- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
Kesinlikle bencede parasi neyse vermek lazimHer üniversite hastanesini bilmiyorum ama benim gittiğim hastanede epidural normal doğum yaptiriyorlardi, önemli olan anestezi uzmanının bulunması zaten. Ücrete tabi oluyor tabi bazı şeyler, mesela ağrı pompası devletin karşıladığı bişey değildir onun için ekstra ücret ister üniversite hastanesi. Aman olsun da ücreti hiç önemli değil bu sefer ağrı çekmek istemiyorum
Evet ya aynı durumdayım. Kendimi unuttum aylardır bebeğe Alışveriş yapmaktanBende kendimle ilgili olan ihtiyaçlarımı daha almadım, bebeğin neredeyse herşeyi bitti. Bende biraz araştırayım bugün
Zor bi durum gerçekten anlıyorum kararsızlığınıKizlar canim cok sıkıldı. Arada kalmaktan nefret ediyorum. Daha once yazmistim ama kisaca hatirlatayim benim ilk gebeligimde tetanoz asisindan sonda duaklarim ucuk olmustu ve benim ucuga hassasiyetim var (eritema multiforme) yani ucuk cikinca ilac kullanmazsam vucdumda acılı ve kaşıntılı döküntüler oluyor. Mevzu şu Ben saglik ocaginda hemsireye durumumu anlattim o da kadin dogum doktoruma sormam gerektigini onun kararina gore asiyi yapcaklarini veya yaptirmayacagimi soyledi. Ben de doktoruma sordum. Ucugun tetanozdan sonra olup olmadigi kesin degil dedi. Belki bagisikligin dusuktu ucuk cikti sende tetanozdan sandin dedi. Ayrica ucuk tedavisi olan bir hastalik ama tetanozun yok riske atamayiz 1 doz da olsa yaptir dedi. Ucuk ciktiginda kullandigim ilaci soyledim. Cikarsa kullanirsin dedi. Bugun saglik ocagina asi olmaya gittim ve ilaci da yazdirmak istedim. Aile hekimi karsi cikti kizdi nerde muayene oldugumu sordu soyledim onlar asistan dedi boyle birsey soyleyemez dedi. Asi falan yapmiyorum git uzmana gorun gerekirse riskli gebelige git dedi. Yanindaki hemsire aile hekimine simdi bu gebenin elini pasli birsey kesse yine de yapilmayacak mi diye sordu. Onu da azarladi ayni sey degil. Burasi koy mu koyde mi doguracak hastane ortaminda doguracak vs vs. Bugun tekrar kadin dgom dr na gitcem. Bosverip yaptirmasam mi riske atmasam mi ne yapsam bilemedim
Okullarda tam hastalık dönemi maalesef . Dikkat etmeye çalış canım ...Çok sevindim ya bakteri enfeksiyon olmasın da benim kasıklarım da ağrı kalmadı ama iki gündür çok halsizim okul yoğun ondan mı bilmiyorum.İştahim da azaldı 2 gündür, pek keyfim yok
Tamam canım daha dikkatli olayım artıkYemekte yediklerine bağlı. Bana çay ve süt ürunlerinden etkileniyor. Buna dikkat ederek istersen tok icebilirsin demişlerdi. Bence yine de tamamen engellemiyordur emilimini azaltıyodur sadece. O yüzden bı seferden bişey olmaz bence.
