2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Canim 3. Resim sade olan guzelmis ama bana sorsan sirf desen icin o kadar para vermez 1. Resimdekini tercih ederdim kamuflaj gözlerimi kamastirdi
Bende sadeyi begendim kamuflaj bencede cirkin diğeri de sanki kız bebisler icin gibi oğluşuma olur mu bilemedim ahaha

Bı desenden neden bu kadar fiyat farkı olmuş ki, kumaş kalitesi mi farklı acaba. Eğer aynı kumassa çok para verme bence, evet düz renk olan daha güzel ama sırf bunun için o kadar para vermeye değmez. Yalnız Amerikan askeri kamuflaji çok kötü ya öteki bı tık daha iyi. Ama eğer kumaş kaliteleri de farklıysa, fiyat farkı bundan kaynakliysa kaliteli kumaş olani tercih et. Bu tarz şeylerde kumaşın dokusu, terletip terletmemesi, yumuşaklığı rahatlığı vs bebeği etkiliyor. Gerçi üzerine Müslin koyup o şekilde de kullanılabilir kumaş terletirse

Bana hiç yapmadılar hatta annem doğumdan sonraki kontrolde bastırır doktor kanaman olur dedi, yapmadı hiç doktorum da hemşireler de, sezaryen oldum
3 kere normal dogum yaptim hepsinde yoguruldum simdi guldugume bakmayin karnimda dikis olmadigi halde dogumdan zor o yaptiklari. Sezaryende daha zordur heralde yapmamalari iyi olmus

Bence 1. Resim alınabilir canım. O kadar fiyat farkı ödemeye gerek yok diye düşünüyorum

3 kere normal dogum yaptim hepsinde yoguruldum simdi guldugume bakmayin karnimda dikis olmadigi halde dogumdan zor o yaptiklari. Sezaryende daha zordur heralde yapmamalari iyi olmus
Bu sefer doğuma giderken göz yaşartıcı sprey alıp doktorlar doğumdan sonra odaya girer girmez yaklaşmayın sıkarım diyesim var

Ben bugün huggy marka sipariş verdim, bu markaya da baktım ama desen farkından bu kadar fiyat farkı çok saçma geldi bana

Bende sadeyi begendim kamuflaj bencede cirkin diğeri de sanki kız bebisler icin gibi oğluşuma olur mu bilemedim ahaha
Yani baska secenek yoksa olur neden olmasin rengi fena degil yukarda bi arkadasin dedigi gibi muslin falan ortersin zaten kac ay kullanacaksin ki sana kotu haber vereyim ilk bebekler genelde kucaga alisiyor bi kac ay sonra mumkun degil durmaz orda

Ben bugün huggy marka sipariş verdim, bu markaya da baktım ama desen farkından bu kadar fiyat farkı çok saçma geldi bana
Ben hala sipariş vermedim, önceden direk elektrikli düşünüyordum ama şimdi normal mi alsam diye ikilemde kalıyorum. Elektrikliden ziyade herkes normal tip kullaniyor. Daha mı kullanışlı diye düşünüyorum

Ben hala sipariş vermedim, önceden direk elektrikli düşünüyordum ama şimdi normal mi alsam diye ikilemde kalıyorum. Elektrikliden ziyade herkes normal tip kullaniyor. Daha mı kullanışlı diye düşünüyorum
Ben bebeğin kendini sallaması daha iyi diye düşündüm ama elektrikliler de güzel.İlla gerekli birşey mi bilmiyorum tabi ama çok uzun kullanamayacagiz Zaten

Biberon almadım açıkçası gerekirse o an alınır diye düşündüm ama bilemedim alsam mı acaba
Sezeryan yapacaksanız sütünüz 2-3 gün sonra geliyor. O sırada mama ve biberon ile besliyorsunuz çocuğu yoksa sarılık gelişiyor. Onun için bir tane alsanız iyi olur. Süt pompası almayı düşünüyorsanız onlarda 1 adet biberon bulunuyor genelde

Biraz daha arastirayim canım kalite olarak fark var mi bilmiyorum, ama kamuflaj desen gerçekten baya kötü. Ayni marka olunca ben aynidir diye düşündüm ama belki dikis kalitesinde falan fark vardir yada kumasin türü farklidir yorumlarına bakip öyle alayim en iyisi

Yani baska secenek yoksa olur neden olmasin rengi fena degil yukarda bi arkadasin dedigi gibi muslin falan ortersin zaten kac ay kullanacaksin ki sana kotu haber vereyim ilk bebekler genelde kucaga alisiyor bi kac ay sonra mumkun degil durmaz orda
Zaten maksimum 6 ay degil mi bunun kullanim süresi, bencede benim bebegin kucaga alışır çünkü muhtemelen ben gece gündüz kucağımdan indirmem sonra da bıraktıramam

Onu da gördüm canim huggy mamma birde merf baby sanırım bu üç marka en cok satilanlar. Gözümle görmediğim icin aralarında kalite farki var mi bilemiyorum ama cok yoktur heralde. Sen ne kadara aldin peki

Zaten maksimum 6 ay degil mi bunun kullanim süresi, bencede benim bebegin kucaga alışır çünkü muhtemelen ben gece gündüz kucağımdan indirmem sonra da bıraktıramam
Zaten ilk ay sık sık emzirdigin icin ve surekli uyuduklari icin ya yatakta ya kucakta Sonra sevmelere doyamadigin icin kucakta sonra da o seni birakmadigi icin kucakta

Ay evet bu tuvalet işi çok yoruyor. Allah'tan biraz azaldı bebek biraz yukarı mı çıkıyor ne. 2 ay önce 4-5 kere kalktığımı biliyorum

O sızlama bende de var maalesef. Çok şükür geçti valla neydi o sıcaklar.

Ay benim de sürekli uykum varmış gibi. Ben de değişiğim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…