- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
Bende sadeyi begendim kamuflaj bencede cirkin diğeri de sanki kız bebisler icin gibi oğluşuma olur mu bilemedim ahahaCanim 3. Resim sade olan guzelmis ama bana sorsan sirf desen icin o kadar para vermez 1. Resimdekini tercih ederdim kamuflaj gözlerimi kamastirdi
Bı desenden neden bu kadar fiyat farkı olmuş ki, kumaş kalitesi mi farklı acaba. Eğer aynı kumassa çok para verme bence, evet düz renk olan daha güzel ama sırf bunun için o kadar para vermeye değmez. Yalnız Amerikan askeri kamuflaji çok kötü ya öteki bı tık daha iyi. Ama eğer kumaş kaliteleri de farklıysa, fiyat farkı bundan kaynakliysa kaliteli kumaş olani tercih et. Bu tarz şeylerde kumaşın dokusu, terletip terletmemesi, yumuşaklığı rahatlığı vs bebeği etkiliyor. Gerçi üzerine Müslin koyup o şekilde de kullanılabilir kumaş terletirseKizlar mamma marka ana kucağı almak istiyorum yaptığım arastirmalara gore muadiller icinde en iyisi o, ama renkler arasinda baya fiyat farki var. Leoparimsi bir desen ve kamuflaj desen ana kucaklari sade modellerden neredeyse 800 tl daha uygun fiyatli. Ayni urune sadece deseni yüzünden fazla para vermek mantikli gelmiyor ama modeller de görsel olarak icime hic sinmedi karışık renkli seyleri hic sevmem sadelikten yanayimdir her zaman. Görselleri atsam yorum yapar misiniz. 1. Ve 2. Resim 1300 3. Resim 2100 tl civari
3 kere normal dogum yaptim hepsinde yoguruldumBana hiç yapmadılar hatta annem doğumdan sonraki kontrolde bastırır doktor kanaman olur dedi, yapmadı hiç doktorum da hemşireler de, sezaryen oldum
Bence 1. Resim alınabilir canım. O kadar fiyat farkı ödemeye gerek yok diye düşünüyorumKizlar mamma marka ana kucağı almak istiyorum yaptığım arastirmalara gore muadiller icinde en iyisi o, ama renkler arasinda baya fiyat farki var. Leoparimsi bir desen ve kamuflaj desen ana kucaklari sade modellerden neredeyse 800 tl daha uygun fiyatli. Ayni urune sadece deseni yüzünden fazla para vermek mantikli gelmiyor ama modeller de görsel olarak icime hic sinmedi karışık renkli seyleri hic sevmem sadelikten yanayimdir her zaman. Görselleri atsam yorum yapar misiniz. 1. Ve 2. Resim 1300 3. Resim 2100 tl civari
Bu sefer doğuma giderken göz yaşartıcı sprey alıp doktorlar doğumdan sonra odaya girer girmez yaklaşmayın sıkarım diyesim var3 kere normal dogum yaptim hepsinde yoguruldumsimdi guldugume bakmayin karnimda dikis olmadigi halde dogumdan zor o yaptiklari. Sezaryende daha zordur heralde yapmamalari iyi olmus
Ben bugün huggy marka sipariş verdim, bu markaya da baktım ama desen farkından bu kadar fiyat farkı çok saçma geldi banaKizlar mamma marka ana kucağı almak istiyorum yaptığım arastirmalara gore muadiller icinde en iyisi o, ama renkler arasinda baya fiyat farki var. Leoparimsi bir desen ve kamuflaj desen ana kucaklari sade modellerden neredeyse 800 tl daha uygun fiyatli. Ayni urune sadece deseni yüzünden fazla para vermek mantikli gelmiyor ama modeller de görsel olarak icime hic sinmedi karışık renkli seyleri hic sevmem sadelikten yanayimdir her zaman. Görselleri atsam yorum yapar misiniz. 1. Ve 2. Resim 1300 3. Resim 2100 tl civari
Yani baska secenek yoksa olur neden olmasin rengi fena degil yukarda bi arkadasin dedigi gibi muslin falan ortersin zaten kac ay kullanacaksin ki sana kotu haber vereyim ilk bebekler genelde kucaga alisiyor bi kac ay sonra mumkun degil durmaz ordaBende sadeyi begendim kamuflaj bencede cirkin diğeri de sanki kız bebisler icin gibi oğluşuma olur mu bilemedim ahaha
Ben hala sipariş vermedim, önceden direk elektrikli düşünüyordum ama şimdi normal mi alsam diye ikilemde kalıyorum. Elektrikliden ziyade herkes normal tip kullaniyor. Daha mı kullanışlı diye düşünüyorumBen bugün huggy marka sipariş verdim, bu markaya da baktım ama desen farkından bu kadar fiyat farkı çok saçma geldi bana