Sıkma canını kaydını hemen başka bir aile doktoruna aldır. Sonuçta o da pratisyen hekim ya aile sağlığı uzmanı mı? Sen kendi kadın doğum drunu dinle. O yaptır dediyse başka bir aile dr a kaydını yap e navızdan yapılabilir sanıyorum. Biraz değişikmiş o drKizlar canim cok sıkıldı. Arada kalmaktan nefret ediyorum. Daha once yazmistim ama kisaca hatirlatayim benim ilk gebeligimde tetanoz asisindan sonda duaklarim ucuk olmustu ve benim ucuga hassasiyetim var (eritema multiforme) yani ucuk cikinca ilac kullanmazsam vucdumda acılı ve kaşıntılı döküntüler oluyor. Mevzu şu Ben saglik ocaginda hemsireye durumumu anlattim o da kadin dogum doktoruma sormam gerektigini onun kararina gore asiyi yapcaklarini veya yaptirmayacagimi soyledi. Ben de doktoruma sordum. Ucugun tetanozdan sonra olup olmadigi kesin degil dedi. Belki bagisikligin dusuktu ucuk cikti sende tetanozdan sandin dedi. Ayrica ucuk tedavisi olan bir hastalik ama tetanozun yok riske atamayiz 1 doz da olsa yaptir dedi. Ucuk ciktiginda kullandigim ilaci soyledim. Cikarsa kullanirsin dedi. Bugun saglik ocagina asi olmaya gittim ve ilaci da yazdirmak istedim. Aile hekimi karsi cikti kizdi nerde muayene oldugumu sordu soyledim onlar asistan dedi boyle birsey soyleyemez dedi. Asi falan yapmiyorum git uzmana gorun gerekirse riskli gebelige git dedi. Yanindaki hemsire aile hekimine simdi bu gebenin elini pasli birsey kesse yine de yapilmayacak mi diye sordu. Onu da azarladi ayni sey degil. Burasi koy mu koyde mi doguracak hastane ortaminda doguracak vs vs. Bugun tekrar kadin dgom dr na gitcem. Bosverip yaptirmasam mi riske atmasam mi ne yapsam bilemedim
Benim de senin gibi. Gece çok sık tuvalete kalkiyorum bı de o yüzden uykularım bölük pörçük. 11-12 gibi yatıp 7.30 da kalkıyorum ama okuldan gelince mutlaka 1-2 saat uyuyorum. Uyumazsam gözümü açamıyorum ama uyudugumda da sonrasında sersem gibi oluyorumKızlar her gün gündüz bir uyku basıyor uyumazsam sanki olmayacakmış gibi. 2 saat günde uyuyorum. Ya gece uykum yetmiyor ya hamilelikten. Gece de 12 gibi yatıyorum sabah 7-7.30 gibi kalkıyorum. Sizin uyku düzeniniz nasıl?
Bana hiç yapmadılar hatta annem doğumdan sonraki kontrolde bastırır doktor kanaman olur dedi, yapmadı hiç doktorum da hemşireler de, sezaryen oldumRahim masajı dediğin şey rahime bastırma olayı mı oluyor
Ben gündüz hiç uyumuyorum neredeyse. Gece de 6-7 saat ancak uyuyorum. Havalar serinledi şimdi biraz daha iyi. Yazın çok kötü geçiyordu. Halsizlik uykusuzluk yok bende ama sabah çok dinlenmiş şekilde uyanmıyorum. Sırtım kalçam sızlıyor ara sıraKızlar her gün gündüz bir uyku basıyor uyumazsam sanki olmayacakmış gibi. 2 saat günde uyuyorum. Ya gece uykum yetmiyor ya hamilelikten. Gece de 12 gibi yatıyorum sabah 7-7.30 gibi kalkıyorum. Sizin uyku düzeniniz nasıl?
Bende öyle ne kadar uyursam uyuyayım uykumu almıyorum, oğlumda fırsat bulursam uyuyorum gündüzleriKızlar her gün gündüz bir uyku basıyor uyumazsam sanki olmayacakmış gibi. 2 saat günde uyuyorum. Ya gece uykum yetmiyor ya hamilelikten. Gece de 12 gibi yatıyorum sabah 7-7.30 gibi kalkıyorum. Sizin uyku düzeniniz nasıl?
Demekki hastaneden hastaneye degisen bir durum canim ama genel anlamda cogu kisiye yapılan bir uygulamaymis diye duymuştumBana hiç yapmadılar hatta annem doğumdan sonraki kontrolde bastırır doktor kanaman olur dedi, yapmadı hiç doktorum da hemşireler de, sezaryen oldum
