşünüyorum

Bende de oluyor. Karnıma iğneyi her vurduğumda bı hareketleniyor. Kasilmadan kaynaklı diye düşünüyorum. Vururken kendimizi sıkıyoruz ya.

Ben magnezyumu akşam yatarken içiyorum. Uykuyuda etkilediği için. Demir ilacımıda gün ortasında alıyorum. Mümkün olduğu kadar ayrı almakta fayda var bence
O kadar hap var ki kimi aç kimi tok. Beynim saştı hangisini nereye sıkıştiracağım diye. O yûzden vitamin ve demir hapı hep aksıyor benim

Evet haklısınız bugun hiç ağrı olmadı eğer tekrarlarsa gideceğim mutlaka

Merak etme kasım indiriminde senin şuan aldığın fiyata iner. Artık eskisi gibi değil. Eskiden yarı fiyatına inerdi alırdık. Aldığın herşey senin kârına. Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kullanmak nasip etsin.

Kan hapı ve magnezyum kullanan kizceler ikisini aynı anda icebiliyor muyuz yoksa araya zaman koyarak mi
Demir ilacını aç alman lazım canım magnezyumu yemekten bir iki saat sonra alsan daha iyi olur aç içme yani. Ben öğlen yemeğinden sonra magnezyum alıyorum akşam uyumadan önce de demir hapı alıyorum 10 11 gibi

Güle güle kullan canım hastane için pijama takımını nasıl bir şey aldın ben bir türlü karar verip alamadım

Kızlar benimde kızım olacak isime bir türlü karar veremiyorum kızımın adı feyza buna uygun olsun diyorum ama hep etrafımda var isimlerden eslem ebrar beyza asel buglem bunlar hep var ne koysam acaba Kur'an'da da geçsin istiyorum varmı önerisi olan

Evet dediğin doğru, bu aldığım fiyatlar bidahaki aya ikiye katlar, Kasım'da indirimle bugünkü fiyata bile alamam. Neyse alınan her şey kâr. Oglumdaki gibi 8. Ayı bekleyemicem alışveriş için, Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepimize

Güle güle kullan canım hastane için pijama takımını nasıl bir şey aldın ben bir türlü karar verip alamadım
İki hamile pijaması iki de normal pijama aldım, lohusa pijamalarini hastaneye goturcem, diğerleri ucuz baya onları da evde değiştirmelki giyerim dedim, büyük beden aldım. Atayım mi linklerini, çok pahalı ürünler seçmedim, kilo verince bidaha giyilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…