Hahaha bu cok iyiydiBu sefer doğuma giderken göz yaşartıcı sprey alıp doktorlar doğumdan sonra odaya girer girmez yaklaşmayın sıkarım diyesim var
Ben bebeğin kendini sallaması daha iyi diye düşündüm ama elektrikliler de güzel.İlla gerekli birşey mi bilmiyorum tabi ama çok uzun kullanamayacagiz ZatenBen hala sipariş vermedim, önceden direk elektrikli düşünüyordum ama şimdi normal mi alsam diye ikilemde kalıyorum. Elektrikliden ziyade herkes normal tip kullaniyor. Daha mı kullanışlı diye düşünüyorum
Sezeryan yapacaksanız sütünüz 2-3 gün sonra geliyor. O sırada mama ve biberon ile besliyorsunuz çocuğu yoksa sarılık gelişiyor. Onun için bir tane alsanız iyi olur. Süt pompası almayı düşünüyorsanız onlarda 1 adet biberon bulunuyor geneldeBiberon almadım açıkçası gerekirse o an alınır diye düşündüm ama bilemedim alsam mı acaba
Biraz daha arastirayim canım kalite olarak fark var mi bilmiyorum, ama kamuflaj desen gerçekten baya kötü. Ayni marka olunca ben aynidir diye düşündüm ama belki dikis kalitesinde falan fark vardir yada kumasin türü farklidir yorumlarına bakip öyle alayim en iyisiBı desenden neden bu kadar fiyat farkı olmuş ki, kumaş kalitesi mi farklı acaba. Eğer aynı kumassa çok para verme bence, evet düz renk olan daha güzel ama sırf bunun için o kadar para vermeye değmez. Yalnız Amerikan askeri kamuflaji çok kötü ya öteki bı tık daha iyi. Ama eğer kumaş kaliteleri de farklıysa, fiyat farkı bundan kaynakliysa kaliteli kumaş olani tercih et. Bu tarz şeylerde kumaşın dokusu, terletip terletmemesi, yumuşaklığı rahatlığı vs bebeği etkiliyor. Gerçi üzerine Müslin koyup o şekilde de kullanılabilir kumaş terletirse
Zaten maksimum 6 ay degil mi bunun kullanim süresi, bencede benim bebegin kucaga alışır çünkü muhtemelen ben gece gündüz kucağımdan indirmem sonra da bıraktıramamYani baska secenek yoksa olur neden olmasin rengi fena degil yukarda bi arkadasin dedigi gibi muslin falan ortersin zaten kac ay kullanacaksin ki sana kotu haber vereyim ilk bebekler genelde kucaga alisiyor bi kac ay sonra mumkun degil durmaz orda
Onu da gördüm canim huggy mamma birde merf baby sanırım bu üç marka en cok satilanlar. Gözümle görmediğim icin aralarında kalite farki var mi bilemiyorum ama cok yoktur heralde. Sen ne kadara aldin pekiBen bugün huggy marka sipariş verdim, bu markaya da baktım ama desen farkından bu kadar fiyat farkı çok saçma geldi bana
Zaten ilk ay sık sık emzirdigin icin ve surekli uyuduklari icin ya yatakta ya kucakta Sonra sevmelere doyamadigin icin kucakta sonra da o seni birakmadigi icin kucaktaZaten maksimum 6 ay degil mi bunun kullanim süresi, bencede benim bebegin kucaga alışır çünkü muhtemelen ben gece gündüz kucağımdan indirmem sonra da bıraktıramam
Ay evet bu tuvalet işi çok yoruyor. Allah'tan biraz azaldı bebek biraz yukarı mı çıkıyor ne. 2 ay önce 4-5 kere kalktığımı biliyorumBenim de senin gibi. Gece çok sık tuvalete kalkiyorum bı de o yüzden uykularım bölük pörçük. 11-12 gibi yatıp 7.30 da kalkıyorum ama okuldan gelince mutlaka 1-2 saat uyuyorum. Uyumazsam gözümü açamıyorum ama uyudugumda da sonrasında sersem gibi oluyorum
O sızlama bende de var maalesef. Çok şükür geçti valla neydi o sıcaklar.Ben gündüz hiç uyumuyorum neredeyse. Gece de 6-7 saat ancak uyuyorum. Havalar serinledi şimdi biraz daha iyi. Yazın çok kötü geçiyordu. Halsizlik uykusuzluk yok bende ama sabah çok dinlenmiş şekilde uyanmıyorum. Sırtım kalçam sızlıyor ara sıra
Yoruluyoruz vücut yoruluyor.Bende öyle ne kadar uyursam uyuyayım uykumu almıyorum, oğlumda fırsat bulursam uyuyorum gündüzleri
Ay benim de sürekli uykum varmış gibi. Ben de değişiğim işteGündüz uykum gelse bile uyuyamıyorum hiç . Hava kararınca uyuyabiliyorum ancak . Sabah da gün aydinlaninca uyanıyorum 6 gbiHamileliğin ilk ayı 8 9 saat falan uyuyabiliyordum geceleri şimdi maksimum 7 saat . Bir de derler ki hamileler çok uyur ben anlamadım bir tuhaflık var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?