2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Öyle olmayan yoktur bence içimizde. Ben amniyosenteze rağmen rahat değilimbizim bi de düşük geçmişimiz olunca ekstra evhamlıyız herhalde çok iyi anlıyorum o yüzden. Pgt ne kadar garanti olmasa da normal gebelikten daha iyi yine de. İnşallah bu kez kucağımıza alacağız yavrularımızı az kaldı

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Maşallah.

Bende kendimle ilgili olan ihtiyaçlarımı daha almadım, bebeğin neredeyse herşeyi bitti. Bende biraz araştırayım bugün

Bence pijamayı her ihtimale karsı hazırlamak lazım. Bebek kiyafeti halledilir de annenin ihtiyaçları acil ve beklenmedik zamanda olabiliyor. Ben önceki hamileliğimde 32 de pijama hazirlamamıştim. Bebek kıyafetleri hazırdı. O yüzden çok zor oldu birden sancım gelince 5 gün hastanede yatmak zorunda kaldım. Hiçbir şeyim yoktu. Şu an çok saşırıyorum nasıl bu kadar tedbirsiz davranmışım diye. İnşallah zamanında hayilisıyla alırsınız kucağınıza

Üniversite hastanelerinde vardır diye düşünüyorum neticede bunu takabilecek yeterlilikteki personeli de orada egitiyorlar ya da vardır diye ümit ediyorum, ay umarım vardır
Takmakta sıkıntı yok her türlü takabilirler ama takıyorlar mıdır ondan emin olamadim sanki bana bu biraz lüks ihtiyacmis gibi geldi özeldeki doktorlarin yapacagi cinsten yani epidural bile yapmiyolardir bence direk spinal oluyordur sezeryan, normal dogum yapanlara da hic epiduralsiz yaptiriyolardir bence

Her üniversite hastanesini bilmiyorum ama benim gittiğim hastanede epidural normal doğum yaptiriyorlardi, önemli olan anestezi uzmanının bulunması zaten. Ücrete tabi oluyor tabi bazı şeyler, mesela ağrı pompası devletin karşıladığı bişey değildir onun için ekstra ücret ister üniversite hastanesi. Aman olsun da ücreti hiç önemli değil bu sefer ağrı çekmek istemiyorum

İnşallah ya o zaman alayım ben kenarda Dursun ne olur ne olmaz zaten o kadar karışıgım ki Bebek 37 ye kadar bekler mi onu düşünüyorum

Bende son adet tarihimin ilk günü 24 Nişan, son günü 28 Nisan. Ocak 29 da ya da daha erken olabilir doğumum

Kizlar canim cok sıkıldı. Arada kalmaktan nefret ediyorum. Daha once yazmistim ama kisaca hatirlatayim benim ilk gebeligimde tetanoz asisindan sonda duaklarim ucuk olmustu ve benim ucuga hassasiyetim var (eritema multiforme) yani ucuk cikinca ilac kullanmazsam vucdumda acılı ve kaşıntılı döküntüler oluyor. Mevzu şu Ben saglik ocaginda hemsireye durumumu anlattim o da kadin dogum doktoruma sormam gerektigini onun kararina gore asiyi yapcaklarini veya yaptirmayacagimi soyledi. Ben de doktoruma sordum. Ucugun tetanozdan sonra olup olmadigi kesin degil dedi. Belki bagisikligin dusuktu ucuk cikti sende tetanozdan sandin dedi. Ayrica ucuk tedavisi olan bir hastalik ama tetanozun yok riske atamayiz 1 doz da olsa yaptir dedi. Ucuk ciktiginda kullandigim ilaci soyledim. Cikarsa kullanirsin dedi. Bugun saglik ocagina asi olmaya gittim ve ilaci da yazdirmak istedim. Aile hekimi karsi cikti kizdi nerde muayene oldugumu sordu soyledim onlar asistan dedi boyle birsey soyleyemez dedi. Asi falan yapmiyorum git uzmana gorun gerekirse riskli gebelige git dedi. Yanindaki hemsire aile hekimine simdi bu gebenin elini pasli birsey kesse yine de yapilmayacak mi diye sordu. Onu da azarladi ayni sey degil. Burasi koy mu koyde mi doguracak hastane ortaminda doguracak vs vs. Bugun tekrar kadin dgom dr na gitcem. Bosverip yaptirmasam mi riske atmasam mi ne yapsam bilemedim

Ben başka bir doktora da danış derim.

Bu arada kültür verdim demiştim ya bakteri görülmedi .Muhtemelen senin durumun da normaldir .
Çok sevindim ya bakteri enfeksiyon olmasın da benim kasıklarım da ağrı kalmadı ama iki gündür çok halsizim okul yoğun ondan mı bilmiyorum.İştahim da azaldı 2 gündür, pek keyfim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…