2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Normal doğumda gecelik sezaryende pijama alınır diye anladım kızların mesajlarından. O zaman ikisini de almak mantıklı olacak. Ben de bakmaya başlayayım o zaman birer tane alıp koyayım kenara

Pgt yaptırmış mıydın canım tüp bebekte

Aynen canım sabahları tiroid hapı kullandığım için yatmadan alıyorum ben demir hapını, sen istersen sabah kahvaltıdan yarım saat önce falan alabilirsin
Ben gebelikten önce demir ilacı kullanmıştım. Tiroit ilacımı kahvaltıdan önce içiyordum. Kahvaltıdan 2 saat sonra da demir ilacı alıyordum doktor öyle söylemişti

Ben gebelikten önce demir ilacı kullanmıştım. Tiroit ilacımı kahvaltıdan önce içiyordum. Kahvaltıdan 2 saat sonra da demir ilacı alıyordum doktor öyle söylemişti
O şekilde de kullanılabiliyor canım minimum iki saat sonra almak gerekiyor ben çalıştığım için işte ilaçla uğraşmak istemiyorum akşam içiyorum hapı daha rahat oluyor benim için

O şekilde de kullanılabiliyor canım minimum iki saat sonra almak gerekiyor ben çalıştığım için işte ilaçla uğraşmak istemiyorum akşam içiyorum hapı daha rahat oluyor benim için
Ben multivitamini yatmadan alıyorum çünkü gündüz içersem balık tadı geliyor ağzıma sürekli midem bulanıyor

Damardan ağrı kesici veriyorlar ama arveles filan gibi etkili değil, parolun damar yolundan verilen formu var böyle küçük 50 ml şişenin içinde. Onu takiyorlar serumun yanına ama ben ağrımı şak diye kesecek bı ağrı kesici istiyorum ben peş peşe ağrı kesici isteyince kabızlık olayını bana da söylemişlerdi (sezaryen sonrası kabızlık asla istemedikleri bişey doktorların) ama serzenişlerime dayanamayıp aradan zaman geçmesini beklemeden bı doz da kalçadan enjekte ettiler, sonra baktım siyah bı ilaç getirdiler bana meyve suyunun içine koyup içmem için. Musilmis sayelerinde kabız olmadım ama WC den de çıkamadım. Sen misin peş peşe ağrı kesici alan dediler anlayacağın. Ağrı pompasını da epidural için girdikleri yerden veriyorlar belden. Ağrın geldikce pompaya basıyorsun ağrı kesici gönderiyor.

Evet yaptırdık . Normal tüp bebekle denedigimizde düşük yaşamistim maalesef.
Ya ne güzel bulmuşsunuz sağlıklı embriyoyuBen de Pgt çok istedim ama olmadı. Normal gebelik olunca da amniyosentez falan yaptırmak zorunda kaldık. Benim de iki düşüğüm oldu. Eşimde translokasyon vardı o yüzden oluyormuş. Ben bu gebelikte de emindim düşük yapacağımdan ama sağlıklıymış yavrumuz. Hala inanamıyorum 24 hafta olduğuna

Vay be teknolojiye bak ama bunu devlette yaptıklarını hiiiic sanmıyorum ya

Aa demiri tok ictim bugün ama birşey olur mu ki illa aç mi olmalı
Yemekte yediklerine bağlı. Bana çay ve süt ürunlerinden etkileniyor. Buna dikkat ederek istersen tok icebilirsin demişlerdi. Bence yine de tamamen engellemiyordur emilimini azaltıyodur sadece. O yüzden bı seferden bişey olmaz bence.

Son düzenleme:
Canım bence doğum şekli son ana kadar belli olmaz. Normal istersin, bir sikıntı çikar sezaryene alırlar. Sezaryen dersin sancilarıni hissetmexsin bı bakmıssın hop yolda dogurmuşsun. Bence her iki doğum şekline göre de pijama almak lazım. Zaten lohusayken de uzun bir süre giyilecek. İnşallah gönlünden geçen şekilde ve kolay olur doğumun

Çok tşk ediyorum . Aslında doğa bir döngü içinde sağlıklı olmasına şaşırmayın ve keyfini çıkarın Siz niye beklemediniz derseniz benim yaşım 32 :) İkimizin de genetik testleri temiz çıkmıştı bizim bilimsel bir sebep bulunamadı. Böyle olması gerekiyormuş diye düşünüyorum artık...

İnşallah tüm gebeler çok sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde sureclerimizi tamamlar ,bebislerimizi kucaklarimiza alırız

Haklısın canım her ihtimale hazırlıklı olmak lazım. İnşallah hepimizin gönlüne göre ve kolayca olsun doğumları

Bende hala pijama vs . almadım.Dogum çantasını da hazırlamadım 30 gibi hazırlayacağım ki benim doğum başka bir ilde olacak gibi bir yandan da 37 ye kadar sıkıntı olmazsa çalışmak istiyorum nasıl olacak hiç bilmiyorum göreceğiz bakalım

Ben de 32yim Yaşımız ne iyi ne kötü tam ortadayız. Beklememekle çok iyi yapmışsınız o yüzdenBen de 30umda evlendim zaten.Okuldu işti derken bi de aşık olmayı bekledim 30 oluvermişim3 kez hamile kaldım üçüncüde sağlıklı bebeği bulduk. Biraz yazı tura atmak gibi bizimki. İşimiz şansa kalmıştı. Genetikçi baya kızdı sebebini bildiğimiz halde pgtsiz hamile kaldığım için. Düşük yapmak kötü değil ama çocuğun engelli olabilir dedi hep. Çok şükür ki genetik testleri sağlıklı geldi. Ama riskli bi karardı bizimki tabi. Sizin yöntem daha iyi. Kafanız en baştan rahat oluyor tekrardan gözünüz aydın. Sağlıkla gelsin bebişiniz

Ben hem doğum şekli hem de bedeni tahmin edemediğim için almadım. Ama 30dan itibaren çantaları hazır etsek iyi olacak her ihtimale karşı. İnşallah hepimizin planladığı gibi geçer ama kızların da dediği gibi doğum işi sürprizlerle dolu. İnşallah güzel sürprizler olsun hep

Amin ,inşallah
Aslında pgt de garanti bir yöntem değil . Onun da sıkıntıları olabiliyor. O yüzden ben hamileliğin keyfini çıkarma noktasına pek gelemedim O yüzden size keyfini çıkarın dedim Hep bir kendini dinleme hali devam ediyor . Neyse ki bugunlere şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…