2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Kesinlikle bencede parasi neyse vermek lazim

Zor bi durum gerçekten anlıyorum kararsızlığını Aile hekiminin tavrı da değişik geldi bana açıkçası. En iyisi sen bi doktordan daha randevu al. O ne derse öyle karar alırsın

Tamam canım daha dikkatli olayım artık

Sıkma canını kaydını hemen başka bir aile doktoruna aldır. Sonuçta o da pratisyen hekim ya aile sağlığı uzmanı mı? Sen kendi kadın doğum drunu dinle. O yaptır dediyse başka bir aile dr a kaydını yap e navızdan yapılabilir sanıyorum. Biraz değişikmiş o dr

Kızlar her gün gündüz bir uyku basıyor uyumazsam sanki olmayacakmış gibi. 2 saat günde uyuyorum. Ya gece uykum yetmiyor ya hamilelikten. Gece de 12 gibi yatıyorum sabah 7-7.30 gibi kalkıyorum. Sizin uyku düzeniniz nasıl?

Benim de senin gibi. Gece çok sık tuvalete kalkiyorum bı de o yüzden uykularım bölük pörçük. 11-12 gibi yatıp 7.30 da kalkıyorum ama okuldan gelince mutlaka 1-2 saat uyuyorum. Uyumazsam gözümü açamıyorum ama uyudugumda da sonrasında sersem gibi oluyorum

Rahim masajı dediğin şey rahime bastırma olayı mı oluyor
Bana hiç yapmadılar hatta annem doğumdan sonraki kontrolde bastırır doktor kanaman olur dedi, yapmadı hiç doktorum da hemşireler de, sezaryen oldum

Ben gündüz hiç uyumuyorum neredeyse. Gece de 6-7 saat ancak uyuyorum. Havalar serinledi şimdi biraz daha iyi. Yazın çok kötü geçiyordu. Halsizlik uykusuzluk yok bende ama sabah çok dinlenmiş şekilde uyanmıyorum. Sırtım kalçam sızlıyor ara sıra

Bende öyle ne kadar uyursam uyuyayım uykumu almıyorum, oğlumda fırsat bulursam uyuyorum gündüzleri

Bana hiç yapmadılar hatta annem doğumdan sonraki kontrolde bastırır doktor kanaman olur dedi, yapmadı hiç doktorum da hemşireler de, sezaryen oldum
Demekki hastaneden hastaneye degisen bir durum canim ama genel anlamda cogu kisiye yapılan bir uygulamaymis diye duymuştum

Ben 25 haftayı bitirdim hala yaptırmadım açıkçası yaptırmayı da düşünmüyorum , kızımda yaptırmıştım o zaman urfadaydım ve doktorum koşulların önemli olduğundan bahsetmişti şimdi bahçelievler medicalde yapacam doğumu kaç defa zaten operasyon geçirdim bi sezeryan doğumda mı risk olacakmış? Bu arada yaptırmamın nedeni riskli bi gebeli geçiriyorum ve herhangi bi duruma sormak istemiyorum kendimi.

Zor bi durum gerçekten anlıyorum kararsızlığını Aile hekiminin tavrı da değişik geldi bana açıkçası. En iyisi sen bi doktordan daha randevu al. O ne derse öyle karar alırsın
Benim dr anılarım coktur hep beni bulurlar
Hallettim canlarim sagolun

Kizlar mamma marka ana kucağı almak istiyorum yaptığım arastirmalara gore muadiller icinde en iyisi o, ama renkler arasinda baya fiyat farki var. Leoparimsi bir desen ve kamuflaj desen ana kucaklari sade modellerden neredeyse 800 tl daha uygun fiyatli. Ayni urune sadece deseni yüzünden fazla para vermek mantikli gelmiyor ama modeller de görsel olarak icime hic sinmedi karışık renkli seyleri hic sevmem sadelikten yanayimdir her zaman. Görselleri atsam yorum yapar misiniz. 1. Ve 2. Resim 1300 3. Resim 2100 tl civari

Eklentiler

• Screenshot_20230929_190709_trendyol.com.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20230929_190621_trendyol.com.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20230929_190630_trendyol.com.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 48
Bugünki gorustugum dr simdiki hastene sartlarinda dogum yapanlar icin aşının cok da gerekli olmadigini soyledi yaptirmamaya karar verdim. Ayrica ucuk ciktiginda o ilaci kullanabilecegimi soyledi. Gebelere verdigimiz antibiyotiklerle ayni katagoride bir ilac dedi. :)

Gündüz uykum gelse bile uyuyamıyorum hiç . Hava kararınca uyuyabiliyorum ancak . Sabah da gün aydinlaninca uyanıyorum 6 gbi Hamileliğin ilk ayı 8 9 saat falan uyuyabiliyordum geceleri şimdi maksimum 7 saat . Bir de derler ki hamileler çok uyur ben anlamadım bir tuhaflık var sanırım

Canim 3. Resim sade olan guzelmis ama bana sorsan sirf desen icin o kadar para vermez 1. Resimdekini tercih ederdim kamuflaj gözlerimi kamastirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…