Ben 25 haftayı bitirdim hala yaptırmadım açıkçası yaptırmayı da düşünmüyorum , kızımda yaptırmıştım o zaman urfadaydım ve doktorum koşulların önemli olduğundan bahsetmişti şimdi bahçelievler medicalde yapacam doğumu kaç defa zaten operasyon geçirdim bi sezeryan doğumda mı risk olacakmış? Bu arada yaptırmamın nedeni riskli bi gebeli geçiriyorum ve herhangi bi duruma sormak istemiyorum kendimi.Kizlar canim cok sıkıldı. Arada kalmaktan nefret ediyorum. Daha once yazmistim ama kisaca hatirlatayim benim ilk gebeligimde tetanoz asisindan sonda duaklarim ucuk olmustu ve benim ucuga hassasiyetim var (eritema multiforme) yani ucuk cikinca ilac kullanmazsam vucdumda acılı ve kaşıntılı döküntüler oluyor. Mevzu şu Ben saglik ocaginda hemsireye durumumu anlattim o da kadin dogum doktoruma sormam gerektigini onun kararina gore asiyi yapcaklarini veya yaptirmayacagimi soyledi. Ben de doktoruma sordum. Ucugun tetanozdan sonra olup olmadigi kesin degil dedi. Belki bagisikligin dusuktu ucuk cikti sende tetanozdan sandin dedi. Ayrica ucuk tedavisi olan bir hastalik ama tetanozun yok riske atamayiz 1 doz da olsa yaptir dedi. Ucuk ciktiginda kullandigim ilaci soyledim. Cikarsa kullanirsin dedi. Bugun saglik ocagina asi olmaya gittim ve ilaci da yazdirmak istedim. Aile hekimi karsi cikti kizdi nerde muayene oldugumu sordu soyledim onlar asistan dedi boyle birsey soyleyemez dedi. Asi falan yapmiyorum git uzmana gorun gerekirse riskli gebelige git dedi. Yanindaki hemsire aile hekimine simdi bu gebenin elini pasli birsey kesse yine de yapilmayacak mi diye sordu. Onu da azarladi ayni sey degil. Burasi koy mu koyde mi doguracak hastane ortaminda doguracak vs vs. Bugun tekrar kadin dgom dr na gitcem. Bosverip yaptirmasam mi riske atmasam mi ne yapsam bilemedim
Benim dr anılarım coktur hep beni bulurlarZor bi durum gerçekten anlıyorum kararsızlığınıAile hekiminin tavrı da değişik geldi bana açıkçası. En iyisi sen bi doktordan daha randevu al. O ne derse öyle karar alırsın
Hallettim canlarim sagolunSıkma canını kaydını hemen başka bir aile doktoruna aldır. Sonuçta o da pratisyen hekim ya aile sağlığı uzmanı mı? Sen kendi kadın doğum drunu dinle. O yaptır dediyse başka bir aile dr a kaydını yap e navızdan yapılabilir sanıyorum. Biraz değişikmiş o dr
İnşallah bunda da yapmazlarDemekki hastaneden hastaneye degisen bir durum canim ama genel anlamda cogu kisiye yapılan bir uygulamaymis diye duymuştum
İse yarayan bir sey mi bilmiyorum ama düşüncesi bile geriyor beni deİnşallah bunda da yapmazlar
Bugünki gorustugum dr simdiki hastene sartlarinda dogum yapanlar icin aşının cok da gerekli olmadigini soyledi yaptirmamaya karar verdim. Ayrica ucuk ciktiginda o ilaci kullanabilecegimi soyledi. Gebelere verdigimiz antibiyotiklerle ayni katagoride bir ilac dedi. :)Ben 25 haftayı bitirdim hala yaptırmadım açıkçası yaptırmayı da düşünmüyorum , kızımda yaptırmıştım o zaman urfadaydım ve doktorum koşulların önemli olduğundan bahsetmişti şimdi bahçelievler medicalde yapacam doğumu kaç defa zaten operasyon geçirdim bi sezeryan doğumda mı risk olacakmış? Bu arada yaptırmamın nedeni riskli bi gebeli geçiriyorum ve herhangi bi duruma sormak istemiyorum kendimi.
Gündüz uykum gelse bile uyuyamıyorum hiç . Hava kararınca uyuyabiliyorum ancak . Sabah da gün aydinlaninca uyanıyorum 6 gbiKızlar her gün gündüz bir uyku basıyor uyumazsam sanki olmayacakmış gibi. 2 saat günde uyuyorum. Ya gece uykum yetmiyor ya hamilelikten. Gece de 12 gibi yatıyorum sabah 7-7.30 gibi kalkıyorum. Sizin uyku düzeniniz nasıl?
Canim 3. Resim sade olan guzelmis ama bana sorsan sirf desen icin o kadar para vermez 1. Resimdekini tercih ederdim kamuflaj gözlerimi kamastirdiKizlar mamma marka ana kucağı almak istiyorum yaptığım arastirmalara gore muadiller icinde en iyisi o, ama renkler arasinda baya fiyat farki var. Leoparimsi bir desen ve kamuflaj desen ana kucaklari sade modellerden neredeyse 800 tl daha uygun fiyatli. Ayni urune sadece deseni yüzünden fazla para vermek mantikli gelmiyor ama modeller de görsel olarak icime hic sinmedi karışık renkli seyleri hic sevmem sadelikten yanayimdir her zaman. Görselleri atsam yorum yapar misiniz. 1. Ve 2. Resim 1300 3. Resim 2100 tl civari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?